icon

Mamičky. Február 2010

zusika
12. jún 2009

Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!

olifcek
6. máj 2010

mami dakujem 😵

zosi papierovejsie? hm...

lenica81
6. máj 2010

ahojte babenky... krasne babatka mate, a asi su kludnucke, bo tu vypisujete o dusu... 😀 😅

loli, to ako ti tam vie zaspat, moj ani za nic v lehatku nezaspi... teda skusim ho dat narovno, lebo kvoli grckaniu som ho naklonila... 😒 a krasne sa drzite, my k tomu mame este daleko, dviha hlavku, ale takto na rucicky zatial nie... 😕

ja pouzivam babylove a mne sa zdaju lepsie oproti pampers, tie su take jak to povedat... tenucke a barz natahovacie... a vonaju o dusu, tak ked chcem maleho skontrolovat, ci je pocikany, tak citim len aloe vera... 🙄

svetlankat
6. máj 2010

Baby nam sa pokazilo koliesko na kociku, musim zreklamovat no supe. My pouzivame tesco tie zelene a zatial som spokojna. Miska spinka celu noc a este sa neprecikala.

olifcek
6. máj 2010

zosi my sme vecer podobny...chcela sa este hrat a nie spat..i grgat jej bolo treba, i ked odgrgla, bytieklo z nej, hech....vcera bola nenajedencek, ako ked sme ju mali tyzden doma a nemaladna az sa z nej mliecko vylievalo,,,,vcera sme mali 6 ci 7 plienok riadne mokrych a pokakanych horcicovou prazenickovou kakou, chi..

olifcek
6. máj 2010

svetlanka a niesu nejak neprijemne na dotyk?

maminnka
6. máj 2010

Lolka, Vikinka je krasna 🙂 a zasa narastla, odkedy som ju videla 🙂

Zoska a kde vlastne si? 😕

svetlankat
6. máj 2010

podla mna nie, ale ja pouzivam tie v zelenom obale nie tie v modrom. Ja som s nimi fakt spokojna.

zoska
6. máj 2010

mami...ja som z Martina...ale svagrovcov mame v BA, tak snad ked dakedy prideme na navstevu tak sa s niekym z vas stretnem 😉

blumka
6. máj 2010

som myslela ze Juli pospi ked tak fajne prsi a ona dala 45 minut ☹ och joj, ale ked si mam vybrat aby spala cez den a v noci nie alebo naopak, tak radsej tak ako je teraz... 😉

blumka
6. máj 2010

ach tie moje deti...som myslela ze s vami trosku podebatim a uz ma Terezka vyhana ze ona chce pozerat Bambi..kurnik, naco mi bracho napaloval tie rozprafky 😠 😅 😀

lolka
6. máj 2010

lenica,niekedy v nom zaspi sama a niekedy ju tam prekladam spiacu - ked mi zaspi na rukach po kojeni. v postielke by bola hore hned 😅
maminka, papame a rastieme 😀

bezim k zubarke, cafte 😅

olifcek
6. máj 2010

ja dokukam panelak a pojdem si s mojou malou bambulkou lahnut 😉

blumka
6. máj 2010

olif, dalsia bojova uloha: ak natrafis na prsiplast pre Tete daj vediet 😉

olifcek
6. máj 2010

blumi x;o)

olifcek
6. máj 2010

juj, kolega mi okolo obveda skoci po to lehatko a buduci tyzden mi ho jeho podriadeny prinesie, lebo ide do ke, paradicka

olifcek
6. máj 2010

gari, de si sa stratilaaaaa

olifcek
6. máj 2010

idem si lazkat...gari mobil mam v pohotovosti...

a o ktorej mate to privitanie?

zucana
6. máj 2010

no vas docitat ...my sme vsetavali o 10.30tak kym spravime ranne veci a potom vas docitat tak ledva obed stiham spravit 😀
ale tak este stiham za pol hodku 😉
no tesim tesim na stretko....kosicanky nejak rypu zeby zavist kvoli poctu ? 😝 😀
blumi sa mi snivalo o tebe ze som sla do disney obchodu kupit taky popoluskovy set pre tete taku korunku a prsten a ze ty si sa este dotrepala a kupila aj saty 😀
zosi ty sa neboj my sme uz dohodkute....to talansko 😉
loli mala je krasnucka a psik zlatucky...mne vzdy pride luto lebo ako sme prisli o prve babo tak nam zomrel aj nas boxer.....
😔
inak v auparku je aj ta cokoladovna super a kto mal to velke auto co sa vas tam vela zmestilo ...nemohol prist pre katinu???
lebo ja budem mat pozicany seat ibizu a tam sa nezmesti ☹ kebyze mam nase afto na slovensku tak fpoho ale takto nepomozem ....

zucana
6. máj 2010

a na ranajky som si spravila hod dog ... z mrazaka rozok zo slovenska a parok so slovenskou horcicou 😀 ked je ten den diet 😎

blumka
6. máj 2010

zuci 😀 😀

olifcek
6. máj 2010

ze zavidime, tsss...saq imy Ta tu budeme mat...aaaa nejde o pocet 😝 😀 😝 😀 😝

ale az budeme v novom meste nad vahom, snad tohto roku, tak uz by sme i do BA mohli skusit kuknut x;o) uvidi sa x;o))

zubi bru chut...x;o))

idem spat 😅

zucana
6. máj 2010

olif sak aj ja rypem 😀
a ze zubi 😀
olif a nemozte is do noveho 26.5.???

olifcek
6. máj 2010

zuci saq viiiiiiiiiiiiiiiiiiim, sa rehuuunam na tom 😀 😀

sorko, uz mi unava nedovoli vidiet na pismenka a posuva i prsty x;o)))

to skoro este pre malicku...najma, ked este preventivky maaame v maji, bleee a zaciatkom juuna...

a uz idem, ale o par hodin som nazad. 😉

zoska
6. máj 2010

baby tak z ucenia nist, dosiel svokor...asi ten moj vcerajsi polovycitavy telefonat zaposobil 😅
doniesol mi bonsai ku dnu matiek v predstihu, malej hrkalku a mne este tonu ovocia...no co megalomanske sklony v jedle mu ostali...
zavolal ze za 10min. pride, to je tiez jeho specialita ohlasit sa tesne pred prichodom, ale aspon dosiel 😉
no a mala ako naschval spi uz dve hodiny v kociku na balkone...dnes asi dospava posledne tri dni 😝

olifcek
6. máj 2010
zucana
6. máj 2010

olif uz chod spat !!! 😀
zosi tak vidis ako si zaposobila 😉 a co je to tona ovocia ???

olifcek
6. máj 2010

zuci 1000g 😀 😀 😀 😀 😀 😀

uz ale idem x;oD

olifcek
6. máj 2010

teda kg nie g

zucana
6. máj 2010

jaaaaaaaaaaj tona 😀 ja ze to je nejaka sladkost co sa vola tona s uo 😀 😅

zucana
6. máj 2010