icon

Mamičky. Február 2010

zusika
12. jún 2009

Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!

blumka
6. máj 2010

zosi, v usa napr. nemaju absolutne hlboke kociky, jedine tie mini vanicky ako napr. naveta do peg perega a su drahe jak svina, takze prevazna vacsina zien tam vozi deti v sportovom od narodenia...ale ked si vezmes aj v sportovom sa da dat poloha lezmo. Ja mam peg perego a tam je juli cez den na balkone, mam ju lezato akurat ze nie je narovno ale trosku sikmo ako v postielke ked spi a ma vyvyseny matrac 😉 takze tie sportove nie su od veci ani pre take male deti akurat ze v nich su menej chranene pred vetrom 😉

njonja
6. máj 2010

Blumka, je Belgican, ale zije v nemecku...

Mne moj najnovsie (aj v noci!!!) chce spat len v lehaku..V postielke je okamzite hore, vajicko nehrozi, lebo mu je dake tesne a sa mu to nepaci.. Ten vyvseny matrac v kociku je ale dobry napad! musim skusit, bude potom moct aj trosku kukat von🙂

Ja si to bez vanicky neviem ani moc predstavit, ale vsetko sa da, ako vidim 🙂

alex
6. máj 2010

Ahojky babule, čítam, že sa chystáte na Tesco plienky, ak môžem odporučiť, u nás v Tescu majú aj také fiaľové, nie tie sáčkové, ale tieto:

http://www.zlacnene.sk/detail/tesco-super-fit-4...

ja som kúpila 3-ky a sú super. Resp. manžel ich objavil a priniesol. Sú lepšie ako tie zelené 3-ky.

olifcek
6. máj 2010

uz napapane, docitane a tu tu tu

ako prepasli uvitanie? ste dostali pozvanie a neprisli, ci to len do nejakeho veku dietattka robia?

njonja opustit??? ved mate maline dieta, pre pana jana...

olifcek
6. máj 2010

aliii esteze si prisla, ked gari zavola, poviem jej o fialovych tesco fit x;o)

olifcek
6. máj 2010

ali ale je ich len 28ks?

olifcek
6. máj 2010

kukam, ze i na pampers maju zlavu

http://www.zlacnene.sk/detail/pampers-active-ba...

idem kuk, co stoja u tej baby x;o)

maculik
6. máj 2010

njonja, boze, ja som ti uplne zabudla odpisat, citala som to v ten vecer, co sme dosli na Sk a planovala som ti na druhy den odpisat, a uplne som zabudla. Ale idem na to 🙂
U nas je Petik vo vajicku ovela radsej, nez v hlbokom, tam nevydrzi dlho. TUto aj ked sa zobudi, tak pekne na mna pozera a je este dobrych par minut ticho, ale v kociku vzdy zacne hned revat.

olifcek
6. máj 2010

kolega uz ma tu sedackuuuu, ci lehatko, ci co to....v stredu to tu maaam..chi...

alex
6. máj 2010

olif v balení tých 3-jok je 34ks a stoja okolo 8 eur. V akcii okolo 8 eur.

alex
6. máj 2010

v akcii okolo 6 eur, som chcela napísať.

lolka
6. máj 2010

njonja 😒 to su silne slova, snad si to vyriesite, ved mate malinkeho krpca 😅

ja som zubarku prezila a uz som bola na odchode, tak k nej klopala svokra, lebo ze sa mala zobudila a straaaasne plakala, az sa zadusala. samozrejme ju mala na rukach a uz bol klud, aj sa na doktorku usmievala 😵 no, ale bol cas papania, tak som v cakarni nakojila, potom pri odgrgnuti ogrckala seba, mna, stolicku aj zem 😖 takze sme prezliekali, prebalovali, znovu odgrgavali.......a po 45 min. sli prec 😅 esteze maju novu peknu cakaren 😅

alex
6. máj 2010

maculik, už som sa ťa chcela opýtať, ale vždy zabudnem. Prečo Peťkovi strihali ten jazýček?

alex
6. máj 2010

loli Viktória aká šikulka, ako krááásne pasie 🙂

lolka
6. máj 2010

alex, vtedy sa krasne zdvihla, ale nie vzdy sa tak da. zalezi aj od nalady a dnes sa chcela pretocit, ale neslo jej to, tak sa zurila a potom plakala 😅

zoska
6. máj 2010

laxi, ja jej plienocku prehodim cez hrudnik, keby nahodou grcla a ona ju zacala chytat do ruk a pchat do ust...od vcera 😅

baby aj vam sa stava, ze pocujete pochody criev vasichdrobcov? mam poci ze nelke to mlieko do zludka pada a potom sa jej kruti v crevach...niekedy horsie zvuky ko dospelý clovek.

