Májovky 2017
Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂
@martinaj fotku mi nedal,vraj nabudúce keď to bude lepšie vidieť,videli sme pekne ručičky aj nozicky
Baby ktoré ste pn treba zaniesť pnku aj do sociálnej poisťovne alebo stačí zamestnávateľovi a on to nahlási socialnej
zajtra idem konečne na potvrdenie tehu! .... teda dúfam sa už konečne dostanem k doktorke... veď v 8+1 je už načase 😀
@martinaj ešte si chorá? Ja mám nádchu,dnes som sa dvakrát naparovala a škriabe má hrdlo,neviem čo si mám dať. Jak je rok dlhý mi nič neni a akurát teraz musím byť prechladnuta
@cukruska1920 dnes od obeda sa citim konecne lepsie. Do nosa stale morska voda a pijem skorocelovy sirup s medom od dr.Theiss, je super a fakt pomaha. No a kloktaj slanu vodu aj 6x denne a potom aspon 10min nejedz a nepi nech to posobi 😊
@martinaj do nosa si dávam morskú vodu a dnes som kloktala tu slanú vodu a skoro som sa povracala nemôže prechladnutie uškodiť bábätkám?
@cukruska1920 aj mna napinalo ale dala som to. A za den a pol ma hrdlo nebolelo. No ono moze aj nemusi.... podla toho ako dlho a ako velmi je zena chora.... ja verim, ze nie 😊
@cukruska1920
@martinaj baby ja zase ako som tehu tak od zaciatku mam problemy s herpesamu a horuckami na ustach. Je to oslabena imunita no aj tak nevie co s tym. Cele prve tehu som s tym mala probleny,ak sa to zahojilo tak o tyzden znova...
@martinaj
@lenicka2609 jaj baby nech už máme tento prvý trimester za sebou a najlepšie by bolo keby už cítime bábätká že?
@cukruska1920 presne 😊 uz nech je zanami....
Inak baby planujete niektora kupit angelsound?
@lenicka2609 mega dávky vitamínu C kup si v DM čistý vitamín C stojí 2 eura a urob si pol litra vody s lyžičkou cecka a pi to počas dňa , môžeš aj dv také poháre za deň vypiť 😃
@martinaj ja plánujem monitor dychu,mala som ho aj pri malom a je to super vec
@cukruska1920 nie nemyslela som monitor dychu ale angelsound to je na pocuvanie srdiecka v brusku este kym niesu pohybu 😊
Baby a aj citite babatko? ja som mala dnes taky zvlastny pocit a vetry to neboli, tie su ine 😉 .. a tak viem ze to je skoro, nebol to kopanec 😂 ale nieco take ako keby posteklenie, neviem opisat pri prvej som to nemala.. alebo sa mi len snivalo vo vani 😂😂😂
@simkanati to určite nebolo bábätko to by bolo moc skoro,mozno sa ti len preliali creva

aha tak asi som zle zadala to...