icon

Mamičky. Február 2010

zusika
12. jún 2009

Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!

blumka
18. máj 2010

ono ti chlapi len tak vyzeraju zeby sa zblaznili..ale gari ver tomuz e keby musel byt s tobim tak by to zvladol 😉 horsie uz tie deticky a zvlast ked su kojene..no ja nekojim takze nech sa mm stara a ja budem na odvykacke 😀 😀
o mesiac mame stretko z vysky tak ich tu necham samych na jeden vikend... 😉

garonka
18. máj 2010

blumi presne tak 😉
ale môj mm je frajer ja kedykoľvek zahlasim no raz vypadnem kdesi na logy fogy a on, že choď no heeeeeej? a Tobi čo bude jesť? a on existuju lekarne kupi sunar a hotovo 😀
v noci som ho aj zobudila lebo ten maly zazrak sa chcel o pol 3 rano rozpravať, vykecaval do tmy, cmuľal prsty a ja som mala dosť lebo som nevedela oči otvoriť, ale ocko sadol k postieľke tak ten beťar zaspal hneď ale mne musel pol hodinku robiť zlosť že nechcel spať 😕

olifcek
18. máj 2010

gari ani ja nechudnem...

blum 😀 😀

katina2209
18. máj 2010

Baby ja som dovarila uz sme sa aj najedli a ledva fucim.... A to som este aj pozehlila no na dnes som uz odpisana este musim umyt riad....a ja som varila a nohou som kocikovala Matka...
Robila som zapekane kuracie prsia so syrom a broskynou s ryzou a paradajkovu polievku so syrom struhanym 🙂
A zehlila som postelne pradlo zatial co vy tolko nakupujete 😀
Mami citaj IP 🙂

garonka
18. máj 2010

fíha Kati ty si aka šikovna? 😉 😉 😉 😉
ja skusim dnes variť ak bude mm doma, on si pozrie hokej a Tobi sa zahra v hrazdičke a ja urobím lasagne mňam 🙂

olifcek
18. máj 2010

gari ja bych kupilaaaaaa, kebyze chlapceka velikeeeho maaam

https://www.modrykonik.sk/bazar/detske-nohavice...

olifcek
18. máj 2010

kati ja som v nedelu robila kur. prsia na prirodno s horcicou, platkom syra, broskynou a platkom syra + ryzaaa, a papala som to i vcera a dneees, plus kuracia polievockaaa

katina2209
18. máj 2010

gari lasagne su mnam to som este nerobila to si vzdy dam ked ideme do talianskej restiky 🙂
no gari sikovna ale aka odpalena 😀

olifcek
18. máj 2010

ja som aspon povysavalaaa...najprv bola oli v lehatku, ci co to je, paq s nou na rukaach 😉

garonka
18. máj 2010

oliiiiiiif rifličky už mame teraz z nextu objednam tie nohavky na tračky lebo my leginy nemôžeme 😀

olifcek
18. máj 2010

mame plavajucu , dlazbu a v kuchyni linoleum, no s malou na rukach bolo vysavanie jednoduchsie....v noci pozehlim a pozmyvam, ak stihnem a budem vlaaadat 😉

katina2209
18. máj 2010

olivcek tak aj ty si robila mnamku no u nas ked nieco navarim, mozem robit aj z kila kuracich prs ako dnes a neviem ci mi vobec zostane na zajtra vcera som robila spenat a uz je po nom... moj mm prestal fajcit tak teraz este viac papa ako pred tym uz pribral 6 kil som zvedava dokedy mu to vydrzi,ale rada by som bola keby nafurt...
Nefajci od krstin takze od 26.4.

olifcek
18. máj 2010

gari 😀

baby s chlapcekmi, nove next riflicky za fajn cenu

https://www.modrykonik.sk/bazar/detske-nohavice...

olifcek
18. máj 2010

kati len by mal zacat sportovat, bo takym tempom bude o chvilu valibuk 😀

katina2209
18. máj 2010

idem si na chvilku lahnut,lebo matko ma polhodinkove intervaly a dnes spal len dokopy hodinu 🙂

katina2209
18. máj 2010

olif ma 80 kil a 184 takze zatial je to super len on chce pribrat na 90 a to doma aj cvici s cinkami budem mat kulturistu 😀

olifcek
18. máj 2010

i ja zvazujem, ze si s oliv lahnem...von sa mi nechce itak...

katina2209
18. máj 2010

malo tam byt 184 cm 🙂

olifcek
18. máj 2010

kati juuuuj, tak len nech veru este papkaaaa....a super, ze dokazal prestat, obdivujem a drzim prsty

laxity
18. máj 2010

kati...aspoň že mm prestal u toho môjho to nehrozí...doraziť ho a papá snáď viac a viac 😀

ja som varila fajné zapekané cestoviny s brokolicou...mňamka

a inak môžme kuraciu pečienku baby? 😕

olifcek
18. máj 2010

laxi zuci pisala, ze jo, ze annag potvrdila...ale ja toto vynechavam...predsa len...cez pecienku ide vsetko...

garonka
18. máj 2010

laxi môže sa ja som papala pečienku s ryžou mňam ale kuraciu

olifcek
18. máj 2010

idem si ja s oliv lahnuuut...

laxity
18. máj 2010

kuraciu kuraciu mám na mysli...fajnú na cibuľke 😀

olif...brú noc, ja som chodila s malou spať keď bola úplne malinká...som bola nevyspatá 😒

maculik
18. máj 2010

Ahojte 🙂
Hlasim sa z domu, dosli sme pred 11, len sme este davali malu spat, Vladko bol nakupit a teraz isiel na hokej, je to sice len kusok, ale urcite budu zapchy.
Cesta bola dobra, aj ked vcera asi 15min mali obaja naraz v aute hysaky, ale zvladli sme to.
Vecer o 9 som dokonca isla na hodku v hoteli na thajsku relaxacnu olejovu masaz,drobci spali, takze Vladko mal pohodku. A super mi to padlo, cela som uz bola stuhnuta, ani sa mi z toho stola nechcelo zliezt 😀

idem pomaly preletiet aspon povrchne, co je nove, popisali ste toho zase bohato 😅 🙂

maculik
18. máj 2010

hehe, tak ako pozeram, tu sa dnes vo velkom nakupuje 😀
blumi, to pasikave idem objednat aj jaaaaa 😵

blumka
18. máj 2010

tie su rozkosne, ze? 😉

maculik
18. máj 2010

to hej, len neviem, ci mam objednat 1,5-2r alebo 2-3r, kedze Adelka ma este len cca 85cm +-nejake cm. Takze skor jej sedi to 1,5-2, ale neviem, ci tie velkosti su podobne, ako na Sk.

blumka
18. máj 2010

neni tam dakde tabulka velkosti? na porovnanie...
ale ked ma len 85 cm tak radsej 1,5-2 Terezka ma 92 cm a aj tak je jej vela veci co su na 2-3 roky velke ale zasa 1,5-2 su jej male, tak niekde medzi ona je, ale take neexistuje no

maculik
18. máj 2010

Blumi, vezmem 1,5-2r, bude mat na toto leto,ved buduce jej kupim ine 😉 😀