Májovky 2017
Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂
Baby, tak ja mam dnes presne pol roka, co som bola na kyretazi po MA, presne 12.4.2016. Zajtra idem na kontrolu a strasne sa bojim. Este ked tu citam aj o @martinaj, je mi to strasne luto a bojim sa o to viac, co ma zajtra caka :( Ja som prisla o babo vtedy v 11 tyzdni a teraz som tiez v 11 tyzdni. Musim verit, ale je to tazke :( Hadam bude zajtra vsetko ok. Drzte sa vsetky. 😉
@jeny55555 vcera uz nic a dnes po wc som mala frochu hnede ale vlozku mam nonstop cistu.
@cukruska1920 neviem ci mam verit, aby ma to opat uplne nepolozilo....
@katkamiki držím palce, neboj bude to v poriadku!!!
@martinaj tak to ber tak ako to je a potom to bude o to lepšie😘 už si ani nepichas? Ani prsia ťa nebolia,nic?
@cukruska1920 nepicham ani duphaston neberiem ani nic. Mna ani neboleli pri ziadnom tehu ...
Jeeeeeej, jake zlateeee. Gratulujem 🙂 kolko meria. Lebo vidim ze merane je telicko. Takisto aj u mna bolo. Niekto meria od hlavicky......
@alexandraala v právo dole 0,37 a 6+0 tt
@emakiki
@alexandraala ano presne tak... ovu bola oneskorena cca 4-5 dni ...
Baby kde ste všetky?
@cukruska1920 v posteli.. s nadchou...
@cukruska1920 v sukromke 😃😉
@cukruska1920 varíme, upratujeme, žehlime, staráme sa o mužov a potom mŕtve pádame do postele :D
Ja som teraz dozehlila asi 3 metrovu kopu a teraz sa pečie v rúre makový koláčik a bolia ma cecule😁
Ahojteee. Tak vsetko ok na kontrole, som 10+5 a babo ma 4,4 cm. Srdiecko bilo, strasne som sa bala.
@katkamiki nooo tak super 🙂 tešíme sa že bolo všetko v poriadku 🙂
@katkamiki netreba sa bat,zbytocne sa clovek vystresuje,treba mysliet ze je vsetko ok 😉
@katkamiki super...ja budem 10+3 keď pôjdem k doktorovi a dúfam že babuso bude v poriadku
@cukruska1920 ja pojdem asi az v 12 tt,naposledy som bola v 8 tt teraz 24.10 idem na krv a pocitam potom ma objedna na poradnu aby to vyslo tak ze budem v 12tt a dostanem knizku odrazu. Ty uz mas?
@lenicka2609 nie.moj doktor dáva až v 13tt
@cukruska1920 ja idem 17.10. to budem 10+6 tak dúfam že dostanem už aj knižku 🙂
@jeny55555 ja to isté tak dúfam, že budeme rýchlo fit :D
@leenkaa2708 ja lezim sice uz vyse mesiaca kvoli inym problemom co som mala... a teraz len co raz som vybehla na hematologiu a ku gynekol. a hned nadcha....
Ja uz mam dievcata aj knizku, aj krv mi uz brali a cakam na termin vysetrenia NT.

@martinaj musíš veriť aj ty...hlavné keď doktorka srdiečko videla