Májovky 2017
Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂
@martinaj robím v potravinách vo veľkoskladu,veduca vie že som tehotná tak som len v pokladni,ale stojim 8 hodin
@cukruska1920 no cely den na nohach a neda sa aspon stolicka dat?
@martinaj nie,stolicky tam nemôžu byť, ak mi to neprejde v pondelok idem k lekarovi
Akú máte zdravotnú poistovňu?ja premýšlam,že prejdem do Dôvery..
Joj, nemozem sa prezierat :( zjedla som celu flasu uhoriek plus cabajku s chlebom.... Aaaa, to je tak, ked posledne dni neveceram a teraz to dohanam :D
Baby, tak mňa v noci len obsuchom obišla nemocnica😞 skončila som na pohotovosti. O pol tretej som bola na wc a na papieri krv, tak som radšej isla na pohotovosť😞 srdiečko bilo, všetko bolo OK, ale mala som šťastie na dr. ze ma pustila domov. Dostala som injekciu, krvácanie ustúpilo, mam ležať. Moc sa bojím 😞
Teraz mám iba taky výtok ako keby pozostatok...
@emakiki mala si červenú krv? Mne sa tak dvakrát za deň objaví hnedé spinenie, nepovedali ti z čoho to môže byť?
@cukruska1920 no skor také oranžové... nie nepovedali... ale som v 8 tt jacsi myslím, že by som mala keby niesom tehotná MS, tak dúfam, že je to tým...
No bola som na gynekologii
Ahojte májovky ako sa cítite? Mne bolo dneška vseliak,sa mi točil žalúdok. Sa neviem dočkať kedy bude 6 októbra,idem pozrieť mimco
@emakiki oddychuj.isto bude dobre..
@cukruska1920 to zbehne ako voda,uvidis.... No u mna dnes opat sobotna nevoľnosť,cez týždeň sa dá a uz tri či štyri soboty po sebe mi je dosť zle.dnes som mala ozaj na male a takmer som vracala,no neslo nič len ma napinalo...
my sme dnes tehu oznámili našim.maly im dal fotku zo sona a bolo tam napísané pridem v máji,tak sa veľmi tesili.. 🙂
@nela1984 ja to chcem našim povedať až po 12tt . Baby neboli vás chrbát? Ja niekedy neviem ako sa mám ulozit
Aj my povieme az po prvom trimestri asi....
@emakiki juj to ma mrzi,dufam ze vsetko bude ok. Ja sa len tohoto bojim,zeco ak najdem krv na toaletnom a teraz sama doma s malou. A hlavne vela oddychuj.
@cukruska1920 akurat som sem sla pisat. Ja dnes strasne teda,od rana mi je neskutocne zle,hlava ma boli nonstop a zle som asi spala takze aj krk ma boli,no nastastie som nevracala aj ked som to cakala. Este vcera som si hovorila ze super ze mi nic nie je a dnes uplny opak. A najhorsie je na tom ked si clovek nemoze lahnut ale treba fungovat. Tak som sa tesila na 20 hod.ze si lahnem konecne 😉
@martinaj Tak na tebe by to malo uz byt vidno kedze cakas dve ci este nie?
@lenicka2609 ďakujem...
Baby vyskúšajte lizaka proti nevoľnosti, mne mm dnes kúpil a celkom pomáhajú, volajú sa gravipop a 14 ks stojí cca 2,90,-, kúpite v lekárni😉
@lenicka2609 je to vidno ale vsetci su ticho.... podla mna nechcu zbytocne rypat.... kedze sme uz 3x mali sklamanie....
@martinaj jasne jasne to chapem,ale tak uz tusia a potichucky sa modlia aby to vyslo. A prepac ze sa opytam ale otehotnela si prirodzene ci? Dvojicky su krasne 😉

@cukruska1920 mas tazku pracu?