Mamičky. Február 2010
Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!
blumi a to od akeho veku ma babo zvladnut? a jo, videla som takeee na nete uz
martinaj tssss....
blum, ja mam tento...
http://www.dracik.sk/produkt-detail.aspx?jkpov=...
natahuje sa...
olif, co ja viem...myslim ze tak 3-4 roky? chcem pre terezku, lebo ked vysivam, tak aj ona chce..tak nech zacne takto 😀
Ahojte babky. Prsi, takze nesny den nic moc. Mala spinka na gauci, uvidim, ako jej to dlho vydrzi.
Aj my mame doma podobny kolotoc, stale ale len 9 €, taky plastovy. Hra asi minutku, ked dotiahnem do konca
aha martinka je tu 😵
blumi drahy tha čo už ocko platil ja som vyberala 😀 😀 Tobimu sa pači zatim 😀
olif hej ten mame na baterky, ešte i diaľkove k tomu je len z postele zapnem 😀 to asi zato taky predraženy značka Tinilove 😕
blum naš hra melodiu 20 min ale dnes som zaspala skorej ako kolotoč vypol a z postieľky rev tak som zapla a bolo ticho 😀
olif, ja uz som citala...aj o prikrmoch ma novy 😉
no budia sa mi princeznicky tak idem..olif hladaj, hladaj 😉
ja som zvedava kedy mi budeme prikrmovať lebo maleho doktorka je kus cvaknuta myslím, že ma moc zastarale praktiky 🙄
gari jo, boli, oliv sme mali na rukach, inak vystrajala....vsetci sa za nami otacali...v kiku uz ale bola nekludna....tak len narychlo....hladala som leginy a nemali...
olif noa? je veľka kočica nebude v kočíku 😉
my sme šaškovali včera na prechadzke normalne na mňa kukali ako na krkavčiu mater ale vonku som i tak maleho nevybrala až u svokry lebo to chytil amok a ta furia ma odstrkla, že ona ho vezme lebo ja si ho užívam dosť ci pana ale tej som dala
no my mame kolotoc este po Veronike
http://www.dracik.sk/produkt-detail.aspx?jkpov=...
ale este sme ho Simonovi nenamontovali, este totiz stale nespi v postielke ale v kociku 😀
boze...ja nevysivam, nepletiem...vzdy som sa s autickami hrala, vonku s chalani futbal, potom som len sportovala...chudacik oliv....blum potom ju poslem zaTebou na zenske prace, jo? 😀 😀
hej je pekny len konecne musim odpratat veci z postielky a supnut Simona k Veronike do izby..... len kde nabrat energiu 😅
asi sa k tomu donutim teraz, ked je Verca prec... 🙄
baby ako to robite ze ukladate dietky na nocny spanok okolo 8-9? ja ked neulozim do 6 tak potom je neskutocny problem.......normalne mi od 6 spi do rana do pol 5-5-pol6 ...kedy ako...samozrejme s prestavkami na papanie, od polnoci kazde dve hodinky a do polnoci asi raz...ale ako ju dat spat az o 8...co robite dovtedy?
jja, radsej skor ako neskor si myslim... 😉 nech sa poriadne vyspi, lebo potom iba nervaci... teda ten nas urcite... 😔
toto odporucam ako hracku...terezka sa s tym hrava asi od svojich 10 mesiacov.. 😉 len to nema origos zvery https://www.modrykonik.sk/bazar/hracky/mevi/lit...
tak som nepochodila 🙂 😀 ale ano, je to lepsie ked si pekne pospinka, potom rano vstane vysmiata ako leco a v pohodicke 😎
jja haja v postieľke? naš Tobi ak spal s nami hajal celu noc ale odkedy je v postieľke vstava každe 4 hodinky ale vôbec neplače takže možno vstane i skôr ja sa zobudím na to že od hladu cmuľa prstíky 😅
a ozaj kde je zoska?
zuci sa bali, olif dava Olivke papať, blumi beha za Tete, katina varí, granado tu už nechodí 😀 a ostatne su asi vonku? 🙂
len ja si nemozem nic naplanovat na poobedie,(napr. navstevu, alebo prechadzku do mesta, na nakupy) lebo ak sa mi to nahodou pretiahne tak ..problem... o 5 musime kupat, bez toho nezaspime...
dufam ze v lete ked uz bude o cosi vacsia, to uz bude lepsie 😉
gari , ano v postielke...skusala som aj s nami, ale tiez sa budíevala na papanie, takze sme to nechali v postielke...Kajka ked sa budi na papanie necmula prstiky ale mlaska s ustockami..hlada prso a vydava take smiesne zvuky..stale sa na tom smejeme 🙂
jja ja si nemozen naplanovat absolutne nic 😅
gari veru, prebalovaili sme a papame, bo von chcem iiist

to sa deti ucia prevliekat snurku..je to nejaky obrazok a ma dzury v sebe a cez te dzury sa to akoze prevlieka..akoze sije..no neviem to inak vysvetlit