blumi dik za info...ja sa v sport. kocikoch este moc neorientujem 😉

njonja, drzim palce, aby sa to vyriesilo...hovori sa ze prve dieta vztah preveri..neviem ci ma ta kriza korene v niecom inom ako je vasa nova zivot. situacia, ale drzim palce, aby sa o vyriesilo v dobrom

njonja
6. máj 2010

Kocky dakujem za podporu🙂 No moj mm je taky dost radikalny clovk, ale pevne verim, ze sa to vyriesi..Uz som zainteresovala aj jeho kamarata, nech ho privedie k rozumu 🙂
Maculik, dik za odpoved, odpisem co najskor, teraz letim na gyndu...

lolka, tak to ste tam mali peknu action v tej cakarni 🙂

utekam, maly sa zobudil a ideme prebalovat, kojit a k lekarovi 🙂

blumka
6. máj 2010

no moje decko je divne...ona spi od pol jednej v kociari na balkone, vedla stavaju dom, trieskaju tam a ona obcas otvori oci a asi ju to trieskanie zasa uspi... 😅

olifcek
6. máj 2010

loli, hech...x;o) pokrstili ste im to tam

volala gari..uz po uvitani a uz v tescu...tak, nakolko sa tesco cenovo moc neoplatia, rozhodla som sa pre huggies, lebo pampersky mali moc drahe oproti tomu, co kupujem ;)

tie fialove tesco nemali dvojky, len od trojek vyssie...

blumi, kto vie, ci jej to crievka nepripomina, hehe

moja zacala zuzlat plienku pri prebalovani x;o))

zoska
6. máj 2010

blumi, si moze Juli s Nelkou ruku podat 😉
tu vedla na kopcy stavaju 2 panelaky a oproti robia na dalsom sedlovu strechu...ja nepocujem doma radio a ona prespala dve hodiny v tom hluku 😝

zoska
6. máj 2010

na kopci 😅 😅 oh boze som zatala

blumka
6. máj 2010

zosi, materska demencia 😀 😀
som sa bola normalne pozriet ci dycha 😅 ale uz sa mrvi, normalne sa dnes nudim 😀 😀

maculik
6. máj 2010

alex, dala som to preventivne. Mal to dost prirastene, aj dr povedala, ze to mal vyrazne skratene, tak som nechcela, aby nahodou mal v buducnosti nejake problemy napr.s recou. Tak radsej som to dala. Aj Adelke to spravili, ale tej este v porodnici, v Luxe s tym problem nemali.

zoska
6. máj 2010

ze unudis 😀 to co je??

a inak ty si zhanala prsiplast, ze? ja som kamoskinej dcerke odtialto kupovala pred mesiacom 😉
http://www.eskrina.sk/69-dazdniky-prsiplaste-de...

olifcek
6. máj 2010

babatka ja probs. s papanim mozu mat, ke dmaju tu uzdicku prirastenu, ci kratsiu...

blumi potrebujem upratat...neprides mi pomojkat malu a ja sa budem citnit?

lenica81
6. máj 2010

joj... moj Vilko dnes prespal 2,5 hodiny tiez v tresku a hluku, hore robia asi podlahu, tak furt vrtaju a klopkaju... ale on nic.,. tiez som chodila kontrolovat, ci dycha, i ked som vysielacku mala zapnutu... som neverila...
zato teraz sa ukazal, sme boli vonku a taky rapel chytil... som ho prebalila, pocikal sa mi pri prebalovani do kociara... 🙄 chvalabohu tam mam este jednu deku na spodu... a reval takych dobrych 10 min, kym sme sa domov dotrepali... a to som ho cast cesty mala na ruke... len som sa bala, aby sa mi nevysmykol... ☹
a je pravda, ze teraz uz tolko nenaspi...
dosli mi tie lamaze hracky... levik slavi kratky uspech... 😀 😅

zasa mrnci, mrncadlo... ja neviem, ci uz mame rastovy spurt, ale narocny je dajako posledne dni... 😔

lenica81
6. máj 2010

loli, supis prihoda... 😀

lenica81
6. máj 2010

macu, aj tomu babatku, co bolo so mnou na izbe v porodke to robil doc uz tam... prisiel, kukol, povedal, ze strihne a smyk... mama ani nestihala reagovat... 😕

olifcek
6. máj 2010

inak...Oliv uz dava do pusy vsetko co je v dosahu, hech...