Mamičky. Február 2010
Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!
ahojte kocky, mozem sa k vam pridat ? 🙂 nase babo sa tiez rozhodlo prijst na svet v 2/2010 😵
citam, ze rozoberate pohlavie.....ja by som brala babu a muzik chlapca - klasika 😅 ale je to v podstate jedno, hlavne, nech je zdrave
cau lolka
tak mne vychadza chlapec ale co ked sa narodi v januari? to podla cinskeho vychadza divka 🙂
inak este jedna vec...toto je zistenie na zaklade info omatke a pritom o pohlavi rozhoduje jedine muzsky chromozon Y co moze zamiesat jedine muz...zena vobec nemoze geneticky o tomto rozhodnut 😉
🙂 sranda, je to pekne vyvazene
drahy sa mi smial, ze comu ja uz verim, ale skusali sme vela deti a povychadzalo to
tak som zvedava
co viem, tak aj v mojom okoli to vacsinou vychadza. mne vychadza chlapec ako buk 😀
ja viem, ze o tom rozhoduje muz, ale nam to v rodine vsetkym vyslo, pekna nahoda 🙂
no aj ja som zvedava len nechapem preco v jednej vychadza dievca a v druhej chlapec...
ahojte.... Olif, mna uz neboli nic... ale obcas mam zaludok v krku...
inak som sa vcera pytala lekarky na tie bolesti, ktore sa objabu v case, kedy by mala byt mrcha....ze je to uplne normalne a prirodzene, takze netreba robit paniku....len si treba spomenut, ci nahodou nie je TEN datum...
minule mi baby vecer napadlo, ze som si nevzala antiku (HAK) - som ju brala 7 rokov a normalne my to chyba niekedy..taky ten pocit ze som pred spanim na nieco zabudla..... a taktiez sa niekedy pozastavin nad myslienkou ze TUK - ved ja uz NEMAM mrchu.... lebo ked planujem kupanie tak premyslam ze ci budem moct.... aj vam sa to stava?? 😀
caute 😉
olif, este ma obcas bolievaju prsia, ale iba malo, teda skor ked spim na bruchu. ale od zaludka mi je blbo stale, grcam tak cca 3 x denne, jest mi nechuti a schudla som asi 2-3 kg 😒 takze uzivam si to......ale pre zdrave babo to vydrzim. dufam, ze to tak v 4m. prejde 😅
Ahojte, tak mne podľa všetkých tabuliek vychádza chlapec, uvidíme či sa tabuľky mýlia, alebo nie.
Prsia ma tiež bolia len keď ležím na bruchu.
baby bratislavcanky z ktorych casti BA ste? ja som z lamaca 😵
vitaj lolka, ja som tak mala v prvom tehu. teraz keby nemusim rano vynasat samkove kakanie do zachoda tak mozno ani nevraciam... ale zle mi je tiez stale.
ahojte dievčatá mne tiež podla všetkých tabuliek vychádza chlapec a kedze máme prve dievča tak som rada aj keby bolo druhé dievča nič sa nedeje len nech je zdravé mna bolia prsia vzdy mam ich asi o dva čísla väčšie a pri každom pohybe mam s nimi problem ale manžel sa nesťažuje ha ha 🙂 inak ja som tiež 2kg pribrala ale nič si z toho nerobím lebo pred tehu som 33kg schudla takže je to sšte stále ok 😉

zucana: takze takto to NT funguje? tak mne to urcite robit budu, lebo mi spominali, ze pojdem na nejake vysetrenie a este mi aj do 24 hodin krv musia zobrat a porovnat...
tak to ale gratulujeeeeeeeem, juj 🙂