Mamičky. Február 2010
Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!
no ešteže tak a neodvravaš 😀 😀 😀 😀 😀
dopekla ako lejeeeeeee 😠 😠 😠 😠 a ja chcela dať Tobiho na balkon aby pospal lebo nehajal dnes vôbec
a mne mm chcel a mal kupit vineu...tak ale snad i caro pomoze....
gari tesim sa uz na stretko 😵
aj mne dosiel dnes pav Emil od lamaze 😉 a ja som objednala aj take nalepky dekorativne na stenu, su drevene, jednu seriu som uz mala na stene a teraz som dokupila druhe a su krasne...
hodim dakedy foto...som s nimi prebalovaci kutik skraslila aj stenu pri postielke 😉
u nas je pekne, vtaciky stebocu, dietko mi haja na balkone uz hodinu, cakam na mm, dnes dojde 🙂
😀 olif kam siel mm?
my sme boli na prechadzek 2,5 hodiny mala spala 20 minut esteze som mala vajicko....a ten kamoskin cvely cas spal...este asi aj spi doma 😀 chlapi
Kokos, babky, tak to sa neda....ze od vcera 10 stran, ja to kaslem, nemam sancu to docitat....
Oli to ty tu vstrajas....ty fakt cely den len sedis s tou malou ??? 😀
njonja...snáď sa to vyrieši a bude dobre...nemôže vás predsa opustiť, to sú naozaj silné slová...drž sa 😉
my sme boli na 3h prechádzke....super, úplne bolo krásne a teraz ideme kúpať 🙂
garon...a ako bolo?
tak pa zatiaľ
oliiiiiiiif i ja sa strašne teším a v sobotu podľa počka ideme na baget jo?
mm bude doma opravovať dvere nevieme vchodove dvere zamknuť tak len ledva zamykame včera som zlomila kľuč ☹
laxi bolo užasneeeeeee, ani som nestíhla urobiť viac fotiek zbehlo to raz dva
a ujo fotograj urobil fotku Tobiho v kolíske 😀
a baby fotili mi Tobiho v kolíske ale poviem vam groteska ako som ho tam dala ľahnuť takto oblečeneho ako dospelaka 😀 rifle, košeľa a boty
a iní davali babätka tak v dupkach 😀
janka, ked prsi...ale aj sme spinkat boliiii
gari juuj, nech je bre pocko, bo mm v robote bude a ja zase len sama s malickou, joj...
gari a sem si ich dala, ci do albumu? idem kuk x;o))) a saq tobi je uz veliky, naco dupky, ze jo?
no a ideme kukaaaat
gari maly jaky fesak bol, ze woow...x;o) vlastne je!
a aj Ty na tej fotke pekna si 😵
a ake fajne vecicky ste dostalii..ja som dnes pisala na miestny urad, ci robia uvitania, a ze sme sa este nenahlasili...tak som zvedava
olif ja strašidlo do maku a ja že si ma nevšímneš 😀
ale to tak komicky v tej kolíske vyzeral no na fotku som zvedava 😀
vieš, že my sme nenahlasili Tobiho na miestny urad zo šace nahlasili automatickyy a jak mi prišla pozvanka na to uvitanie som cela polepena zostala že no fasa bude dačo zle
a mm bol nakoniec tam, že nahlasi Tobiho a teta, že on je davno prihlaseny už len papiere trebalo podpísať 😵
gari, jaki fesni ste tam 😉 a tu v krasnej asi nic take nerobia, ta co chcem, dzedzina, ne? 😀

som domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a už papame 😀