icon

Mamičky. Február 2010

zusika
12. jún 2009

Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!

olifcek
24. máj 2010

@selyma mna tak desne bolela od pondelka do stvrtka, ci piatka x;o((( dala som si obden po paralene na noc...asi fakt tlak, ved to pocasie. 😒

zucana
24. máj 2010

pozri si sely to video co olif poslala....

olifcek
24. máj 2010

jo i komentar dole..

selyma
24. máj 2010

jeej, videla som, ako sa prisavala malinka

olifcek
24. máj 2010

@selyma 😵

selyma
24. máj 2010

v ed to male malo byt este v brusku, zlatucke, ake ma male nozicky aj rucicky. Olifcek aj ty si nasa hrdinka s olivkou

olifcek
24. máj 2010

@selyma ale pri takom malom by som sa asi zrutila...

selyma
24. máj 2010

A ja uz ani nehovorim, neprezila som si to co ty

olifcek
24. máj 2010

@selyma 😉

selyma
24. máj 2010

idem uz off, ta hlava boli ale uz prestane, ked som zobra ten ibalgin. Pekny vecer vam prajem

olifcek
24. máj 2010

@selyma jaaaaj, to som chcela..ked ta boli hlavka, prec od pc i telky, lebo to len zhorsuje

idem i ja...oliv mi tu spinka, uz od pol deviatej, no je pokakana...snad, ed ju prelozim, vstane x;o) musim ju prebalit

bru nocku

maminnka
24. máj 2010

pozerala som to video, co dala Olif, a tiez som mala riadnu gucu v krku... to su zazraky mediciny, ale hlavne extremne silna vola zit, taketo drobce...

suhlas, ak bude prsat v stredu, Aupark to isti... Zuci, Ty si posielala nejake IP kvoli tomu? Lebo mne nic neprislo.

alex
24. máj 2010

ahojte,
olif úžasné videjko. Krááása, naozaj zázrak, aká krásna slečna je z takého drobčeka 🙂

alex
24. máj 2010

joj a my dnes máme presne tri mesiačiky a s manželíkom 11 rokov, čo sme spolu 😵

maminnka
24. máj 2010

nemali by sme si vymenit tel. cisla? Aby sme vedeli, kto v stredu pride, kto nie, ci na niekoho este cakat...

alex
24. máj 2010

no to je dobrý nápad. Maminnka ja ti hodím moje tel. do IP. Ale ja prídem určite! 😉

alex
24. máj 2010

Zuci, zajtra by si mohla hodiť sumár, že kto sa prihlásil na stretko, nech vieme, na koho sa môžeme tešiť 😉

alex
24. máj 2010

ok, idem ja k mojim chlapom. pa a dobrú noc

blumka
25. máj 2010

dobre ranko..my ideme ockovat ☹

olifcek
25. máj 2010

bre raaanko

@blumka isto dnes? 😀 😀

katina2209
25. máj 2010

Ahojky u nas taka rovnaka noc ako vzdy a Matko je taky spekulant,mrnci,aby som vstala a ako vstanem a dam ho do kocika tak za pol hodinku zaspi 🙂 Tak to si uz nejdem lahnut a potom som cely den unavena...stale mame pravidelne intervaly kazde 2-3 hodiny papat v noci...
Inak to video co poslala Olifcek krasne aj ja som mala slzicky v ociach... Olifcek je s Olivkou nasa hrdinka 🙂
Tak ja potvrdzujem tiez ucast na stretavke Maminnka ma vezme pisala mi IP....
Alex maly aky zlatucky tusim sa mi tvarickou podoba trosku na toho mojho 😉

katina2209
25. máj 2010

Blumka drzime palceky nech velmi neplackate a nech neboli 😉

katina2209
25. máj 2010

Preco hadze cas v konikovi o dve hodiny popredu?

lenica81
25. máj 2010

ranko... no ten cas je fakt sranda... 😖

noc ako ina... opat bol skoro 2 hodky hore okolo 2... 🙄 ale uz si zvykame... 😀

idem k nemu... mrnci, bo sa mu nevenujem...

zuci, alex, hodim vam tc do IP, kvoli stretku... tak aspon jedna mi poslite vase... dakujem... bezim... 😅

lenica81
25. máj 2010

ivetka... jak skoro to babo... 😕 my mozni\o od vianoc by sme sa do toho pustili... ale to este musim dobre popremyslat... 😀

krasne video... 😵
uz aj my balime do zavinovacky... na noc...

lenica81
25. máj 2010

furt som tu sama... zjavne ma ten moj nejaky supis rezim... 😕 😅

blumka
25. máj 2010

no uz sme naspat...
boze, ten vyraz ked ju pichli... ☹ ona sa usmievala na kazdeho, na lekarku, na sestricku, na ludi v cakarni a oni ju pichli..krivda...tak strasne plakala, ocervenela cela, tolko slz este nemala...ale hned ako som ju vzala na rucky tak prestala a uz sa len stazovala. Zaspala v aute a teraz spinka na balkone...dufam, ze to zvladneme bez vacsich komplikacii...

blumka
25. máj 2010

@olifcek sa nesmej, hej?
ked ja za to nemozem, ze furt cosi krutime..aj dnes...uz od minula som mala termin na dalsiu poradnu ze 29.6 a dnes sestricka vravi, ze mi to zmeni na 6.7...no tak potom toho 29. mi pripomente ze sa nemam nikde trepat, ze nastala zmena 😀

maculik
25. máj 2010

Dobre ranko 🙂
tu je zase krasny den, tesim sa.

blumi, nas to caka zajtra 😒 Tiez dufam, ze to zvladneme aspon tak, ako pri Adelke, ta prve 2 davky mala bez komplikacii.

olifcek
25. máj 2010

@maculik a tretia????