icon

Májovky 2017

linda4444
19. aug 2016

Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂

sisi59
2. okt 2016

@simisk tie našťastie nemám a dúfam,že ani nebudú 😀

emakiki
2. okt 2016

@sisi59 ak to náhodou zistia, nie od teba, prepustia ťa, keďže si v skúšobnej...

cukruska1920
2. okt 2016

Baby už všetky máte potvrdené srdiečko? Ja ešte nie,ked som bola naposledy pred dvoma týždňami bol len zltkovy vak a dutinka, teraz idem vo štvrtok a bojím sa aby bolo všetko v poriadky

martinaj
2. okt 2016

@sisi59 nechcem moralizovat, ale je to od teba nefer podla mna...

forinerka
2. okt 2016

@cukruska1920 ja uz mam potvrdene srdiecko, ale idem zasa v utorok na kontrolu a stale sa bojim, ci tam bude a ci bude bit :-/
Musis verit a mysliet pozitivne 🙂 pokial nemas ziadne problemy, bude to ok ;) daj nam vediet potom vo stvrtok

cukruska1920
2. okt 2016

@forinerka jasné že dám. Práveže mi nic neni a to neviem či je dobre

forinerka
2. okt 2016

@cukruska1920 bud rada! 🙂 mne je dnes otrasne. Zle mi je, hlava sa mi toci, je mi na odpadnutie a do toho ma muz hneva.... No nech je uz zajtra 😁

Mne doteraz tiez nic nebolo ;) to mozno pride

enusamt
2. okt 2016

tak ďalšia oslava 50-ky úspešne za mnou... zaujímavé, že mi bolo ako furt nevoľno až do príchodu tam.. a tam mi zrazu bolo super a mohla som pojesť hocičo 😀 bez následkov... teda, nevážila som sa, tak nemôžem s istotou povedať 😀
najlepšie bolo, že absolútne nikoho nezaujímalo či pijem a čo pijem...
a teraz netrpezlivo čakať na piatok 😠 🙂

sisi59
2. okt 2016

@emakiki to mozu,aj ked im to poviem sama

sisi59
2. okt 2016

@martinaj zistila som to uz dost neskoro na to,aby som nenastupila,ledze potrebovali surne zaskok

sisi59
2. okt 2016

@martinaj a ja musím v prvom rade muslieť na seba a to malé,nech na materskej máme z čoho žiť...

martinaj
2. okt 2016

@sisi59 oki ale fer by bolo, ze oki ked surne potrebuju nastupis ale o tehu im povies, aby vddeli, ze maju hladat dalej....

martinaj
2. okt 2016

@sisi59 ale jasne, tvoja vec....

forinerka
2. okt 2016

@sisi59 ahoj 🙂 citala som, co si pisala a nejdem riesit ci to mas povedat/nemas, ci je to fer alebo nefer a pod. Ale ja som tiez ucitelka MS a neviem ci si to uz niekedy predyn robila. Lebo ja ked som zacinala, tak do 2-3 tyzdnov som skoncila doma s horuckami, zapalenymi prieduskami a silnymi antibiotikami. A to som brala plno vitaminov a myslela si, ze aku mam fasa imunitu. Proste tie skolkarske bacily mna polozili doslova.
Preto neviem ci je to stastna volna teraz, ked si v prvom trimestri. Aby si neochorela a nehrobila sebe a babatku zle.

emakiki
2. okt 2016

@sisi59 ved to ti píšem že nemôžu. Lebo ako tehotna si chránená statom, už chapes?

emakiki
2. okt 2016

Boze ženy, mňa tie pachy asi zabijú... 😞😞😞

sisi59
2. okt 2016

@martinaj urcite im to poviem,ale este nemam ani tehotensku knizku,nechvem sa unahlit,stat sa moze hocico

sisi59
2. okt 2016

@forinerka robila som rok a pol v skolke,viem do coho idem a samozrejme to silit nebudem.Ale dokial budem moct robit,dovtedy budem.Ak sa nebude dat nevadi

sisi59
2. okt 2016

@emakiki chapem chapem,len ja sa aj tak bojim toho,ze som len na zaciatku a nechcem do celeho sveta vykrocat,ze som tehotna a nedajboze by sa nieco stalo.Som si vedoma vsetkeho,co sa moze diat.No pokial nemam ani tu knizku,nebudem to hovorit.Aj tak potrebujem potvrdenie od lekara a ten mi ho da az po dovolenke,co je 17teho...

sisi59
2. okt 2016

@cukruska1920 ešte nie,moj doktor ma dovolenku.Zblaznim sa z toho cakania..

forinerka
2. okt 2016

@sisi59 tak potom fajn 🙂 drz sa a davaj si pozor!
Ps: kedy mas kontrolu u lekara na potvrdenie srdiecka? 🙂

sisi59
2. okt 2016

@forinerka ďakujem pekne 😊 kontrolu mám až 17.októbra :-/ lebo dovolenkuje

cukruska1920
2. okt 2016

@sisi59 to mas este neskor ako ja...ja idem teraz vo stvrtok a uz sa neviem dockat

forinerka
2. okt 2016

@sisi59 och to je ako neskoroo!! 😕😞 to ja idem uz na 3-tiu kontrolu :-/ ale tak ja mam problemy s krvacanim, rizikove tehu a este viacpocetne.

Uz len 15 dniiii musis vydrzat! 🙂

enusamt
2. okt 2016

@sisi59 a na prvej kontrole si mala srdiečko či ešte nie?

sisi59
2. okt 2016

@cukruska1920 @forinerka @enusamt je to neskoro ja viem :-/ aleco uz ked si takto vybral dovolenku..bude to este len druha kontrola,na prvej som bola v siestom tyzdni,a to mi nic okrem toho,ze som tehotna,nic nepovedal.Neviem ako to vydrzim,ale chcem mu este zavolat,ci nema volny termin tento tyzden,lebo to cakanie je nekonecne

emakiki
2. okt 2016

@sisi59 a to srdiecko už bilo či nie?

dejna20
2. okt 2016

@emakiki ja si mslim, ze ak je v skusobnej dobe vyhodit ju mozu aj ked da oznam ze je tehotna. Na skusobku sa ochranna doba nevztyhuje pokial viem

emakiki
2. okt 2016

@dejna20 ja viem že áno 😉