Májovky 2017
Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂
@renusssska hej? No super.som rada že nie som sama,v ktorom si týždni?
@katkup ja si picham
@cukruska1920
pls a pocitujes aj nejake neziaduce ucinky?
ja si ich picham nieco cez tyzden a som odvtedy totalne unavena a zaludok mam nonstop v krku a neviem, ci je to od tych injekcii, alebo z tehu....
dik 🙂
@cukruska1920 ja som dnes 9+1 🙂
Dievcata ste tu niektora, ktorej je cely den zle a chodite do prace? Ako to zvladate? Ja som hotova, najhorsie je, ze robim s ludmi a ked pridu, sadnu si oproti mne a smrdia mi tu, ci od potu alebo od vonavky, mna normalne natahuje, ze musim predychat.
@katrin82 ja pracujem a býva mi zle. ja mám tento problém na poradách. a keď musím robiť nejaké prezentácie a všetci jedia nejaké jednohubky a každý inak vonia no akože vtedy mi až do plaču je, že ich všetkých ovraciam :D ale som nejaká profesionálka a zvládam a vždy som to zatiaľ stihla na WC :D
@renusssska ejha to sme blizko ja som dnes 10+0
@katrin82 tak ja pracujem v hale pri lokomotivach a je mi nonstop zle.... Nastastie nevraciam, ale od tych nevolnosti ma aj zaludok pobolieva... Najhorsie je, ze nemozem prist na to z coho je ta nevolnost... Ci z hladu /no podla mna az casto zobem/, ci mi nieco nesadlo... Ak nie som pri maliaroch,tak umyvam vodou rozne veci... A ked sa ta spina uvolnuje,tak ten smrad je neskutocny... No uvidim dokedy to dam 🙂
Baby, možno mi budete vedieť poradiť... pracovnú zmluvu mám do konca tohto roka ( vždy ju dávajú len na rok novým zamestnancom, potom ju dajú na neurčito alebo prepustia.... nastúpila som sem tento rok) Keď im oznámim že som tehu, nemusia mi ju predĺžiť ďalej alebo ako je to v tomto prípade? vôbec sa nevyznám.... Ďalšia vec, kedy oznámiť že som tehu? asi až keď budem mať knižku však?. Poprípade ako to budete riešiť / ste to riešili vy? Ďakujem 🙂
@renusssska presne toto som riešila ja vo svojej práci. ja som dokonca otehotnela v skúšobnej dobe. a rozhodla som sa byť fér a aj som to v skúšobnej dobe oznámila. mám skvelého šéfa, ktorý povedal, že sa vôbec o prácu nemusím báť a mne zmluva skončí keď už budem na materskej ale čo sme sa rozprávali, tak žiadny problém to nebude a normálne sa mi predĺži. chcem len podotknúť, že to je moja skúsenosť, čítala som veľa na fórach, kde nie všetky žienky mali to šťastie.
@renusssska ja oznamim az s tehu knizkou.... pisomne urcite.... 😊
@martina2621 aha no tak to máš ozaj chápavého šéfa a super si dopadla 🙂 ďakujem za odpoveď. Dúfam že aj u mňa to bude v pohode 🙂
@martinaj ďakujem aj tebe 🙂 a písomne? akože pošleš poštou oznámenie či ako? 🙂 fu tak to ešte aj to musím doriešiť či to oznámim osobne alebo písomne :D
@renusssska držím palce 🙂 ale ako píše @marinaj radšej oznámiť písomne aj s fotokópiou knižky a dať si podpísať jednu pre seba a tým budeš chránená na to obdobie kým ti skončí zmluva. čo bude potom si budete musieť doriešiť spolu s nadriadenými resp. personálnym oddelením
@renusssska pisomne im to odovzdam.... pedosle tehu som oznamila a bolo ale teraz robim v statnom tak nech je to cierne na bielom....
@martinaj Aha, no aj ja robím v štátnej správe tak potom máš pravdu, určite na papieri. ďakujem za pomoc 🙂
@martina2621 ďakujem pekne 🙂
Dnes som 6+6 a srdiečko na ultrazvuku bilo. Len sa mi mrnusik zdal maličký. Zle ho bolo na obrazovke vidno. Ale vraj je to v poriadku. Tak silno dúfam.
Tak aj ja mam za sebou stretnutie s bublinkou :-* mame 15,2 mm a 💙 bilo ako zvon 🙂 termin porodu vysiel na 17.5. Podla ultrazvuku som dnes 8+0 no podla posl ms 8+5 ale hadam to nevadi. 24.10 sa ide na krv....juj stastna som ze je zatial vsetko ok
@lenicka2609 nemas fotku? 😊
Uz sa neviem dockat buduceho piatku, ked uvidim toho nasho drobca 😍
@martinaj no veď práve, že nemám foto, lebo ani veľmi nebolo čo fotit. Len taký náznak babatka tam bol. Nič vyrazne. A dokonca to bolo tak zle vidno, že ho ani nemeral. Mám prísť na kontrolu o týždeň, že by to už malo byť lepšie vidno. No neviem, či sa mu pokazil ultrazvuk, či je to zlé, ale v prvom tehu si pamätám, že taký čas už bolo babo lepšie vidno.
@martinaj no nedala mi asi az v 12 tt dostanem a ty dostanes pri kazdej poradni? No je to parada vydiet to tam,sice len taku machulku ale aj tak je to krasne. Pri prvom tehu som to brala tak nalahko,ale teraz to precitujem viacej 😉
Babyy ja som sa zabudla pochvalit 🙂 vcera som mala kontrolu a krevety mali 15mm a 14,5mm. Srdiecka bili ako o zivot 🙂 velky kamen mi padol zo srdca ❤️
@lenicka2609 ja ano 😊
@katkup nemám žiadne nežiaduce. Zle ti je určite z tehu

@simkanati ja som tú pizzu mala za posledných 10 dní 3x :D a najlepšie pondelok riadna chuť na rezne s kašou ale nestíhala som tak som urobila včera asi 40 :D no a večer mi prišlo tak zle že som z toho nič nemala tak som bola naštvaná :D a ja že tie nevoľnosti už pomaly budú ustupovať a zas to je späť :D