Májovky 2017
Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂
@nela1984 namvychadza TP na 17.5 😛
@martinaj fotku mi nedal,vraj nabudúce keď to bude lepšie vidieť,videli sme pekne ručičky aj nozicky
Baby ktoré ste pn treba zaniesť pnku aj do sociálnej poisťovne alebo stačí zamestnávateľovi a on to nahlási socialnej
@cukruska1920 stačí zamestnávateľovi 😉 on už sa o to postará...
@emakiki diky,aj som si myslela len som si to chcela uistit
zajtra idem konečne na potvrdenie tehu! .... teda dúfam sa už konečne dostanem k doktorke... veď v 8+1 je už načase 😀
@martinaj ešte si chorá? Ja mám nádchu,dnes som sa dvakrát naparovala a škriabe má hrdlo,neviem čo si mám dať. Jak je rok dlhý mi nič neni a akurát teraz musím byť prechladnuta
@cukruska1920 dnes od obeda sa citim konecne lepsie. Do nosa stale morska voda a pijem skorocelovy sirup s medom od dr.Theiss, je super a fakt pomaha. No a kloktaj slanu vodu aj 6x denne a potom aspon 10min nejedz a nepi nech to posobi 😊
@martinaj do nosa si dávam morskú vodu a dnes som kloktala tu slanú vodu a skoro som sa povracala nemôže prechladnutie uškodiť bábätkám?
@cukruska1920 aj mna napinalo ale dala som to. A za den a pol ma hrdlo nebolelo. No ono moze aj nemusi.... podla toho ako dlho a ako velmi je zena chora.... ja verim, ze nie 😊
@cukruska1920 ja som mala skor pocit, ze to babatko vykaslem, tak ma dusilo 😔
@martinaj vraj keď nie sú teploty to neublizi
@cukruska1920 aj ja som to citala a teplotu som nastastie nemala 😊
@cukruska1920
@martinaj baby ja zase ako som tehu tak od zaciatku mam problemy s herpesamu a horuckami na ustach. Je to oslabena imunita no aj tak nevie co s tym. Cele prve tehu som s tym mala probleny,ak sa to zahojilo tak o tyzden znova...
@martinaj
@lenicka2609 jaj baby nech už máme tento prvý trimester za sebou a najlepšie by bolo keby už cítime bábätká že?
@cukruska1920 presne 😊 uz nech je zanami....
Inak baby planujete niektora kupit angelsound?
@lenicka2609 mega dávky vitamínu C kup si v DM čistý vitamín C stojí 2 eura a urob si pol litra vody s lyžičkou cecka a pi to počas dňa , môžeš aj dv také poháre za deň vypiť 😃
@martinaj ja plánujem monitor dychu,mala som ho aj pri malom a je to super vec
@cukruska1920 nie nemyslela som monitor dychu ale angelsound to je na pocuvanie srdiecka v brusku este kym niesu pohybu 😊
@martinaj ja viem čo to je,to nebudem kupovať,len potom ten monitor.
Baby a aj citite babatko? ja som mala dnes taky zvlastny pocit a vetry to neboli, tie su ine 😉 .. a tak viem ze to je skoro, nebol to kopanec 😂 ale nieco take ako keby posteklenie, neviem opisat pri prvej som to nemala.. alebo sa mi len snivalo vo vani 😂😂😂
@simkanati to určite nebolo bábätko to by bolo moc skoro,mozno sa ti len preliali creva
Inak kde su ostatne baby, je nejaka sukromna skupina?

aha tak asi som zle zadala to...