icon

Mamičky. Február 2010

zusika
12. jún 2009

Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!

garonka
2. máj 2010

blumi boli sme v Optime jasnačka mcdonald ma ťahal 😅 pak v H&M tam ništ len všetko pre baby no chlapi budu asi holí chodiť tak sme potom šli do galerky do Kiku pak do športoveho obchodu mm som kupila jaaaaaaaaa botasky a ja som obstala naprazdno 🙄

garonka
2. máj 2010

a ja sa pochvalim mamine že ake pekne oblečko ma Tobi na taku priležitosť kam ideme tak mi povie že nemam rozum 😠 lebo furt nakupujem no čo ma isť moje dieťa niekam v teplakoch 😕
mama zavidí lebo my sme take pekne veci nenosili 😀

garonka
2. máj 2010

no baby dufam, že to nieje zle ak sa mi tak Tobi vytača ale čo už snim 19teho mame poradňu to si vypočujem aky je zaostaly a 26 mame neuro tak to sa teším lebo budeme cvičiť 🙂 len aby to nebolo bolestive 😒

olifcek
2. máj 2010

gari my mame 19dalsi mesiacik x;o)) a nebooj, nebudes pocuvat aky je zaostalyyyy, babatka maju soje tempo na vsetko

moja sa teraz somnou hada, hehe x;o))) ja odpadnem x;o))

a skus s aich opytat na masaz, nie na cvicenie x;o))

ideme s mm kukat poldoveee x;o))) s titulkami, bo moja anglina na bode mrazu x;oD

gari aj my ideme mm kupit buduci tyzden botasy, tesiiiim

garonka
2. máj 2010

olif no som myslela na vas že ďalši mesiačik mate 😵

he he odvrava ti? 😀 😀 😀

aky to film kuknete? a kde?

ja čakam kym slonik vstane haja v kočíku a ideme potom do vodičky pak papať a do postele

dufam, že netrepne nič lebo už ozaj sa ošalim a fakt by som brala masaže take jemne

zucana
2. máj 2010

olif stalo to 14,99 a kupila som aj dalsie 4 hracky 😅 maju velke zlavy kuk link
no a skusam davat fotky uvidime ci to vyjde tentokrat

a jani ja to tiez tak robim 😉

andrea2603
2. máj 2010

ja som kúpila Livke tú bábiku zn.Lamaze a Lenke dáždnik Hana Montana a sestra tiež niečo, tak fajn nákup sme aj my urobili 😵

andrea2603
2. máj 2010

olif, naša Livka sa háda so žiarovkami v obývačke 😀

garonka
2. máj 2010

adi my mame na kočíku opičku Lamaze a Tobimu sa pači a aj žirafku ale ta ho omrzela 😅

blumka
2. máj 2010

gari aj my sme boli v optime 😉 nevidela si tam niekde pobehovat splasenu spotenu zenu sa dvojrocnym deckom 😀 stale mi ta mala opica utekala

garonka
2. máj 2010

blumi 😀 😀 😀 chcela isť sama nakupovať nie? 😀 😀 😀
a o ktorej ste boli? my o druhej
a ty si splašena? a čo mam povedať ja? 😀 😀 😀

zucana
2. máj 2010

babce my sme kupali a hrali sme sa a vika si na brusku normalne pokrchila pravu nohu a zdvihla zadok a chcela sa odrazit akoby uz lozit chcela aj som chcela ofotit ale mm ze zasa chcem fotit na konika tak ked budeme same 😝
inak som dnes piekla moje oblubene satocky s lekvarom co mi svokra dala recept lebo ked ich spravi tak to u nas su ako droga a nevydrzia...no ale jej vzdy vytecie lekvar....no a ja som dnes dala od maminy a nevytiekol mi 😀 😝
ja som kupila:
http://www.familymarket.eu/index.php?main_page=...
a tie pohozky a naramky 😅

blumka
2. máj 2010

my tiez tak nejako medzi druho a stvrtou 😉 bola som v Maderne a ona opica, tam zbadala nocniky, tak uz si stahovala pancusky ze ona sa tam ide vypiskat, lebo sa jej paci nocnicek 😀 z Batu mi zdrhla ked som sla akurat platit, ze som len enchala penazenku polozenu tam pri kase a sla ju nahanat 😀
potom zbadala detsky kutik, ze ona ide tam, tak sme ju tam prvykrat nechali a sli sme s mm na zmrzku a potom po nu a ona stadial nechcela ist domov 😅

