icon

Mamičky. Február 2010

zusika
12. jún 2009

Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!

teuska
13. mar 2010

Ahojte babenky 😅 Aj my dnes spinkame na rukach, ale maly je tazky, boli ma chrbatik. Andrejka odkial mas babysatku? A je to dobre? Rozmyslam si nieco podobne zaobstarat aj ja.

Dnes som citala : Zeny su anjeli. A ked im niekto odlomi kridla, jednoducho v lietani pokracujeme.... na metle. Sme flexibilne. 😀

olifcek
13. mar 2010

macu, matesl, gari, ewe a dalsie, co ste kupili ten klinovy vankus, nechavate babo na nom spat i v noci?

maculik
13. mar 2010

olif,ja necham, doteraz spal na podvihnutom matraci 🙂
teus 😀

olifcek
13. mar 2010

macu dobre, lebo i my sme tak uz obe noci hajali...len, az budeme spat i s mm na posteli, neviem ako sa pomestime s tym vankusom, je fakt siroky..a Oliv sa z neho kusok smyka x;o)) zaspi hore, zobudime sa, ze je tak v strede..ale snad to chrbtici zle nerobi...

matesl
13. mar 2010

zosi,

aj moj bol dnes nepokojny a to grckanie...ale uz je lepsaie...teraz spinka, aj pred papanim spinkal...cakame ze sa zobudi, okupeme a uz nu ´dam odsate mliecko, bo mam bolave tie bradavky, z celeho dna

matesl
13. mar 2010

olifcek, uz len na nom spava 😉
ked sme v obyvacke podlozim cely madrac, a v spalni ma teen klinovy...ale ked grcka, tak grcka...ale aj tak som kludnejsia

matesl
13. mar 2010

olifcek, suzon sa ti neozvala? uz su od utorka s malinkou na kramaroch...nemas na nu cislo? ze ako sa maju? 😒

olifcek
13. mar 2010

matel idem jej napisat veru

matesl
13. mar 2010

nech vie ze na nu myslime, ma to chuda asi najtazsie z nas...nase nevyspate noci a uplakane vecery su asi nic proti jej strachu 😢

olifcek
13. mar 2010

matesl veru... 😢

olifcek
13. mar 2010

neodpisuje...volat nechcem....nech ju nerusim alebo nerozrusim

matesl
13. mar 2010

mozno ma na ticho tel, alebo sa stara o malicku

andrea2603
13. mar 2010

teus, ja som spokojná s tým babyvakom, dnes je skoro celý deň Livka v ňom.
http://www.babyvak.cz/index.php?ln=cz&nc=126850...

zucana
13. mar 2010

baby aj my mame podobny den.... 😒
uvidime aka bude noc v postielke...matrac som podlozila casopismi 😎 cakame na vankus kym niekto ho donesie z BA
tak pekny vecer 😔

maminnka
13. mar 2010

Matesl, mas pravdu. Taky strach a starosti si ani nevieme predstavit, ked mame zdrave deti... Suzon, drzime palce a myslime na vas obe!

zucana
13. mar 2010

suzon aj ja drzim palce...
moja malinka nechce moc papat lebo ma vetry...aj ja trochu a nic som nejedla take len vitamin B prirodny a pozeram ze je tam aj kapusta tak zeby z toho....dokelu uz to neberem kupim si chemiu...a to som chcela ze nech nemam samu chemiu.....ach jaj

zucana
13. mar 2010

kolko to ostane v tele?nebudem to mat v mlieku kym ho cele miniem ze?lebo to nehrozi....to by som musela vsetko odsat.... 😒

maminnka
13. mar 2010

Zuci, podla mna to urcite nie je z toho...

zucana
13. mar 2010

mami tak nechapem...
ona je hladna napapa sa 3 minuty....a potom strasny plac a nechce ist na prso....

zucana
13. mar 2010

a su to proste prdiky lebo ich pocujem a potom prestane vrestat....a ja tiez mam take silne...a nic som nejedla ine ako obycajne dni

maminnka
13. mar 2010

Zuci, s tym ti neviem poradit, ale toto som citala u deti s refluxom, ale je to len jeden z priznakov, aby si sa zas nelakala 🙂 Hadam to Vikinke skoro prejde.... drzim palce, lebo to je isto riadne frustrujuce...

olifcek
13. mar 2010

zosi vitamin B nema vplyv na mliecko...ja malickej musim davat pyridoxin aj kyselinu listovu, a obe su vitaminy B..toto im neskodi ani chut do jedla neberie

olifcek
13. mar 2010

ale kapusta nafukuje....

zucana
13. mar 2010

uz papa...mami viem...ale tot oje fakt pre prdiky... ☹

zucana
13. mar 2010

kupim chemiu

zoska
13. mar 2010

juuj babky my sme prerevali skoro cele tri hodiny medzi krmenim...aj grgal asi trikrat, potom grcla 2 hodiny po krmeni ☹
vraj to moze byt aj reflux (podla annag) ☹ ☹
teraz je okupkana a nakrmila som po leziacky a spinka v mojej posteli, tak s manzelom pocuvame ticho 😀 😝

no ale mate pravdu, ze co by dala suzon z nase starosti...hadam su o.k., drzim im paste

olifcek
13. mar 2010

suzon pisala .>

zatial sa len trapime s papanim , zltacku liecime, zajtra nas caka dalsie sonosrdiecka, tak uvidime kedy pojdeme na operaciu...dam zajtra vediet, pozdravuj babky ;)

zucana
13. mar 2010

zosi veru...inak aj my mame trochu reflux ved vid foto...ale to maju vsetky babatka ved som davala linky....
no my teraz prosim pekne pustame pesnicky z muzikalu notre dam de paris a spievame a uspavame...mm tancuje s malou....
a inak mami ona sa krasne prisala krasne papala 3 minuty a potom strasne zacala plakat a isli prdiky....a ja mam tiez vela dokelu....
ozaj olif dnes rano som prvy raz vytiahla tou odsavackou vela vela soplikov.... 😉

maminnka
14. mar 2010

Zuci, tak to skus na 2 dni vysadit a uvidis. Aj my mame obe vetry a fakt som nic take nejedla... Nejem uz ani ziadne ovocie, lebo ved ake??

maminnka
14. mar 2010

juj, Suzon, velmi drzime palceky!