Májovky 2017
Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂
@martinaj bojim sa tak stresujem... inak ak bude vsetko ok tak od zajtra som na pn
@cukruska1920 drz sa 😊
@cukruska1920 isto bude vsetko vporiadku. daj vediet zajtra
@martinaj
@martina2621 zajtra idem na 8,30 tak vam potom dam vediet
@martinaj fuuuja to drahy porod a v tej cene je zaratane aj ak by boli komplikacie? Na to by som nenasetrila za cely rok 😉
@alexandraala tak ja mam ist buduci stvrtok na sono a v piatok na odbery, neviem co všetko sa tam zistuje napíšem potom ano mam termin 4.Mája zatial a podla sona sa uvidi či sa bude menit, ale chystám sa aj do martina na sono 20.10. k MUDr. Grochalovi a ty mas kedy termin?
Ahoj babulky, tak dneska som videla našu chrumku, máme 13,5mm a ❤ nám pekne bilo, 25.10 idem na ďalšiu kontrolu a už mi dá aj knižku, Jaj taká som spokojná že je všetko ok,lebo v práci fuu mám toho dosť, stat 14h na nohách a kolegyniam nič nepovedať že zatiaľ o život, ale zvládneme to 🙂
@06lienocka ja mam 3.5. Takze budu to byci? Mate v rodine niekoho v tomto znameni?
@alexandraala ja som byk 10.Mája
žienky, keď máte náročné práce , tak prečo čakáte na knižku? veď stačí vypýtať lístok, kde doktorka napíše v ktorom týždni ste a odporúčanie , k tomu napíšete list a máte.. a časom len prefotíte knižku a doplníte predpokladaný nástup na materskú... aj takéto riešenie je plnohodnotné a uznáva to každý....
Caute baby.jasom bola vcera na krv.dnes mam mat vysledky.mala som mat aj sono no lekar ochorel tak snad bud.tyzden.ale je mi tak zle ze je isto vsetko v poriadku..
@06lienocka aj ja 18.5 a termin mi vychadza na moje narodky 🙂
@06lienocka a moj muz je 17.5 😉
Baby tak ja idem pozrieť mimco,drzte palce nech je všetko v poriadku
@cukruska1920 drziiiim.a bude neboj
@alexandraala moj partner je byk a je to v pohode. Na to, ze ja som kozorožec nam to uz par rokov ide hladko 😉
@cukruska1920 ešte si u lekára? ako ste dopadli?
Tak baby všetko v poriadku,babatko je presne podla menzesu,srdiecko bolo a drobček má 19 mm ďalšia kontrola 24.10
@cukruska1920 no vidíš, super tak a si teda aj na PN ododnes?
@martina2621 hej vypísal ma, zajtra si mám prísť pre pn a dá mi s dnešným datumom
@cukruska1920 a budeš PN až vlastne do nástupu na materskú? aj si rada však 🙂
Ahojte babenky som tu nová a tiež mám termín v máji😊Už mám májového chalaniska a druhé tiež bude tvrdohlavý býček😊A po 14 rokoch😐Tak dúfam že všetko pôjde hladko.vám všetkým prajem pekné tehuľkovanie a hlavne nech ste zdravé 😘
Ahoje baby trochu som v soku ako tu konik pise moje tt pretoze ja podla mojich vypoctov som este len v 6tt a tu mi dnes na koniku vyskocilo ze zacinam 8tt ..
@kjanka86 ak si zadala správne prvý deň poslednej menštruácie, tak by to malo sedieť tak ako píše MK. samozrejme termín vždy lepšie určí lekár podľa toho, čo vidí..ale väčšinou sa to veľmi neodlišuje
@cukruska1920 super moja, ja uz sa neviem dockat buduceho piatku a beriem aj mm 😍
Nemas foto?
@martina2621 no zadala som moju posl.menstruaciu 25,augus a to je 6tyzdnov , nie 8..

@martina2621 u mna je Sebikova tiez top 😊