icon

Mamičky. Február 2010

zusika
12. jún 2009

Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!

olifcek
29. apr 2010

gari blumka je skoro priestivna, co myslis, kolko vazi? x;o) takze moze na tej trampoliiine x;oDDD

gari bilirubin??? teraz??? to uz na co? co je zlty???

olifcek
29. apr 2010

gari len nechapem, preco krv neberu z prsta, ale zo zily

olifcek
29. apr 2010

gari a na co Ty ku varadymu chodis??? ved nemusis. vrat mu skumavku a uz tam nechod

garonka
29. apr 2010

olif neni žlty vôbec šak ani bilirubín v moči nema nič ja som už z toho doktora na prašky, som mu vravela po 14. maji mu donesiem papiere od nefrologičky a aj neurologičky a viac neprídem mne z nervoch tlak vyletel na 160/100 mame doma klasicky tlakomer tak som si povedala ups zlostiť sa nemienim

garonka
29. apr 2010

olif no presne presne nebrali z prsta ale z ručky a maly normalne zavíjal ja som zazrela na mm a ten mal slzy v očiach ah jaj

nepôjdeme tam načo a skumavka je v koši on mi šmaril do tašky 3

olifcek
29. apr 2010

gari ja k nemu mozno pojdem na rizikovu poradnu, lebo vnemocke ludia cakali aj trihodky, a to boli prvi v rade..a uvidim...

ved ine deticky u pediatrov moc nedavaju a mozno tiez maju vapnik v moci...a co? riesi sa to, ked sa o otm nevie? nie...cize je to asi normal

olifcek
29. apr 2010

3??? hehe blazon to ;)

garonka
29. apr 2010

a mi bolo smiešno z mm lebo varady nas posiela kade tade a môj mm sa pyta doktora že vzadu na hlavičke ma plešinku vypadali mu vlasky ku kadernikovi netreba? a varady z rehotom noooo ak by sa dalo tak vlasky by mu len nalepili a začal sa rehotať a to ho chcel môj mm kus naštvať 😅

garonka
29. apr 2010

olif tobimu robili komplet rozbor moču na mikrobiologii kvôli obličkovej panvičke kvôli tomu je sledovany a všetko mal v moči negatívne iba ten zvyšeny vapnik a ten je u babätiek normal lebo ho nestihaju vylučovať
takže to je normal ale naša nefrologička chce Tobiho kuknuť aby sa mu nerobili kamene no ma porazí z toho všetkeho

garonka
29. apr 2010

hej 3ks take veľke rovno pre dospelaka

a blumi šla skakať na trampolinu? si ju neviem predstaviť 😀 😀 😀 😀 ale na zhadzovanie šuniek je to super napad 😀

garonka
29. apr 2010

olif zajtra hlasia ešte teplejšie ako dnes čo oblečieš Olivke?
ja Tobimu ani neviem a ten hlavny kryt na kočík treba ak ho len prikryjem tenkou dekou?
ja si vezmem 3/4 šuštiačky a tričko i mikinu

blumka
29. apr 2010

hu..este som tu..akurat odchadzam 😀
idem skakat a budem veeeeeeeeeeeeeela aby ste mali co zavidiet 😀 gari, velka je...asi 5 m ma priemer 🤐
sak dojdite poskakat 😉 smotanu namutit 😀 😀

matka331
29. apr 2010

ahojte .....gari to co je za doktoraa ??
ja om dnes taka aunavenaa.......moj malicka tiez velmi nechce spinkat v noci ked je spln neviemcimtobude

olifcek
29. apr 2010

gari jj, viem, aku sumavku, i ja mam jednu, hehe, ze keby bolo treba mi dal 😉

blumi prave papam zapekane pene so syrom a smotaovou omackou 😀

gari, co obleciem?

bud tielko, tenky overalik/podobny ako na spinkanie/, mikina, capica.... abo menzestrove nohavice na traky, ponozky, dlbe doby, a mikinu, capicu... 😉 a ja kryt casto zrolujem k sebe...a z vanicky je v kosiku dole 😵

olifcek
29. apr 2010

dlhe body, ne dlbe doby 😀

garonka
29. apr 2010

jaj ja som si i doby domyslela že to čo je 😀 😀 😀 😀

garonka
29. apr 2010

no ideme sadiť bandurkyyyyyyyyyy teda ja budem s Tobim na prechadzke na Aničku tam je super cesta a nie tie hrboľľate chodniky tu u nas

olifcek
29. apr 2010

gari to akoze teraz?

olifcek
29. apr 2010

halo haloo 😕

zucana
29. apr 2010

baby tak aj ja idem chudnut lebo vraj cim viac kil tym viac zataz na svaly...
a bola som pozriet v office byvalom aby sa nepovedalo....no nic moc...mala bola uzasna, smiala sa a rozpravala a vsetky samoska sa pretvarovali....

blumka
29. apr 2010

boze ja som total mrtva dnes...mi dali deti zabrat 😅 asi odkvacnem s nimi 😀

zucana
29. apr 2010

a ja kukam panelak a mala cucakuje 🙂

zucana
29. apr 2010

baby mala som malu na sebe a predtym jedla a mala na tricku jeden kusolincek soli...keby ho nahodou zjedla (co ale nepredpokladam) ale nahodou tak co sa moze stat??

selyma
29. apr 2010

Ahojte babky. Ja som z toho Klaudinkinho vecerneho placu vystresovana. Skoro som bola predsvedcena, ze ju dokrmim na veceru UM, ale nakoniec som jej nedala. Snazim sa teraz prikladat ju aspon kazde 2 hodky, aby sa mi vytvorilo mliecko, ale to treba vydrzat par dni, no moje nervy. Ale musim vydrzat.

selyma
29. apr 2010

Vy vsetky dojcite v pohode? Zavidim

selyma
29. apr 2010

No a nechodite na FB? Ak ano, poslite mi vase mena, alebo napiste IP, aby som vam ja poslala svoje, mam tam aj fotecky

selyma
29. apr 2010

zase sama so sebou 😀

olifcek
30. apr 2010

zuci na svaly i na kosti ;) ideme chudnut? ako? x;o))

blumi aj si vstala s nimi, ze? tak to este spiite? x;o)

zuci neboj, nic sa nemohlo stat x;o)

sely vydrrrrz...i ja som bola na tom podobne, ked mala Olivka tri a pol mesiaca, ci kolko..bola som zufala..oliv neplackala, ale mrncala a kopkala nespokojnostou na prsnikoch..trvalo to ale asi dva vecery, paq uz dobre...x;o)))

blumka
30. apr 2010

dobre ranko...olif, nakoniec som sla spat az okolo desiatej, a mala som ist skor, lebo okolo dvanastej sa mi zacali budit obe deti, jedna hladna, druhej sa cosi snivalo, mm este nebol v posteli tak som mala o zabavu postarane a jasne ze som toho vela nenaspala 😉 no a rano my vstavame okolo siestej ked je dobre, ked zle tak okolo piatej aj skor 😉
teraz sa juli uklada v kociari a terezka ide kocikovat svoju babiku, tradicne rano 😀 😀