Májovky 2017
Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂
@simisk jaj, no to fakt neni vhodné pre tehotné,ja idem vo štvrtok k lekárovi a tiež ma asi vypise
Baby tak ja dnes katastrofa ceeely den mi je zle,hlava zase brutalne boli a cp ke najhorsie ked som hladna tak sa idem najest aj ked nezjem vela tak som uplne totalne plna,no hnusny pocit,potom zase hlad a potom zase pocit total plnosti a nafuknutosti. A ta hlava nie a nie prestat a este aby nebolo malo ten hadik zaspal az o tristvrte na 9.
@simisk fuha az teraz som si precitala tvoj prispevok co sa ti stalo lebo nestiham... no hlavne prajem vsetko dobre a dufam ze mimi je statocne a ze sa ta dobre drzi...ja sa bojim presne toho iste co sa stalo tebe,cely den na nohach a v pohybe len naobrd a vecer klud ale aj tak,,unava neskutocna...drzim palce vam obom ✊✊✊
@dejna20
@cukruska1920 ahojte, ani mne nie je zle 🙂 našťastie, akurát tie prachy vnímam intenzívnejšie...no v noci, keď sa prevalujem má neskutočne bolia prsia, ako keby sa mi v nich tiež niečo pevalovalo...máte to aj vy? Mlieko to ešte asi nebude 😉
Ahojte,dnes som zostala trochu zaskocena,pretoze ked som sa po malej potrebe utrela na papieri som mala take slabucko zeleno-zlte hrudky:☹ co to moze byt?
@sisi59 tak v tvojom záujme by si teraz mala napísať oznámenie a oboznámiť svojho zamestnávateľa o tom že si tehotná, budeš chránená statom a nemôže ta len tak prepustiť... ja som robila 5 dni a musela som ísť marodiť, ale ja som , keď som nastúpila iba tušila že som tehu a dr. mi to potvrdila a hneď ma vypísala, ty si už dosť dlho tehu, ja by som asi nevydrzala to tak zatajovať, ty si ich vlastne oklamala... nebudú mať o tebe peknú mienku...

@simisk tak tk si už dávno mala sedieť doma... tiež si myslím, že je to tak... už bude dobre...