Mamičky a nemamičky z Topoľčian a okolia
Otvaram novu temu pre mamičky aj nemamičky z Topoľčian a okolia,kedže jedna Topoľčianska tema je už zamknuta pre skupinku vyvolenych. 😉
Ahojte.poznate niektora dobre doktorku Kerekovu v TO ktora robi pôrody?poznate aj detsku doktorku ktora ordinuje na sidlisku Juh v zdravotnom stdredisku.Ak ano aka je?
Ahojte baby, je tu niektora, krora rodila v To spinalom? Prosim info ake to je. Co je pri tom citit atd. Dakujem
Dievčatá prosím Vás nemáte kontakt na to logopedické centrum v Topoľčanoch čo je pri športovej hale? Mala
by tam byť aj škôlka.. Alebo poraďte prosím dobrú logopedičku.
Vďaka.
ahojte, vznikla nová skupina Pôrodnica Topoľčany. takže ak ste rodili alebo sa chystáte tam rodiť, môžete sa pridať a pridať svoje skúsenosti, aby sme aj my, ktoré sa o ňu zaujímame mali nejaké info https://www.modrykonik.sk/group/6504/
Ahojte.dnes ideme mamu zaviest do Topolciam.a budeme ju tam cakat az do vecera,tak som chcela poprosit o radu kam sa tam da ist s detmi...d
akuuuujem 😉
Ahojte, chcela by som ísť na sono prsníkov do TO -nemocnice ,ale neviem nikde nájsť tel.čislo na nich. Neposlala by mi nejaká dobra duša do pošty kontakt? Dakujéééém 🙂
Pripadne ak chodíte niekde inde a ste spokojne ,môžte mi aj doporučiť ,budem rada 🙂
@nela1979 Ja som bola v lete v tom novom centre pri stanici.Predtym som bola v nemocke a je to neporovnatelne. Doktorka bola uplne super nie ako v nemocke sup sup len si radsej zaplat presnu hodinu ak sa da mne povedali ze dlho cakat nebudem lebo plateny termin uz nemali a teda cakala som 3hodky. Len este zistit ako sa ta doktorka vola papiere som tusim uz odovdala ale zajtra idem ku gynosovi na kontrolu tak sa spytam.

@apoloma ahoj,a dokial si?ci priamo z topolcian???ja mam skoro 3-rconu dcerku🙂a obcas by sa nam zisla nejaka spolocnost🙂