Mamičky. Február 2010
Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!
olif...ja už nepovinné očkovania asi nedám 😕 , mm s tým tiež nesúhlasí, len toto nás nahovorila doktorka....kruci ale bolo to riadne drahé 😠
laxi ja osobne niesom za ockovania...ale tie povinne asi dame...mm je za...kedze i nezaockovanie ma svoju dan...budem verit, ze bude vsetko ok, ved sme zdravi i my, tak verim, ze i malicka ma bry zaklad...
laxi hroch je siroky od pasa doluuuuuuu, a ja tu taku fotku nemaaam, chiiii
gari Ty si zacalaaa 😀
olif...povinné dáme aj my...to nebudeme špekulovať
...moje brucho si zase žije svoj vlastný život 😀
olif 😀 😀 😀 a ja v zoo že aha hroch no to akoby som seba videla 😅 😅 😅
už som od rana tretie body prezliekla kakame dohora 😅 😅
caute baby... malinky spi, sme hore od 7 cca...
zosi, co sa tyka vajca, malemu je v nom dobre, ale my ho pouzivame iba v aute a ak ideme niekam autom, takze inak hlboky... nestazuje si.. 😀 este stale mam tu novorodenecku vlozku, ale uz ju pomaly asi bude treba vybrat... niekedy sa tam tak skrci, ze radsej ked nemusim, nedavam ho tam... 😉
vy ste od rana nejake vesele... ja som v podstate so sebou spoko, az na tu celu na stehnach... mala by som aspon masirovat a dat nejake zakladne cviky, tak uvidim.... som leniva... 😅 😔
na to, ze uz druhy den ma prsat, tak je tu dost jasno a slnecno... 🙄 ti meteo vedia, co robia?! 😀
laxi ešte mame posledne body ak tie prekaka oblečiem ružove šatky a hotovo 😀 😀 😀 😀
gari oliv tiez vykecava, no najradsej s tatkom...podla mna prve slovo. co bude vediet ovedat, bude a-hoooj 😵 😵
hrozne, ze v niecom sme ako 4 mes. babo, v niecom ako o mesiac mladsie...mesiac i cosi, chi...
gari mate ruzove satky?
gari, ja mam tiez jedno ruzove... ale je take neprakticke, bo na nohach nema cvoky, tak nepouzivam... ten moj so mnou furt bojuje a do tohto keby som ho chcela narvat, tak sa spotim jak mys... i ked daleko od toho normalne nemam... 😀
inak baby, ako mate umiestnenu postielku... my mame pod oknom, ale rozmyslame, ze presunieme na opacnu stranu... uz teraz byva v noci dost teplo a keby sme chceli mat otvorene okno, tak aby ho neofuklo... hm... 😒 tak my potom budeme mat macka pu nad hlavami... 😀 😎
leni...ja som spávala kým sme nemali malú pod oknom, ale ako sa narodila som sa vymenila s mm, bo aj pod oknom máme radiátor 😕 ...pod oknom som malú nechcela mať
olif, hniezdo mame, ale to je tak na 20 centi okolo a baldachyn som nechcela... prach a tak...
ahoj teus... inak co sa podarilo... 😉
jaj, tak to som neregistrovala... teda ten problem hej... tak to je potom fajn... 😉
No ano ocko sa vraj podarilo, ale nezlepsilo ☹ Takze nas to caka asi znova 😠 Ale pozitivnu spravu som chcela nechat
Baby aj moj maly sa obcas vyvaluje v ruzovych dupackach, ale ked su dobre a je to doma, tak mu ich dam 😕 Ale satky by som nedavala 😀
ahojte.
ako tu máte veselo 🙂
my po tom očkovani o.k., len ked som sa pozabudla a potlačila stehienko, tak sa rozplakala a v noci sa mi zobudila už o 1.00hod., čo ona bežne spí do min.4.30hod., tak dúfam, že toto očkovanie jej nepokazí spánok.
zoska, nám len tak troška povyteká mliečko, ale aj 2krát za sebou a možno tvojej preto noštekom, že ten zvierač to tak prudko vyšplechne von, myslím. Ale nám sa to už lepší, našťastie.

garon...aha tak preto žirafka 😀 😀 😀
garon...a koľko je u vás stupňov?