icon

Mamičky. Február 2010

zusika
12. jún 2009

Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!

olifcek
20. máj 2010

juj, kukla som videa zo stedreho vecera , so stikutkou, pred lekarom a oliv robi utok na fotografa...veru, vyrastla mi Olivka krasne

garonka
20. máj 2010

olif veru že vyrastla a aj zosilnela vraveli sme Ti všetky že Olivka je bojovníčka a šikuľka, no užasne dievčatko 😵 😵 😵

blumka
20. máj 2010

srsim humorom lebo mi uz sviha z tohto pocasia..som sa rano potesila ze vyzeniem Terezku vonku a zas nic z toho..juli tiez nespi, no nervyyyy...nestiham...

olifcek
20. máj 2010

tu pise ta podvodnicka
https://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/zemrelo-...

lujzatko5 (1 dítě - čeká miminko, termín má v prosinci 2010 (11. tt)) - 11. dub v 11:35

garonka
20. máj 2010

blumi i mne hrabe ale tu na koňovi sa aspoň vyblaznim 😀

garonka
20. máj 2010

olif to si skade vyhrabala?
bože odkedy som tu len stranky idu jedna radosť jaj normalne som zavislak 😅

garonka
20. máj 2010

aoch ale smutna to tema je a fakt je podvodnička prečo?
zimomriavky mam

blumka
20. máj 2010

jaka podvodnicka, preco? nie som v obraze

garonka
20. máj 2010

blumi ani ja nie lebo tak to citlivo opisala ta osôbka tak neviem

garonka
20. máj 2010

konečne som sa najedla, mňam rascova polievočka s postruhanym syrom 😉
to budu prdy prdy 😀

lenica81
20. máj 2010

ja som mala obed doneseny mm... hovadzie so sampionmi a ryzou... mnami...

inak, Vilko mi rotuje v hrazdicke a dosiel na to, ze i nohami sa daco da... kuk...

garonka
20. máj 2010

leni aj u vas frčí lamazeeeeeee že? 😀
Vilko je krasnyyyyy

garonka
20. máj 2010

aha baby takže už som v obraze v tej teme čo olif dala link pisala jedna baba a vymyslela si taku vec, že jej zomrelo dieťa, mala vytvorenych asi 20 nickov no akože to je silna kava a ta osoba potrebuje psychiatricku pomoc lebo vymyšľať si take veci je pod uroveň nie? že jej dieťa umrelo? keď žiadne nema?
fuha ale až mam zimomriavky 😔

blumka
20. máj 2010

no to je naozaj chore a smutne..co si tak mozu mysliet tie, ktorym naozaj dietatko zomrelo? dali by cokolvek aby zilo a ona si take ide vymysliet? ☹ ☹

lenica81
20. máj 2010

gari, pav Emil hviezdi a uz je aj patricne oslintany... da sa to volako cistit... 😅

smutne... mne to ani nejde otvorit... boze, sak si uvedomim, ake tazke to bolo a este stale je pre zusiku, a potom takato krava... 😠

maculik
20. máj 2010

fiha, tu to zije, 2h som mimo a 3 strany popisane 😝 🙂
boli sme hodku vonku, teraz ideme papat a hrat sa, vonku je prijemne, tak to treba vyuzit.
o tych podvodnickach som aj ja citala, niektore temy si kvoli tomu dali uz na sukromne, aby im tam nikto neliezol. A dokonca som nasla, ze aj ta marhulka20, co nam pisala, tak je vraj nejaka baba, co je toto jeden z jej nickov. Tak neviem. Skusim to pohladat, ale najprv musim nakrmit hladosa 😀

olifcek
20. máj 2010

macu a ta marhulka je ta s trojkami, ze? ono zase...mozno vyuzivaju pc viacere osoby a to potom posobi tak, ze je to ta ista osoba

olifcek
20. máj 2010

leni kraaasne fotecky

lenica81
20. máj 2010

dakujem gari, olif...
ja si idem s mrncadlom trochu lahnut... je jeho time... 😔

garonka
20. máj 2010

ja už tuuuuu
sme napapaní, hrame sa v hrazdičke a tak ideme pre mamku lebo svieti slniečko 😉

garonka
20. máj 2010

no ja kebyže si ta talpa vymyslela, že ma super kočík alebo že ma miery 80-80-80 tak jej to žeriem ale mať 20 nickov a vypisovať bludy to je priveľa nie?
a taku vec, že dieťa zomrie a tie baby čo jej naleteli, jej ešte komentare pisali ah jaj

olifcek
20. máj 2010

gari ale dazdnik beeer

ja kuknem jednu cast dextera a idem si lahnuuut

garonka
20. máj 2010

olif ambrelu necham domaaa, beriem vetrovku nepremokavu 😀

olifcek
20. máj 2010

😀

zucana
20. máj 2010

cafte baby tak alergia a velmi citliva plet som na diete 😔 🙄
idem za maminou ,....vecer nakuknem....

zoska
20. máj 2010

ahojte ja len nrychlo...
vladko sa mi konecne vracia z Nemecka, mamina odchadza domov, mala spala tri hodiny na prechadzke tak som sa poucila a teraz sa mi pokakala az na lopatky 😅
aj my fičime na lamaze 😉 pav Emil a slon Eddie maju uspech

klbiky sme mali vcera tiez, dopadli sme dobre, mame 1b, nemusime chodit na dalsiu kontrolu a balit do polroka len preventivne, tak uvidim ako sa mi bude chciet 😉

spinkame cele noci uz 2 tyzdne len na brusku a papame 2-3krat za noc a spavame cca od 20.00 do 7.00 takze celkom sa da, a tym ze spava na brusku ju uz v noci nenosim na grganie tak ako vtedy, lebo si grgne sama 🙂

ucenie ide ale velmi pomaly, tak uvidime kolko toho stihnem,
zatial cafte kocky

blumka
20. máj 2010

zosi, supeeer..sa tesim ze ti mala tak spinka v noci 😉

olifcek
20. máj 2010

zosi super! 😵

zuci aspon, ze tak..

zucana
20. máj 2010

zosi super 😵
my sme uz domka bola som vlekarni a polka masti az zajtra...
mame salyciovu mast, potom imazol a mliecnu mast ....