icon

Májovky 2017

linda4444
19. aug 2016

Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂

emakiki
1. okt 2016

@simisk tak tk si už dávno mala sedieť doma... tiež si myslím, že je to tak... už bude dobre...

cukruska1920
1. okt 2016

@simisk to máš aké zamestnanie keď byciklujes?

simisk
1. okt 2016

@cukruska1920 postarka

cukruska1920
1. okt 2016

@simisk jaj, no to fakt neni vhodné pre tehotné,ja idem vo štvrtok k lekárovi a tiež ma asi vypise

lenicka2609
1. okt 2016

Baby tak ja dnes katastrofa ceeely den mi je zle,hlava zase brutalne boli a cp ke najhorsie ked som hladna tak sa idem najest aj ked nezjem vela tak som uplne totalne plna,no hnusny pocit,potom zase hlad a potom zase pocit total plnosti a nafuknutosti. A ta hlava nie a nie prestat a este aby nebolo malo ten hadik zaspal az o tristvrte na 9.

lenicka2609
1. okt 2016

@simisk fuha az teraz som si precitala tvoj prispevok co sa ti stalo lebo nestiham... no hlavne prajem vsetko dobre a dufam ze mimi je statocne a ze sa ta dobre drzi...ja sa bojim presne toho iste co sa stalo tebe,cely den na nohach a v pohybe len naobrd a vecer klud ale aj tak,,unava neskutocna...drzim palce vam obom ✊✊✊

any05
2. okt 2016

@simisk ahoj, aj ja ti držím prsty! Pekné oddychuj a mysli pozitívne.Uz budeš doma na PN... držte sa 😉

any05
2. okt 2016

@dejna20
@cukruska1920 ahojte, ani mne nie je zle 🙂 našťastie, akurát tie prachy vnímam intenzívnejšie...no v noci, keď sa prevalujem má neskutočne bolia prsia, ako keby sa mi v nich tiež niečo pevalovalo...máte to aj vy? Mlieko to ešte asi nebude 😉

cukruska1920
2. okt 2016

@any05 aj mna bolia príšerné prsia,a keď dám dole podprsenku ani nehovorim

emakiki
2. okt 2016

@simisk tak ako? Nekrvacas?

sisi59
2. okt 2016

Ahojte,dnes som zostala trochu zaskocena,pretoze ked som sa po malej potrebe utrela na papieri som mala take slabucko zeleno-zlte hrudky:☹ co to moze byt?

emakiki
2. okt 2016

@sisi59 chod k dr. pravdepodobne to bude nejaká mikoza alebo niečo podobné...

sisi59
2. okt 2016

Zajtra nemôžem,môžem ísť s takýmtp niečim aj na pohotovosť?☹

emakiki
2. okt 2016

@sisi59 neviem... ale sak vo, maximálne sa na teba škaredo pozrú... a nesvrbi ta to? Alebo tam skus zavolať že či máš prísť...

martinaj
2. okt 2016

Akebo ked to bolo hnede, ci to nieje stara krv

sisi59
2. okt 2016

@martinaj hnede to nebolo, take zelenkaste..

simisk
2. okt 2016

@emakiki ahoj zatial nic,krv ziadna,vlozky menim ciste,len ked sa utieram este je ten papier taky jemnotmavsi.Lieky beriem,bolave injekcie do ritky pichaju,tak uvidim zajtra rano.Dufam ze bude dobre,drz palce.

sisi59
2. okt 2016

@emakiki svrbeť ani nie,možno max.tak raz za deň ma to zasvrbí,ale nie nejak pravidelne

emakiki
2. okt 2016

@simisk jasne drzim ti silno palce a myslím na teba 😉 to sú len pozostatky toho krvácania....

emakiki
2. okt 2016

@sisi59 no byť tebou by som zajtra všetko odložila a isla k dr. urobí ti vyter, nasadí nieco na vkladanie a bude to ok 😉

sisi59
2. okt 2016

@emakiki nastupujem do novej škôlkya tam nevedia,že som v tom...ach..

emakiki
2. okt 2016

@sisi59 a zmluvu už máš podpísanú?

sisi59
2. okt 2016

@emakiki áno

emakiki
2. okt 2016

@sisi59 tak v tvojom záujme by si teraz mala napísať oznámenie a oboznámiť svojho zamestnávateľa o tom že si tehotná, budeš chránená statom a nemôže ta len tak prepustiť... ja som robila 5 dni a musela som ísť marodiť, ale ja som , keď som nastúpila iba tušila že som tehu a dr. mi to potvrdila a hneď ma vypísala, ty si už dosť dlho tehu, ja by som asi nevydrzala to tak zatajovať, ty si ich vlastne oklamala... nebudú mať o tebe peknú mienku...

sisi59
2. okt 2016

@emakiki chcem im to určite oznamiť,ale nie hneď. Ak sa bude dať pptrebujem robiť aspoň do konca roka..a hlavne aa cítim dobre,niebje to na mne vidieť

emakiki
2. okt 2016

@sisi59 mala by si im to oznámiť čím skôr a písomne... robiť potom môžeš, nemôžu ťa prepustiť, budeš iba chránená a budeš môcť chodiť k dr.

simisk
2. okt 2016

@sisi59 nooo do konca roka to urcite neutajis a ze ti je dobre teraz este nevies ako ti bude o mesiac nevies a este dalsi mesiac a dalsi.To je dlha doba.

sisi59
2. okt 2016

@emakiki chcem aspoň vtedy,keď budem mať tehotenskú knižku a tú mi dajú až 17.októbra,keby mám ísť na kontrolu

sisi59
2. okt 2016

@simisk ja si tiež myslím,že nie 😀 ale tak nechcem imnl to hneď hpdiť na nos prvý deň,do toho 17.okt.chcem určite počkať

simisk
2. okt 2016

@sisi59 tak este utajis,pokial by si nemala vracackove behania 😉