icon

Mamičky. Február 2010

zusika
12. jún 2009

Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!

blumka
17. máj 2010

gari, prid k nam, my mame plnu mraznicku zmrzky...maso doslo, hlavne ze zmrzka tam je 😅

laxity
17. máj 2010

ja nemám mončičákov ☹

garon...šak ani môj nekúpi...len zožere 😀 , ja hoc čo podostávam a on si na tom pochutná 😀

laxity
17. máj 2010

raa...presne tak 😉

olifcek
17. máj 2010

blum pridem i ja, oki? x;o)))

my mozno mame niekde u nasich v mechoch, ale niesom si ista...no ale tento ma speci hodnotu, tento ruzovuckyyyy x;o)

takze mozem moncicaka vyprat, nic sa nestane s tou ,,hrkalkou,, v nom, jo?

zucana
17. máj 2010

raa a prala si ich v pracke?a neprestali piskat???
aha vika ako zaspava...myslite ze chce mat tmu???
a takto sedi 😉

zucana
17. máj 2010

baby tak ten moj nieje na kolace ....

zucana
17. máj 2010

olif vidim ze mame rovnake otazky 😀

olifcek
17. máj 2010

zuci 😉

vidim, ze tie nase babatka by uz najradsej sedeli...i oliv si prekryva ocka, jednou ruckou...mozno fakt chcu mat tmu...x;o)

krasny vankusik... a uzasni moncicaci...pacia sa malickej?

laxity
17. máj 2010

zuci...tak sedí? no neverím vlastným očiam...šikulka 🙂 , skôr si myslím, že je unavená si žúli očká nie?

olifcek
17. máj 2010

blum, dievcata, kedy sa uz baboo musi pretacat? som dnes telefonovala s mamkou, a povedala mi, ze sesterkina maal sa uz pretaca, a je len o par dni starsia x;o((

blumka
17. máj 2010

olif podla tabuliek na bok a brusko v 5. mesiaci a z bruska na chrbat v 6. mesiaci...mame cas...

olifcek
17. máj 2010

blum v tomto ale odratavat? hmmmm

blumka
17. máj 2010

olif myslim ze ano..

blumka
17. máj 2010

a aj tak je vela deti co sa pretocia este neskor...to su len tabulky...to mas ako s chodenim, vacsina deti zacne chodit okolo roka, niektore skor..ale su aj deti co zacnu chodit (ako napr. ja) v 15 mesiacoch a neskor...a sme tu a sme ok 😉

olifcek
17. máj 2010

neurologovia odratavaju vlastne, takze asi jo...lebo ved, sice sme uz takmer 5 mesiaov na svete, ale vela sme len spinkali, kym sme nedobehli cas narodenia sa..paq sme spinkali ako by sme spinkali, kebyze sa narodime uz x;o)

maminnka
17. máj 2010

Olif, nasa o pretacania ani nechyruje... ale podla nas sa neriad, my sme vo vsetkom posledni... aj ked... asi je tu viac babatiek, co sa este nepretacaju.

olifcek
17. máj 2010

😉

olifcek
17. máj 2010

my na bok uz v pohode ideme, len treba motivaciu, prso, inak nevidi Oliv dovod x;o))

z chrbatika na brusko este nehrozi, teda, ked neratam, ze rano idem na wc a Oliv ked precitne, otoci sa na bok, pyta prso, no niesom tam, tak sa pretoci uplne, az je na brusku x;oDDDD a z bruska na chrbatik...malokedy...

blumka
17. máj 2010

ani juli sa nepretaca..ked je na brusku vie sa hodit na chrbat ale to este nie je nieco vedome, proste tak posklada ruky a je...a v noci sice sa pretoci ale sama chudera nevie ako 😅

olifcek
17. máj 2010

aaaaa mamiiii, vitaj x;o))

20. pridu babe veci z nextiku a predpokladam, ze na dalsi den posle, cize nasledny pondelok by sme ich uz aj mohli maaaat, tesiiiiiiiiiiiiim. dakujem za kontKT NA NU, MAMI 😵

olifcek
17. máj 2010

blumi ako Oliv rano, ked je na brusku odrazu, hehe

blumka
17. máj 2010

oni sa pretocia ked pride ich cas a budu mat dostatocne silne svaly na to..preto je dobre davat ich na brusko aby dvihlai hlavky, tak posiluju vsetko mozne 😉

olifcek
17. máj 2010

jj, oliv uz krasne dviha hlavku, i cast trupu, dokonca uz je zadok dole, na podlozke, uz ho nedvihame...a uz vydrzi dlho...len sa jej musi chciet, samozrejme x;)

zucana
17. máj 2010

ano tak sedi este aj hlavu zdviha takto 😉
pretacanie ale nehrozi ani u nas iba 2krat rano ako olif 😉
baby da sa v auparku niekde prebalit babo???

olifcek
17. máj 2010

jj, nasa, ked sedi, diva sa rada na ponozky x;oDDDD

maminnka
17. máj 2010

Olif, nemas za co, rado sa stalo 🙂 dufam, ze budes spokojna...

nasa mala pochopila, ake je kojenie fajn a najradsej by bola "napojena" stale 🙂 Olif, ty to doverne poznas, ze? 🙂
len este mliecko tak skoro nenabehne, musim este davat aj Bebu, ale prikladaaaaam intenzivne, tak snad sa to rozbehne same 🙂

laxity
17. máj 2010

moja sa asi dva krát pretočila z chrbátika na bok, ale zase si ešte neobzerá ručičky, ale vraj to niektoré deti ani nerobia...tusím blumka to písala 😕

maminnka
17. máj 2010

Zuci, donedavna sa dalo prebalit v Mothercare, ale uz to zrusili, teraz fakt neviem kde :(

olifcek
17. máj 2010

maminka zatial sme mali nextik overaliky a aj mame a su uzasneee 😉

olifcek
17. máj 2010

nemate tam wc pre mamicky s detmi? \

mami supeeer, len tak daleej...a veru...ja som vzdy chcela mat dvojca...a tak mam, sice dojca, ale sme ako siamske dvojicky 😉