zucana
2. máj 2010

blumi tak nabuduce ju tam nechaj cely den a mas zdarma babysitting 😉 😀

blumka
2. máj 2010

zuci, keby zadara...1,30 za kazdu zacatu hodinu 😝 ale nabuduce ked pojdem na nakupy, juli necham svokre, terezku supnem tam a mam veget 😀

garonka
2. máj 2010

blumi to si mala pestro 😀 😀 😀 😀 v maderne si stihla ju vziať od nočnika 😀 😀 😀 😀 to je haluz ak by sa tam vyčurala 😀 😀 😀

zuci mala je tlsťoška a to čo fajne na stole je? mňam 😝

andrea2603
2. máj 2010

blumi, úplne si ťa viem predstaviť na tom nákupe. Ja som s Lenkou zažívala podobné, domov som prišla vždy unavená a upotená a ešte som aj nakoniec zistila, že to čo som chcela kúpiť, som ani nekúpila 😅

garonka
2. máj 2010

Olif de siiiiiiiiiiiiiii?

andrea2603
2. máj 2010

gari a Tobi ešte spí, či už ste po kúpaní?

garonka
2. máj 2010

Adi už som ho preložila do postele aj vyzliekla ho no on ani nemukol a chrape ďalej tak asi z kupania nič bude sa zajtra čľapkať vo vode ale už spí 4 hodinky asi ho budem pomaly budiť 😕
ak nespi poriadne poobede tak potom chrape aj 8hod

maminnka
2. máj 2010

Blumi,
a pouzivas na tie manzelove kosele ten speci koselovy program? Lebo vacsinu kosiel nezehlim ani ja, ale tie zo 100% bavlny ano, tie su vzdy pokrcene. Periem ich vsak s ostatnym pradlom, nier na tom koselovom programe, tak skumam u Teba, ako sa vyhnut zehleniu kosiel uuuplne 🙂

Garon,
Tobi bude fesak! paradne ulovky 🙂

Oliv,
ja by som chcela zhodit tie 3 kila, co mi ostali po porode a este dalsich 13 k tomu 🙂

Zuci,
hehe, toto robil aj moj syn vo vanicke, parada sledovat, ze? a pekny nakup si urobila, idem aj ja cosi pokukat 🙂

a este som vam chcela napisat, ako si z nas mala robi srandu 🙂 dokonale ignoruje vsetkych ludi okolo seba, okrem toho, koho prveho zbadala po prebudeni a ju vzal hned na ruky. Na toho hadze uuuusmevy, vyskiera sa, debatuje s nim. Ostatnych absolutne prehliada, vytaca sa na vsetky smery, len aby sa na nich nepozrela co len na sekundu a ked uz nema kam uhnut pohladom, pozera cez cloveka. Funguje to dokonale, bavime sa na tom uz druhy den. Spanok jej vzdy v tomto smere vyresetuje pamat a po prebudeni zacina odznova 😀 😀

zucana
2. máj 2010

😎 mami 😀
gari mini palacinky s nutelou

garonka
2. máj 2010

zuci vyzera to fajnovo i ja chcem take mňam 😵

andrea2603
2. máj 2010

gari, no nechápačka, že sa ti vôbec nezobudí, keď s ním narábaš, tak toto ti v dobrom závidím.

garonka
2. máj 2010

Adi to asi preto lebo nespal cele poobede v obchode sa mrvil a každy mi zakukoval do kočiara, že chcu vidieť babätko no hlavne tie male detičky a jeho to rušilo tak zaspal vonku o piatej a mm sa bol na neho pozrieť či vstava a on ma ruky hore ako superman hm vyzera to na tvrdy spanok 😕 a ja môžem odsavať

Olif kde siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii? asi s mm pozeraju film a maju romantikuš hm? 😵

andrea2603
2. máj 2010

my sme sa už kúpali poobede, lebo zase naložila za vagón 😝 . Naposledy kakala v stredu a to manžel ju mal na rukách a schytalo to jeho tričko Manchester unite 😎

andrea2603
2. máj 2010

že by Olivka spala v postielke 😕 😅

andrea2603
2. máj 2010

maminka, takže totálna ignorácia 😀 , kde na to tie bábätká chodia, že?

maminnka
2. máj 2010

Andrea, presne! to by ani dospely nezvladol takto s prehladom 😀

jja
2. máj 2010

dievcence ako uspavate svoje ratolesti pocas dna a k nocnemu spanku? zaspia vam same, ci ich musite uspat?