Mamičky. Február 2010
Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!
laxi jasneeee 😉 ja som vlastne takto dezert tatianu jedla 😀 tu mensiu...na 3x, chi
laxi neeem...i ja som bola...ale i pazrava som bola a verila som, ze bude breee a bolo 😵
dievcata, moj je cely pobodkovany, ale ma to zrejme od paradajky... som si dala v sobotu a vecer pri kupani uz bol bodkovany... 😨 takze sa s mojou oblubenou paradajkovou polievkou mozem rozlucit... tym padom pizza, leco, a pod... ach jaj... 😔 to bude tazke leto pre mna... ja som uz tiez orechy, ale len malo... a nic... 😉
tofifee som si dala ale lieskovce som nezjedla 😀 , ale aspoň pocit, že som mala niečo sladké 🙂
len...aj pre mňa bude ťažké totoleto, ak budem ešte kojiť...ani maôiny, ani jahody...a ja to tak miľujem
olif...myslíš na tie maliny a jahody? lebo to mám napísané, že to nie je vhodné počas kojenia
laxi jo tie....javiem, ze sa pise, ze niesu vhodne, ale ona uz pisala, ze vsetko v rozumnej miere neskodi....ale ja by som sa jej cez IP opytala na jej nazor odbornicky x;o)
leni mne sa krpec vyhadzal s kecupu, tiez bol cely bodkovkany, ale vcera som jedla plnenu papriku a tam som dala domaci pretlak a v pohode (zatial!)
mne dr. hovorila ze v kecupe, horcici i majoneze skor vadia koreniny a konzervanty....
med v pohode... moja pediatricka povedala, ze v rozumnej miere... a hlavne, ak ste na nieco alergicky, to nie... ale napr. predtym ma paprika a uhorka nafukovala, tak ze nebudem, a teraz je to v poho... ani malemu nic nie je... 😅
horcicu som uz jedla a tiez ok...
mami ja si myslim, ze ak si das ten jeden, ci dva krajce vianocky s tym medikom- vsak ho nebudes papat lyzicou 😅 ci myslite ze sa to moze potom v buducnosti nejako u babenka prejavit?
hlavne ked skusate cosi nove, tak doobeda, nech sa pripadna reakcia ukaze do vecera...nech babo v noci kludne spinkaaa
kapustova polievka u nas v pohode, cibula je ale problem,,, a to aj dusena... uz neviem ako pripravovat maso :(
tak ale medik po troske skusim.
horcica!! a ja ze po com sa mi vcera vyhadzala...
v lete, ked uz budu drobci vacsi, ja si domace ovocie po troske dam, aj jahody a maliny... skusim a uvidim. Ale teda len z nasej zahrady. Ziadne kupovane.
to mi napísala annag k tým malinám a jahodám 🙂
jasné . treba skúšať, zješ - vidíš reakciu, no eliminačná diéta pri dojčení sa neodporúča a to ani pri deťoch s alergickou predispozíciou . treba papať všetko a také dobroty si upierať by bol hriech
mami sa tu rehunam nad objavom z horcice x;oD
akoze fajne, bud kupime zahradku, abo mi poslete jahody a maliny x;o)

tofifee myslíte, že môžem? sú tam orechy
olif...asi vytáča...no musím to odsledovať 🙂