Mamičky. Február 2010
Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!
Teus, aj 4 by boli dost na mna... ja upeciem tak maximalne nieco z listkoveho cesta, babovku, muffiny a kolace "z jedneho hrnca".
Matka urcite zaberie 😅
takze predsa len babo? Misko? gratulujem, idem mrknut fotky
babenky poslite mi niektora telefonne cislo, aby som vam mohla dat vediet keby nieco 😉
mati ta kalciovka by ti mala ulavit od bolesti a opuchov sliznice... ale obavam sa ze ak beries antibio a si takto chora tak ti cisarsky neurobia... neviem pri normal operaciach musi byt clovek zdravi a to je operacia, no uvidis mozno ti to skoro zaberie a stihnes do 4. sa vyliecit. Tak sup do postele 😉
mami take mam aj ja rada, dokonca aj pri vareni 🙂 najradsej ked je vsetko v jednom hrnci alebo pekaci 😀
Teus, presne aj ja... napriklad taky segedinsky gulas radost varit 🙂 potrebujes len jeden hrnieco a nemusis pri tom stat 🙂
baby ja čítam plus jeden deň a kuk Belohorcova je vycapena hola s bruškom a vraj sa fotila zadara hahahaha to je vtip
a patríme aj my medzi celebrity ako Puškarova a Belohorcova tie su tiež februarovky 😀
Supi ja chodim k nevlastnemu otcovi a on ma 2 nestatne ambulancie a nerobi v nemocnici tak ma musi niekto odrodit 🙂
garonka, jasne, ze sme aj my hviezdy - pre nase polovicky 🙂 a Puskarova ma termin 14.2., kde budu oni rodit, neviete ? teda Puskarova.....Belohorcova asi v Prahe
ako sa vari segedin? este som ho nerobila a mam ho rada .... 😕
Belohorcova ma termín začiatkom februara ta porodí Salmu Hájekovu chcela dať Hájek ale jej česke urady nepovolili ha keď im vysolí korunky tak hadam bude americka hviezda 😀
Puškarova bude asi s niektorou z vas na pôrodnej sale 😀
ja segedín neľubim odkedy ho svokra robila s cigaretou v papuli ak mam byť taka nevychovana a krasne mi naservírovala s popolom na tanier 😠
tak na segedin mozem ja zabudnut ...
ale maminka mi prave robi palacinky s ricottou mnam...
baby nemate link na tie krasky s bruskami? ved aj my sme sa fotili
😀
zadara a niekto si este aj zaplatit musel 😅
Lolka, ja segedin robim tak, ze dam do vlekeho hrnca smazit cibulu (veeeela cibule), potom k tomu maso pokrajane na kocky (posolene a okorenene a opaprikovane), dusim do polomakka. Potom pridam kyslu kapustu (cele vrecusko) a dusim spolu, kym nie je kapusta makka. Potom len pridam smotanu, povarim a hotovo.
marti a ešte mi šplechla do tvare že moja dobru chuť, no tak akože ďakujem neprosím si, a keď jej vravím že v tanieri popol tak noa? povyberaj lyžicou a moja papaj, no nikdy viac a ja u svokrovcov nejem nič, so sebou si nosím 😕
tu su slavne tehule...
http://www.topky.sk/cl/15/662478/Naha-Belohorco...
my sme aj tak krajsie nie ? 😀
a ze aj Viki Rakova je tehu....topky pisali 😵
ja segedin mozem ja som papkala vsetko s mierou ked som kojila strukovinky pomenej,ale maly nemal nikdy nejake koliky tak dufam,ze to tak bude aj teraz a zuci mala aka je krasna uz tam mas fotku aj s tatinkom 🙂
Zuci a co je to ricotta?
Gari no tvojej svokre s prepacenim sibe fuj s popolom
mami jo a ešte sa i ona čuduje, prečo tam nechcem jesť keď pred dvoma rokmi skoro priotravila môjho mm plesnivym cesnakom v pomazanke a ten chudak lietal po infekčnych ambulanciach ako somar ,lebo hnačkoval, vracal a mal teploty 39
no hruza ja sa bojím i maleho jej tam nechať 🙄
Garon, to sa ti nedivim, ze sa budes bat maleho tam nechat, asi by som si na to netrufla! ach moja zlata svokra!

no marnost, to je fakt dost, ja som minule videla v nejakom casopise zo 4 vrstiev