Mamičky. Február 2010
Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!
kati tak my sme dali tu salycilovu mast a aj boderma ma taky produkt a uz skoro vobec nie su.....aspon nieco 😀
@zucana a to si kupila v lekarni? tu salycilovu? zuci a uz zislili z coho viki ma tu alergiu?
no, tu biodermu mi odporucala aj doc... ja som raz zatial dala lipobase, a celkom fajn, lebo furt zabudnem pred kupanim namazat... 😅 ale je to o dost lepsie... 😉
olif...hej sirupček, dala nám na výber, tak sme sa rozhodli pre sirup 🙂
olif...kúpim asi aj ja 🙂 ...tie linky čo posielaš, to nem dobré, potom by som len nakupovala 😀
a kedy nám príde Nextík? Už by aj mal 🙂
kat...no to hej, veď keď pôjdeme náhodou do kaviarne a bude nás ale sedem, tak výťah zablokujeme na hodinu 😀 😀 😀
@laxity vcera posielala mne x;o)) teda i mne...tento tyzden nam to pride vsetkyyym, zaroven je dnes, zajtra uzavierka na dalsiiii
a kupujem teda definitivne tieto puzzle
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=2242997&tab=6
a
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=3086384&tab=6
bace tak zatial takto ked niekto chyba nech sa ozve 😉
laxity
lenicka
maminka
janielah
alex
evita
lolka
katina
zucana
A co budete varit kocky? Ja mam na dnes hovadziu polievku a granadir vcera som varila dnes budem este zehlit ale nechce sa mi
kati asi to bolo ztych pomarancov...
kati ano v lekarni ...podla mna aj bez predpisu....a ta bioderma je tiez dobra to kombinujem ....
a varit nemusim idem opat na obed do centra s kamoskou.....lolka keby si chcela mozes sa pridat 😉
Kocky a je v auparku nejaka kaviaren, kde sa da sediet aj vonku? Bolo by super keby sme boli na vzduchu 🙂
manducove kocky, i vase babatka maju nozicky od kolienok von??? bojim, ci oliv moc nerozcapujem, ci nie je moc nasiroko...
ty kokso tak dosť nás tuším bude 😉 , no určite že by bolo lepšie keby sme boli vonku 🙂
a vy beriete hlboké kočíky? či podľa toho ako býva inokedy...
olif...tebe písala, že posiela balík?
laxity
lenicka
maminka
janielah
alex
evita
lolka
katina
zucana
matesl
martinaj
no baby tak akoze paci sa mi ten zoznam 😀
no jedine kde sa da sediet vonku je eurovea ale neviem ci chcete ist tam.....

@lenica81 mi mame taky isty problem s ponozkami a vratili sa nam tie supinky na hlavicke neviete co by mohlo na to 100%zabrat ?