Májovky 2017
Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂
@lenicka2609 uff okolo reštiky by som to teraz nedala ani z diaľky ..mne je zle aj z vody :( takže to si asi musela mať dosť kruté aj keď si nevracala.
@mausy21 Aj ja už sa neviem dočkať keď pôjdem k dr.. Ale ešte musím do stredy vydržať.. Ja som len na začiatku a cítim sa ako v šiestom mesiaci.. Hneď zadychčaná ,stále unavená.. Toto som ani pri jednom nemala.. 🙂 🙂
@mausy21 je to blbé to počítanie človeka to mýli, ale oni to tak robia lebo počítajú úplne prvé možné obdobie oplodnenia..pre všetky maminy lebo nie každá vie kedy a ako, a neskôr aj podľa plodu, plodné dni môžeš mať už aj cez menštruáciu alebo hneď po nej tak preto, aj mňa to mýli a vytáčia..tak aj preto vzniká to rozmedzie bežného pôrodu až dva tt pred termínom a po čo je vlastne až mesiac..čo už no, oni rataju tuším ten gestačný nie skutočný vek plodu
@emakiki môžeš prosím aj mne 🙂 ja 25 a muž 29 🙂 Ďakujem
@renusssska chlapec 😃
@emakiki ooooo tak to je prekvapko lebo od začiatku mam pocit že je to baba :D no uvidíme 🙂 dáme vedieť v máji 🙂
@renusssska
@simkanati dajte potom vedieť 😉
@emakiki aj ja chcem,muz má 33 a ja 32
@cukruska1920 dievčatko ale rok je natesno😃
@emakiki diky.zase som začala spinit,tak slabo potom som išla na wc asi za pol hodinu a nič. Neviem čo to je,ale dúfam že bábo je ok
@emakiki aj mne vyrátaj prosím 🙂 obaja 29
@cukruska1920 tak zavolaj dr. Či si mas nasadiť ten ascorutin...
@martina2621 jaj to je strasne natesno, ak už máte prvé, malo by byt rovnakého pohlavia... ak ste to nesplodili medzi vašimi 28 narodeninami... kto je v akom mesiaci?
@emakiki chlapcek je prvý a ja si aj myslím, že to bude opäť chlapček. ja som májová a manžel marcový 🙂 splodili sme až po našich 29 narodeninách
@emakiki aj ja by som mohla poprosiť vypočítať.? Mala som24 pri splodení.. 🙂
@martina2621 no tak potom mi to vychádza na chlapca 😉 daj potom vedieť😃
@janulik20082015 a tvoj muž?
)
@emakiki 44 😉
@janulik20082015 chlapec ale tiež je to natesno medzi vekom vašej krvi je len jeden rok rozdiel 😃

@lenicka2609 no už som presťahovaná a bývalú mám ešte v mieste rodiska, takže pokiaľ išlo o preventívne v pohode som dobehla..ale už takto sa to isto dať nebude tak musím meniť :(