Májovky 2017
Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂
@lenicka2609 aha, u mna to bude asi tym, ze chodim do sukromneho.....
Baby ja idem zajtra ráno k doktorovi a som nervózna aby bolo všetko v poriadku.
@cukruska1920 držim palce
@cukruska1920 urcite je vsetko v poriadku a prosime si fotku 😍
@martinaj jaj no a tam to chodi ako? To si platis kazdu poradnu ci?
@lenicka2609 no netehu plati 120,-e rocne a tehu plati este 180,-e navyse ale je v tom vsetko, cela starostlivost, okrem morfo, ten sa tusim nieco doplaca.... a vzdy som objednana na konkretny cas. Este je v tom aj pohotovost v sanatoriu 24hod, neplati sa navyse a zoberu fakt do max 20min. Uz som to vela krat pri potratoch vyuzila, snad uz nebudem musiet. Predtym som chodila k normalnej gynekologicke a cakala som vzdy dlho a plus na pohotovost ked som potratila prvy krat som musela ist do nemocnice a nechali ma tam cakat na lavicke 4 hodiny strasne krvacajucu.... vtedy som si povedala, ze uz nikdy v zivote....
@martinaj smutne co si si musela prezit,neboj teraz uz bude na konci stastie a plac vonaveho babatka 😉 to neni vela teda za rok a pokial si spokojna tak neni o com. Ja mam normalnu dr.som objednavana na urcity cas a zatial to tak bolo ze som nikdy cakat nemusela...a to by si si mohla aj tvojho dr.zazmluvnit ku porodu ci on nechodi?
Ahojte, tak ja by som mala zacinat 11 tyzden. Od 7,5 tyzdna je mi tak neskutocne zle ze zhruba jeden tyzden som cely cas len lezala. Nic nejedla. Teraz mi zacina byt troska lepsie aj ked rano som uz stihla zvracat. Schudla som, lebo fakt nic do seba nedostanem. Som na pn. A taktiez mam tie injekcie clexane. A ja neznasam ihli.
@lenicka2609 ano ale to sanatorium je na porod strasne drahe, len porod stoji 1300,- takze to pojdem normalne do nemocky.. 😊
@martinaj jééé a ja som už chcela napísať, že sa tam možno stretneme 🙂 ak hovoríš o kochu teda 🙂
@alexandraala TO SME ROVNAKO JA ZAJTRA ZACINAM 11 TýžDEN
@martina2621 Uvazujes nad Kochom? Ja zvazujem Kocha alebo Ruzinov, lebo tam pracuju moji dr a su dobri.. tak teraz neviem.. Kedy mas termin? Ja zatial 5.5. 🙂
@06lienocka jeeeej tesim sa 🙂
Najviac sa bojim ze asi v 6 tyzdni som bola taka chora dost som brala aj teraflu. A asi dve dni som mala teploty nad 38... antibiotika som nebrala a teraz mi ostal zapal v tele. Gynekologicka sa mi k tomu nechcela nejak vyjadrovat a teraz neviem co si mam mysliet.VteVtedy som ani nevedela ze som....
@martina2621 ano chodim k dr. Sebikovej a ty? 😊 mozno dame spolu poradnu 😀
@alexandraala ja som bola takisto a tri dni som brala aj antibiotika Rovamicin tie sa mžu vraj a zatial vsetko oki buduci týžden idem na sono velke vo štvrtok
@martinaj a chcem aby ma doktorka sebikova rodila 🙂 k nej by som chcela ist aj si ju zazmluvnit
@martina2621 no ja na ten porod tam asi mat nebudem 😆
@martina2621 Ja stale vaham, lebo uz som u Kocha raz bola na jednom vysetreni a nemam moc dobru skusenost.. Dr mi povedal na moj problem, ze to nic nie je, ze on na toto ani ATB nedava a poslal ma domov.. A ked som potom isla do Ruzinova o par dni, tak dr mi hned dala termin na operaciu, ze toto musi ist von ☹
@martina2621 V Ruzinove ma na zenskom vlani operovani 2x, ale tiez som si tam zazila take veci, ze to by clovek ani neveril.. fakt neviem, co je lepsie.. Moji dr, co tam robia, su dobri, ale celkovo dobry dojem nemam.. po prvej operacii ma poslali z nemocnice domov a ked som prisla na kontrolu o 4 dni, tak som mala akurat MS, tak mi dr povedal, ze tam mam ist na kontrolu, ked mi skonci MS.. Dosla som tam a dr, co mala na klinickej ambulancii sluzbu ma doslova vyhodila, ze preco som prisla tam?? A ja ze preto, lebo mi to dr kazal.. tak ona mi povedala, ze ked mi to ten dr povedal, tak mi mal povedat, kedy ma sluzbu a mala som tam prist vtedy.. Ani ma nepozrela a poslala prec.. Tak som isla ku svojej dr, lebo vsak po operacii ma skontrolovali len 1x a to den po operacii, tak som chcela mat istotu, ze som uz ok.. Moja dr hned ako ma pozrela, tak povedala, ze to nie je dobre a ze musim ist na operaciu este raz.. A vtedy som isla radsej ku Kochovi a odtial ma poslali domov, ze to nic nie je.. Tak som isla ku svojej dr s tym a ona na mna pozerala, ze ci to myslia vazne?? A vtedy mi aj povedala, ze ATB, co mi dali po operacii a brala som 10 dni, ze ani nie su na moj problem!!! Ze to co mi dali za lieky?? A potom som isla zase do Ruzinova, lebo uz som nevedela kam a tam ma zase operovali.. Nastastie uz bolo vsetko ok..
@limetka55 fu to teda nieje bohvieco. aky lekar v kochu to bol? nech viem komu sa vyhnut
@06lienocka ja az o dve tyzdne. Tam uz bude, normalne po bruchu s ultrazvukom pozerat? A na ten 13 tyzden. Co maju byt niejake velke odberi robene....mas termin?
@06lienocka nechcem gynekolog. Velmi otravovat s otazkami tak neviem az konkretnosti. Verim jej.
@martina2621 Neviem, ako sa volal. Nepamätám sa a nedal mi ani žiadny papier, nič, takže fakt neviem.. Bol to ale starší pán.
@martina2621 napisem ti co su super podla mna. Podla skusenosti. Sebikova, Ondackova, Smolik, Ditte..... aj Mares bol v poho... to su moje pozitivne skusenosti. 😊
ach nech uz je zajtra rano lebo sa zblaaaznim... dnes ma pobolievaju krize a teraz som citila spodok brucha tak kramovo ale slabsie
@cukruska1920 pocuj moja, ty uz nestresuj, vsetko je tak ako ma byt 😉

@martinaj super,sa mas. Ja ak by som chcela s kazdeho ultrazvuku tak by som si musela zaplatit, u nas su dve pocas celeho tehu zdarma tusim v 12 tt a potom v 20 tt.