Májovky 2017
Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂
No poradne mame tak, ze vzdy mam prist s mocom, odmeraju tlak a urobia ultrazvuk, pamatam si ze aj krocok mi predtym kontrolovali, ale neviem od ktoreho tyzdna ☺ ..
@simkanati a ides aspon hned rano? ja to mam 9:45 a to uz by mi prislo dlho veru nenajest sa.
@martina2621 hej na siestu rano mam ist.. ☺
@simkanati fakt? to moj lekar sa na druhy bok len otaca a my s nim. teda ako nie priamo u neho 😅 to mas fajn ze tak skoro ordinuju v tomto pripade
@martina2621 aale kde.. lekar tam nie je, len sestricka.. u nas lekari na gynde poobede vacsiou ordinuju 😉
Baby ja sa uz tak tesim az budem celej rodine hovorit v maji ze som v 10 lunarnom mesiaci😀
@emakiki presne- inteligentny clovek si vie zo seba aj vystrelit ...a clovek ako ty sa asi doma vytesuje a robi si ciarky ked niektora kvoli nej opusti diskusiu.tak si mozes urobitt dalsiu...ak sa ti este volakde zmesti...ja ako mudrejsia ustupim a idem sa venovat realite tej ozajstnej.bo tato virtualna konikovska je fakt jeden velky kurnik vdaka takym ako si ty..majte sa...
Jajjj koceny ze Vas to bavi sa dotahovat 😀 ... btw uz ste to v rodine povedali? My zatial nie cakame na prve vysetrenie.. Chceli sme to co najdlhsie tajit no s tym mojim pupkom to dlho neutajime.. 😀 😔 😀 😀 v ktorom tt sa dava knizka??
No tak v stredu uvidime co nam povie doktorko... to uz budem 7tt+2 ... Tiez nechceme klamat ale cakame na prve vysetrenie a potvrdenie 🙂

Ja som bola najprv po dvoch týždňoch a teraz pôjdem po troch