icon

Májovky 2017

linda4444
19. aug 2016

Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂

renusssska
4. okt 2016

Och baby mňa neskutočne bolel zub v noci :( Dala som si paralen ale ten nezabral ale že ani trošička. Dnes som chcela ísť k zubárovi ale dnes už nebolel. Mali ste už počas toho že ste tehu bolavý zub? čo ste si dali?

lenicka2609
4. okt 2016

@renusssska ja som mala bolavy zub a uplne rozvrtany,preto bolel,dala som si ho spravit,samozrrjme s injekciou inak by som neprezila. Zajdi radsej cim skor ak este bude boliet,lepsie teraz ako potom.

lenicka2609
4. okt 2016

@renusssska aj brufen by si si mohla dat.

emakiki
4. okt 2016

@renusssska daj si na to miesto klinček keď ťa bude zase bolieť, mne to pomohlo 😉

emakiki
4. okt 2016

@lenicka2609 brufen? V tehu? To radšej nieee 😃

renusssska
4. okt 2016

@emakiki no skúsim keď ma to zas chytí náhodou v noci 🙂 Ďakujem
@lenicka2609 no veď som aj bola nachystaná že pôjdem len keď už potom nebolel tak som nešla. Určite si pôjdem dať spraviť keď znova zabolí 🙂

martinaj
4. okt 2016

Juj baby kde ste vsetky 😀
Tak ja som si kupila stopkasel sirup. A dostala som strasnu chut na sulance s makom, tak tlaciiiiim 😋

06lienocka
4. okt 2016

@martinaj dobrú chuť teda

06lienocka
4. okt 2016

@wendysendy držte sa

forinerka
4. okt 2016

@martinaj ja som dnes zozrala celu bagetu. A uplne bez hanby 😂 mnam! Tak mi dobre padla

cukruska1920
4. okt 2016

prave som zjedla celu sardelovu pizzu...mnaaaam.... uz vidim ako budem chodit v noci pit co ma bude smadit 😀

limetka55
4. okt 2016

@martinaj Ja som dnes dostala strasnu chut na cuketove placky, tak som si musela urobit.. 🙂 Manzel mi povedal, ze mu mam jednu placku odlozit, tak som mu ju nechala na tanieri.. Ale aj ta sa uz z dvoch stran trosku zmensila 😀 Dufam, ze za chvilku je doma a zje ju, nech ma tolko nedrazdi 😀

martina2621
4. okt 2016

ja som dnes potrebovala bryndzove halusky bez bryndze so slaninkou a kyslou kapustou. ach keby tak u mna v praci bolo toto dnes na vyber. momentalne cakam co moj manzel prinesie 🙂

cukruska1920
4. okt 2016

baby bolia vas este vajecniky? ja som si dnes kychla a som myslela ze mi vyskoci...

limetka55
4. okt 2016

@cukruska1920 Aj ja to stale mavam.. Aj ked sa idem postavit, tak ma skoro vzdy pichne vo vajecniku.. Niekedy musim ostat prikrcena a az ked to prejde, tak sa postavim a chodim..

cukruska1920
4. okt 2016

@limetka55 aj teraz pocitujem take tahanie

emakiki
4. okt 2016

@limetka55
@cukruska1920 baby to sú neni vajecniky ale upony maternice, prispôsobujú sa rstucej maternici, preto to občas pichne alebo zareze... ale vajecniky vas nemajú z čoho bolieť 😉

cukruska1920
4. okt 2016

@emakiki a sak to je jedno...hlavne nech sa roztahuje 😀

limetka55
4. okt 2016

@emakiki Upony ma tahaju, to citim casto.. Len to pichanie som mavala aj pred tehu, tak neviem.. Teraz je to ale silnejsie a castejsie.. Mam 4,5cm cystu na lavom vajecniku, tak som to prikladala skor tomu.. Ale ak sa aj tie upony tak prejavuju, tak to mozu byt aj tie 🙂 Inak, citala som tu, ze vela zien ma to pichanie pri vstavani zo sedu, tak som to neriesila.. Ale ked som bola minuly tyzden u obvodneho a tam ma to pichlo, ked som sa isla postavit a musela som az chvilku ostat skrcena, tak mi sestricka povedala, ze to moc normalne nie je.. Tak teraz neviem, co si mysliet..

limetka55
4. okt 2016

@cukruska1920 Tahanie je normalne.. to ano, len to pichanie mi zacalo robit starosti, ked mi sestricka povedala, ze to moc normalne nie je.. Fakt neviem, lebo viacere pisali, ze to mavaju a neriesia.. Asi sa na to radsej spytam dr na kontrole.. A picha ta to casto? Myslim taka bolest ako pri tom kychnuti, len menej intenzivna?

cukruska1920
4. okt 2016

@limetka55 nie casto...ja mavam skor to tahanie

lenicka2609
4. okt 2016

@emakiki jj brufen,gynda mi ho povolila vraj jeden za cas neuskodi.

wladka20
4. okt 2016

@limetka55 akurat si citam vase prispevky a uz som sa aj zlakla.Aj mna teraz tak pichlo ked som zo sedu vstala a ostala som skrcena.Dufam ze to je ok..

nela1984
4. okt 2016

Baby citam tie vase chute..ja som dnes zozrala( ano slusnejsie sa to neda povedat ) dve hrianky s cesnakom maslom salamou a syrom.skoro som sa zadrhla.a rano idem na krv....hmm....no a to pichanie mavam aj ja.aj v prvom tehu som to mala.myslim ze ovela castejsie.teraz pri malom to ani nevnimam akosi...inak baby trosku mam vycitky v prvom tehu som si na to v prvom trimestri davala bacha no teraz neviem odolat.jediny moj relax- horuca vana( teraz teda nedavam az taku horucu ale studena neni)velmi sa mi potom ulavi od nervov aj od nevolnosti a citim sa jak znovuzrodena.kupete sa daktora ci radsej nie?dufam ze to nemoze ublizit.ja som aj tak furt v teple zababusena takze telo je myslim zvyknute( hruby zupan a deka- co ma po veceroch klepe zimnica) ...

simkanati
4. okt 2016

@nela1984 ja sa kupem a vsetko je ok.. ja som zas dnes mala chut na spenat a ako som si ho urobila tak som ho aj so zemiakmi cely zjedla 😅 .. teraz by som si pizzu dala.. ale uz len ovocie chrumem 😊

nela1984
4. okt 2016

@simkanati pizza je top aj u mna v tomto tehu.mnaaam tak som rada ze nie som sama v kupani...

simkanati
4. okt 2016

@nela1984 vsak pokial to nie je vriaca voda tak je to ok.. ja hlavne v chladnejsich dnoch sa hodim do vane a hned je mi lepsie 😉 .. a ja teraz stale musim mysliet na tu pizzu, asi si budem musiet dat 😀

zimbardica
4. okt 2016

Babulky ja idem zajtra na kontrolu,drzkajte mi palce aby bolo všetko v poriadku 🙂

renusssska
5. okt 2016

@cukruska1920 nebooooj ani mne absolútne nič nie je... ani zle, ani pachy mi nevadia... absolútne nič...keby od dr neviem že som tehu tak ani tomu neverím :D ale podla mna by sme mali byť radi že nás to obišlo 🙂 aspon nám nie je celé dni zle 🙂 Včera mi imunologička akurát hovorila že jej ani pri jednom z jej troch detí nebolo zle

katkup
5. okt 2016

ahojte, pls je tu nejaka maminka, ktora si kvoli tehu picha Clexane? dakujem, kludn aj ss