Mamičky. Február 2010
Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!
laxi isto neskodi..ved babatka maju rady ostre farby, kriklave a take v telke zdaleka niesu, len si pocvicia ocicka 😉
Trojmesačné dieťa dokáže zaostriť videnie na predmety vo vzdialenosti 12-50 cm. Periferné videnie sa zlepšuje od 3 mesiaca...tak je v knižke 🙂
inak baby...mamina mi vravela, ze my, 4, sme nemali plienky cez den od roka, ze sme na nocnik chodili a v noci 3 mesiace na to 😕 ze len nad tretim v poradi, ked sedel na nocniku, reval o dusu, tak nad nim stala s varechou, hech...
olif...to dobrú polohu ste si nechali nakoniec 😀 ....či ti vôbec bude chutiť ju spapať 🙂
laxi naucil, len nechcel na nocniku sediet...hehe, ze plakal akoby ho rezali...tiez predcasniatko 😅
laxi 😀 😀
ahojte...
ja som zalomila aj ked deti nechceli, spala som 3 hodinky, Terezku mama vzala von a o Juli sa postaral manzel..nakoniec si aj ona pospinkala 2 hodinky 😅
olif...nejaká tlstučká bola slečinka 😀
keď si si objednávala tie legínky tak akú veľkosť? Ja to neviem nejak odhadnúť. Bo čo som dostala šaty na 6-9 tak sú ako 3-6 m. som v tom pako... 😕
Laxi, Next mi velkostne vzdy sedel, ja som Natalke kupovala na leto 3-6 mes.A ma 50 cm a 5 kg.
Olif, merala som pas priamo na nich, tak snad ano... ak nie, tak ich od Teba kupim. Nerada by som ti zle poradila,
mami ale neee, ved ked, Oliv dorastie, nie? a pas priamo na nich ked je 38 tak je dobre x;o)

zuci...malá je krásnučká a v tej čelenke no parádnica 🙂