Májovky 2017
Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂
@mausy21 mne dnes Dr povedal, že v 7tt už bude srdiečko... mne ešte ani knižku nevystavil, ale objednal ma o dva tyždne
Baby podla velkosti nasich pupkov je urcite vsetko v poriadku 😂
@sylvine myslis ze by sa to odvijalo od toho? Pvru dceru mam strasne zivu a to moj manzel a ja ako deti sme boli neskutocne kludne deti. 🙂
Poslednu mrchu som 10.8 a ovu prebehla 24.8...od ovu mi to vychadza zajtra 30 dni...som z toho cisty magor...to nie je sanca aby bilo srdiecko to 27.9 ci???
Ak sa drzim toho ze 12.9 mi na sono napisala ze 4+5tt tak 7tt by som mala zacat az toho 27.9????
@samantha343 ja idem na UZ zajtra, tak snad tam nieco bude vidno. a dufam, ze mi vezme aj krv.
@mausy21 neboj urcite uz bude 💖.Ja idem vo stvrtok na tie velke odbery a rozmyslam ze uz jej poviem ze od 1.zostanem doma.Hlasia uz riadne ochladenie,dazde...no netrufam si byt denne vonku 4-5hodin a drganat sa po dedine s bicyklom a kopcom posty.Asi sa uz zaskreckujem doma a budem priberat.
Baby a lekar/ka vam nic nepovie ak za mesiac priberiete viacej? Napr.nad dve kg? Pytam sa preto ,aby ste si nemysleli ze som mimo, lebo mojej gynde prekaza ak za mesiac priberiem ja alebo
alebo ine tehulky viacej ako max 2 kila,potom dava vykricniky do tehu knizky. A poviem vam to potom na psychike moc neda a kazdy mesiac so strachom na poradnu.
Chcem sa spýtať žien, čo majú viac detičiek.. Keď ste boli v začiatkoch tehu, tak ste zvykli ochorieť, či ani nie? Muž ochorel z klímy a bacily preniesol na mňa.. od soboty smrkám a cítim sa blbo, ale ok... no odo dneška mi chytilo priedušky :-/ nekašlem, iba sem tam.. akurát miestami ma škriabe a páli v krku.. vzhľadom na to, že lieky žiadne nemôžem, tak čo by ste poradili? mám spravený zázvorový čaj s limetkou... že vraj paralen si môžem dať, no nevadí, že je to 500-ka?

@mausy21 jasne že už bude 😉 drzim palce😃