Májovky 2017
Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂
Baby už všetky máte potvrdené srdiečko? Ja ešte nie,ked som bola naposledy pred dvoma týždňami bol len zltkovy vak a dutinka, teraz idem vo štvrtok a bojím sa aby bolo všetko v poriadky
@cukruska1920 ja uz mam potvrdene srdiecko, ale idem zasa v utorok na kontrolu a stale sa bojim, ci tam bude a ci bude bit :-/
Musis verit a mysliet pozitivne 🙂 pokial nemas ziadne problemy, bude to ok ;) daj nam vediet potom vo stvrtok
@forinerka jasné že dám. Práveže mi nic neni a to neviem či je dobre
@cukruska1920 bud rada! 🙂 mne je dnes otrasne. Zle mi je, hlava sa mi toci, je mi na odpadnutie a do toho ma muz hneva.... No nech je uz zajtra 😁
Mne doteraz tiez nic nebolo ;) to mozno pride
tak ďalšia oslava 50-ky úspešne za mnou... zaujímavé, že mi bolo ako furt nevoľno až do príchodu tam.. a tam mi zrazu bolo super a mohla som pojesť hocičo 😀 bez následkov... teda, nevážila som sa, tak nemôžem s istotou povedať 😀
najlepšie bolo, že absolútne nikoho nezaujímalo či pijem a čo pijem...
a teraz netrpezlivo čakať na piatok 😠 🙂
@sisi59 ahoj 🙂 citala som, co si pisala a nejdem riesit ci to mas povedat/nemas, ci je to fer alebo nefer a pod. Ale ja som tiez ucitelka MS a neviem ci si to uz niekedy predyn robila. Lebo ja ked som zacinala, tak do 2-3 tyzdnov som skoncila doma s horuckami, zapalenymi prieduskami a silnymi antibiotikami. A to som brala plno vitaminov a myslela si, ze aku mam fasa imunitu. Proste tie skolkarske bacily mna polozili doslova.
Preto neviem ci je to stastna volna teraz, ked si v prvom trimestri. Aby si neochorela a nehrobila sebe a babatku zle.
Boze ženy, mňa tie pachy asi zabijú... 😞😞😞
@emakiki chapem chapem,len ja sa aj tak bojim toho,ze som len na zaciatku a nechcem do celeho sveta vykrocat,ze som tehotna a nedajboze by sa nieco stalo.Som si vedoma vsetkeho,co sa moze diat.No pokial nemam ani tu knizku,nebudem to hovorit.Aj tak potrebujem potvrdenie od lekara a ten mi ho da az po dovolenke,co je 17teho...
@cukruska1920 ešte nie,moj doktor ma dovolenku.Zblaznim sa z toho cakania..
@sisi59 to mas este neskor ako ja...ja idem teraz vo stvrtok a uz sa neviem dockat
@cukruska1920 @forinerka @enusamt je to neskoro ja viem :-/ aleco uz ked si takto vybral dovolenku..bude to este len druha kontrola,na prvej som bola v siestom tyzdni,a to mi nic okrem toho,ze som tehotna,nic nepovedal.Neviem ako to vydrzim,ale chcem mu este zavolat,ci nema volny termin tento tyzden,lebo to cakanie je nekonecne

@simisk tie našťastie nemám a dúfam,že ani nebudú 😀