Májovky 2017
Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂
@cukruska1920 hej viem ze to asi nie je mozne, ale tak si tajne navravam 😂 😂 .. teraz tak pozeram stare fora a jedna mamina ze v 12.tom uz citila vraj, nechce sa mi tomu ale verit 😮 .. som zvedava pri druhom kedy to pride..
@simkanati ja som malého cítila v 17tt a vraj pri druhom tehu to môže byť tak o dva týždne skor
@simkanati
@cukruska1920 ja ho cítim od uhniezdenia, mám taký tupý pocit v jednom bode, cítila som to ako sa uhnziezdovalo a teraz to cítim asi ked sa hýbe, vždy je to v tom jednom bode, neviem to opísať a viem ze si budete o mne myslieť hocičo, ale ja to risknem 😃 cítila som to aj pri tých dvoch potratoch, že sa zavrtavaju potom sa to stratilo a o pár dní som začala krvácať...
Neviete nahodou, co by mi pomohlo? Mam zaludok ako na vode, uz mi je tazko aj z cistej vody. Dik
Ja som prvu citila az v dakom 24tt a maleho uz v dakom 15tt 😊
@alexandraala skusala si mentolovy cukrik? Mne to pomahalo 😊
@martinaj ty si v ktorom týždni? Si inkognito
@alexandraala fatru, mlieko, kolu.. prve dve su dobre aj na kyselinu ktora pride ku koncu tehu ☺
@cukruska1920 ked ja neviem presne, preto som to nenastavila este, az po buducej kontrole, lebo podla ms som od dnes 10tt ale podla sona cca 8tt, takze nevim.... uvidim, buduci piatok male odmeria a bude to uz presnejsie 😊😍❤
@alexandraala mne pomáha fatra, ale v posledné dni nič moc...
Dakujem za rady vyskusam 😉

@martinaj to by aj mňa zaujimalo