Májovky 2017
Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂
U nas sa uvidi podla toho kolko coho bude 😂 ale kludne to necham aj na deti 😊
@lenicka2609 ja som chcela strasne Emu,ale drahemu sa to nepaci,tak aspon Emily mi presla ☺
Ale podla cinskeho lunarneho kalendara nam vychadza,ze to bude chlapec ☺😀
@lenicka2609 no my sme mali pre dievča vybraté, ešte len sme spolu začali chodiť 😀 Vanda. A stále aj tak hovoríme, že šak ked sa narodí Vanda, kúpime Vande toto, a Vanda sem, Vanda tam 😀 ale podla čínského lunárneho kalendára vychádza chlapec. A pre neho meno vôbec vybraté nemáme, lebo to bude proste Vanda 😀 Ale ja som tak rozmýšlala, že možno Lukáš, no môjmu sa to nepáči nejak. Alebo Dávid. Tak uvidíme 🙂
@lenicka2609 Ďakujem 🙂
@lenicka2609 nechcem povedat este nikomu lebo az buduci tyzden idem na potvrdenie...
Mm mi isiel akurat zhanat pecene udene koleno 😂 dosla mi chut nejak 😂😂😂
@vandica chlapcenske bude Vandik 😉
@enusamt ja som az po dvoch tyzdnoch co som vedela povedala nasim a svokrovcom a zakazala som to hovorit dalej do toho 12 tt. Nedalo sa to jednoducho utajit 😉
@lenicka2609 no uvidím ako to nakoniec vypáli a mám z toho nepríjemný pocit oznamovať niečo len na základe testov a meškania 🙂 najlepšie priamo potvrdenie
ja mám menšiu dilemu... pred obedom a teraz pred večerou mi dnes také výrazné nevoľno prišlo... zaujímavé je, že to nebolo od hladu lebo som ho nepociťovala nejak... ale keď som sa naobedovala, tak mi bolo úžasne... a teraz som zvedavá či mi to prejde tiež... mávate to tiež také divné... je vám nevoľno, keď pomyslíte na jedlo, tak ešte viac, ale keď sa najete /jedno čoho/ , tak je super? 😀
@enusamt ja verejnosti a kamaratom az ked budem mat tehunizku v 12 tt. Som poverciva ze do 3 mesiaca ticho 😉
Baby od včera trošku spinila ale nie moc, včera som mala trošku hnedého na intímne, dnes celý deň nič a teraz večer zas trochu,nic má neboli. Nemáte s tým skúsenosť?
@cukruska1920 to mohlo byt po tom vyssetreni 😊
@martinaj ešte aj dnes by som to mala po vyšetrení?
@cukruska1920 tak hnede to je stara krv.... mozno niekde bola schovana dnu..... nebolo to po velkej?
@martinaj nie bože dúfam že to bude v poriadku
@cukruska1920 jasne, ze bude..... po vysetreni to moze byt. Pokial nieje krv tak sa neboj.... uzivas nieco?
@martinaj hej beriem utrogesran a teraz si dávam ascorutin na to spinenie a pijem citrónovu vodu
@cukruska1920 hlavne klud, vsetko je oki.... 😊😉
@martinaj asi by bolo najlepšie keby ma doktor na rizikové lebo nevladzem

@simkanati ahoj nam to vychadza na 12ho 😁 tak snad nam to vsetkym dobre dopadne ;)