Májovky 2017
Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂
@lenicka2609 tak ja nefajčím, akurát by som mohla menej jesť 😀 a tiež si neviem predstaviť, to nevedieť dlho. alebo napr ako niektoré išli do nemocnice s tym že im niečo je, a išli odtial s dietatom 😀
Baby vsetkym vam gratulujem k fazulkam 😍 aj ja si prosim 😔
@vandica ja som bola v pondelok a videl len zvysenu sluznicu
@lenicka2609 podla mna tym myslela aby nedorazal nejako moc silno a ant ste sa teosku krotili.nevidim dovod preco by to nemal davat do teba.semeno sice obsahuje prostaglandiny( ci tak dajako sa to vola) ktore mozu zmakcovat krcok ale nemyslim ze je to dajake riziko.my sme si pozor nedavali v prvom tehu normalne daval do mna....aj teraz tak.aj ked to nie je moc casto...
@nela1984 @lenicka2609 Tak presne toto riešim momentálne ja. Sesternici sestrička vyslovene zakázala, aby dával do nej semeno, pretože to môže v 1.trimestri poškodiť plod...mne pri prvom tehotenstve dr. nič také nepovedal. Tak predpokladám, že keby to bolo také dôležité, by mi to oznámil...
Baby, mne to dr vysvetloval tak, ze mame s manzelom pouzivat ochranu, aby sa do mna nedostalo semeno, lebo to sposobuje roztahovanie krcka maternice.. ze je to lepsie, aby to nevyvolalo potrat.. Preto sa sex odporuca na konci tehu, lebo to semeno pomaha roztahovat krcok a vyvola porod.
Fuha tak to ste ma vylakali trosku my normalne sexujeme kazdy den "naplno" ale nic sa nedeje dnes som aj bola u dr a tiez mi o tom nic nehovorila tak dufam ze to nevadi 😦
ako sa teším z vašich vačkov a fazuliek 🙂
ja budem asi posledná ktorá sa dozvie ako na tom je 😀
@renusssska podla mna je to blbina keby to bola pravda tak by to kazdy doktor upozornoval a varoval.
Ahojte žienky, dnes som sa k vám oficiálne pridala 🙂 Zatial to vyzerá na 25.5., tešíme sa 🙂
@samantha343 vitaj 😊
@samantha343 vitaj, mame rovnaky termin. 🙂 bola si uz na krvi a na ultrazvuku?
Nestáva sa vám,že vás občas pri prudkom pohybe,kýchnutie a pod.ako keby pichne v podbrušku?
@martinaj dakujem 🙂
@majba na odberoch som bola dnes, výsledky klasika o dva týždne a na ultrazvuku bolo vidieť len takú malinkú bodku 2,5 mm. Zatial také nič 🙂
@sisi59 hej stáva sa mi, že ma občas zabolí. Pýtala som sa na to dnes Dr a povedal, že to je normálne. Že teraz ked pobolieva v podbrušku, že sa zväčšuje maternica

@lenicka2609 dam si to do albumu ako má mala 😉