Májovky 2017
Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂
dobre ranko baby... spite? ja som uz hore... je mi zle 😖
@cukruska1920 dobrééé...ja sa od druhej prevalujem....bolo mi treba na wc a nechcelo sa mi postavit :D teraz som sa konečne postavila z postele :D
@vandica to je strasne.... tento tyzden mam poobednu a namiesto toho aby som si pospala strasim hore
ja mám tiež poobednú, ale od stredy do konca mesiaca marodujem. takže mne to až tak nevadí, že som hore. akurát že nemám čo robiť. tak si pustím asi nejaký film...vianočný 😀 nech sa naladím 😀 ty sa pokús ešte zaspať 😉
@vandica uz mam pustene telerano...nezaspim uz....
@cukruska1920 ja som tiez zle spala,kazdu hodinu cikat,strasne...
@cukruska1920 ja by som spala, jak babatko nebyť mojej 3 ročnej, ktorá už druhý deň strasj od piatej rana a chce ísť do skolky... 😞😉
Ahojte, tehulky, tak ja si veselo pracujem 🙂 sice mam pocit, ze kazde rano mi trva kym sa vobec rozhybem, hlavne krize, ale potom je fajn..
Inak som si vsimla novy priznak, ze nesca zacala mat pre mna hroznu chut a vonu,tak som sa s nou rozlucila... A po veceroch mi akosi furt lietaju myslienky ku kyslym uhorkam,ale este som nedostala vyslovene chut na ne :D
akurat v duchu riesim dilemu ako doveryhodne vysvetlit, ze nemozem alkohol,aby nebolo podozrenie.. Lebo tento vikend a buduci slavime 50-ky....
Inak moje nachladnutie sa konecne zmiernuje a prestavam kaslat a smrkat... Uz bolo na case lebo mam normalne svalovicu na bruchu a chytaju ma stresy ci to malickemu nerobi hrozne zemetrasenia vo vnutri :(
oook, to uz je na dnes /nateraz/ vsetko odo mna 🙂
@enusamt ja som to na sestrinej svadbe urobila tak ze som bola vodic 🙂 ze radsek nech si manzel vypije a ja to odsoferujem 😉
@zimbardica kraaasny svadobny dar. Gratulacia 🙂
@katrin82 mrzi ma co sa ti stalo,teraz uz to bude vsetko v najlepsom poriadku a v maji si piseme ked rodime 🙂
Babycaj ja mam asi novy priznak,odkedy som tehutak mam vacsiu chut upratovat,niekedy ani nejdem s malou naobed spat ale napr.zehlit.:-) a chcem sa opytat viem ze je to dost skoro ale asi kazdu to napadne uz ste premyslali nad menami?
Baby mne sa strašne točí hlava už ale treti deň a potom ma to prejde
@cukruska1920 aj mne, už som si vybavila tlakomer na poobedie, myslím že je to tlakom, možno vysoký záťažových stupeň alebo co...
@lenicka2609 no ja už rozmyslam, mm chce aby sa volal syn po ňom Jozef 😲😲😲😮😮😮😏😯😯😯😕
@emakiki no presne ako mm ten chce chlapcenske mena ako Jozefstefan,juraj,peter proste take klasicke a ja nanho kukam ze cooo 😉 pri dcerke som vyberala ja a to tak ze som par mien kt.sa mipacia napisala na papier a s toho sme vybrali tak asi to bude aj teraz..a tebe sa ake paci? Mne pre dievca Lia- Liana a pre chlapca netusim veru
@martinaj v pohode 😃
@lenicka2609 no malej vybral on volá sa Mia a teraz tento jeho nápad no... fuuu.... ja vôbec neviem aké meno by sme dali, Mia raz povedala že sa bude volať Kristian Oravec, ja som Kristína, ale neviem no... ja by som dala Damian, Marko, Leo, Mathias, ale to sa mm nepáči... tak neviem či vôbec do pôrodu vyberieme a zhodneme sa 😃
@lenicka2609 no ja mam smolu, ideme k nasim vlakom :D poviem, ze doberam atb...
A mena? Nooo tak dievca - nina, gabriela a lea .... Chlapec - gabriel, leo a kristian :D tie vsetky mena sa nam s muzom pacia, ale nevieme ktore definitivne... Ale pre mna su topky na dnes nina a leo 🙂
Mm je pavol a to meno by mi nevadilo. Inak sa moc zhodnut nevieme. V krajnom pripade napise kazdy meno aj deti a bude sa losovat 😂
@emakiki vies ze aj nad Miou som premyslala, dcera je Ema taksom chcela aby aj druhe malo kratsie meno....hmm Damian super ale tiez ako tvoj tak moj mm to tak isto ofrfle,,tak topojde na papier a vyberie sa skuste tak aj vy
@enusamt isto do porodu sa zhodnete,ja som chcela Dianku ale prd porodom vyhrala Ema... super tak sa vyhovor na atb ze na to sa nemoze pit,,,to isto pochopia. A ani rodicom nechcete povedat?
My mame chlapcesnke bud Oliver alebo Hugo a pre babu Ester,Emily,Nela
@martinaj aj u nas to bude boj,hlavne s chlapcenskym. Al Emily sa mi paci ale kedzde mam doma Emu tak by to asi nebolo dobre vsak?

@nela1984 mna s tym moja tiez zaskocila ale ratala to ako tvoj gyndos...