icon

Májovky 2017

linda4444
19. aug 2016

Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂

cukruska1920
7. okt 2016

@emakiki my sme tam kupovali aj autosedačku aj športový kočík a bola som spokojna

martina2621
7. okt 2016

@martinaj a ty si odkiaľ?

martinaj
7. okt 2016

@martina2621 byvam za tomasovom.... cca 15km od BA ale som mobilna 😊

martina2621
7. okt 2016

tak potom určite môžeme niekedy vymyslieť stretko🙂 inak ak záleží iba na tom bruchu mne už rastie 😅

martinaj
7. okt 2016

@martina2621 ja mam tiez uz vacsie o dost.... uplne vidno, ze som tehu, neda sa to oklamat 😂

martinaj
7. okt 2016

@martina2621 a ty si odkial?

emakiki
7. okt 2016

@martina2621
@martinaj baby ja mám tiež veľké brucho ale aj slaninu mám na ňom a niekedy mám pocit že sa už gulam a ked idem peso s malou do skolky tak až funim niekedy... hrozne toto a hneď som unavená zo všetkého...

martinaj
7. okt 2016

@emakiki presne to aj ja 😁

martina2621
7. okt 2016

@martinaj sereď, ale takisto som mobilná. syna mám v tt v škôlke a veľa času sme v nitre alebo v Bratislave, kedˇ treba robiť nákupy alebo tak 🙂

cukruska1920
7. okt 2016

@martina2621
@martinaj no dievčatá výborne,tak vás čakám v nitre😁

martina2621
7. okt 2016

@cukruska1920 veľmi rada 🙂 taká dámske stretko so žienkami v rovnakom stave padne len dobre

martinaj
7. okt 2016

Pre mna je nitra ok 😊 a vedeli by dojst aj dalsie baby? 😊

emakiki
7. okt 2016

@martinaj aj ty tak fucis? 😃

emakiki
7. okt 2016

@martinaj porovnať bruchá? Jasne a NR je aj pre mňa OK 😃

lenicka2609
7. okt 2016

@emakiki
@martinaj
@martina2621
@cukruska1920 baby no Vas docitat teda 🙂 od vcera vecera som tu nebola a kukam 3 strany zapisane,sikovne ste,ale to tak byva ked baby zacnu klabosit vsak 😉 vcera som sa tesila ze presli nevolnosti a poobede bum az do vecera a dnes uz od rana zase stavy,juj toto vycerpava najviac a som s toho dost nervozna,kolko x aj na malu a aj na manzela vyletim.

lenicka2609
7. okt 2016

A este nemozem vecervzaspat,stalr premyslam nad babom ake bude ci to zvladnem,aky bude porod a tak,,ale nech je ako chce hlavne nech je zdrave vsak 😉 a k tomu kociku,no pri prvej dcere sme kupili ( uz pouzivany) moderny ktory sa nedal dobre hupat a to bola chyba,nakolko dcera bola strasne urevana a nespala skoro vobec a ten kocik bol aj dost tvrdy a ked sme chodili tak ju to nehupalo ale nadhadzovalo a ju to budilo a ak sme chceli zkova uspat jedine po trave alebo po obrubnikoch ;') takze teraz ideme kupit staru dobru klasiku,taky hupaci s velkymi kolieskami,prepacte nazov neviem

martinaj
7. okt 2016

@lenicka2609 aky ste kupili?

emakiki
7. okt 2016

@lenicka2609 ja som mala tiež nehupaci ale nám to vôbec nevadilo, práveže som chcela taky 😉 inak aj ja po každom stekam a potom mi je to ľúto, hlavne malá má koľkokrát tak rýchlo skludni keď vykruti pekáč že až .. do placu mi je koľkokrát 😃

martinaj
7. okt 2016

Ja mam bugaboo cam1, 10 rocny 😂 ale stale je super 😍 nevymenila by som ho

cukruska1920
7. okt 2016

Ja si kúpim určite perovaci kočík ale vôbec netuším aky

martina2621
7. okt 2016

@lenicka2609 @cukruska1920 @martinaj @emakiki a koho som zabudla baby ten kočík ja strašne špekulujem lebo neviem aký kúpiť ale pôjdem asi pochodiť obchody. ja by som už chcela, aby nevoľnosti začali ustupovať ale akosi nič sa nedeje veru :/ ja zase spím strašne skoro, uložím syna, ľahnem si k správam a spím :D

simkanati
7. okt 2016

Ja potrebujem surodenecky kocik.. a vobec nemam este predstavu aky.. asi az ked sa malicke narodi tak budem kupovat.. mam teraz dva tak budeme chodit kocikovat vo dvojici a potom ked mm skonci dovolenka, ktoru si vezme ten prvy tyzden-dva neviem ake to bude po sekcii tentokrat, tak dovtedy musime nejaky splasit 😀

cukruska1920
7. okt 2016

@simkanati budes mať malý rozdiel medzi deťmi?

simkanati
7. okt 2016

Nie, ale mala je hypotonicka a nevieme este ako to cele bude dovtedy tak ratam s tym ze bude potrebovat.., takze potrebuje sa vozit..

cukruska1920
7. okt 2016

@simkanati prepáč ale čo to znamená?

sylvine
7. okt 2016

@simisk ahoj moja...dufam, ze si v poriadku a si uz doma 🙂

simkanati
7. okt 2016

@cukruska1920 znizene napatie svalov.. to je v podstate oslabene svalstvo a tak..

simisk
7. okt 2016

@sylvine ahoj moja.No v stredu nas rano prepustili a zial v stredu vecer zas hospitalizovali.Znovu krvacanie....dnes mi robili sono drobec zase podrastol je v poriadku...tak ja uz nechapem co to je ja uz mam stresy zo vsetkeho.Bojim sa ist aj domov 😔

sylvine
7. okt 2016

@simisk joooj...to mi je luto, ze si zase v nemocnici ☹, ale musis vydrzat 😉... hlavne je, ze drobcek je v poriadku a rastie 🙂

cukruska1920
7. okt 2016

@simisk drz sa.... ked bude treba nech si tam aj do konca len nech je drobcek v poriadku