Mamičky. Február 2010
Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!
maculik, pis annag 😉 ja myslim ze mas upchaty mliekovod a ona radi to prepichovat...ale opytaj sa jej
no ved, nie som si ista, ci hej alebo nie. Idem jej napisat.
matelko ahoj, ako sa maju drobci? 🙂
maminka aj ja som velmi rada ...a ten kolac bol vyborny.... 😀 kto mal este nugatovy ? 😅
pripajam sa... stretko vyslo, az na pocko... ale neva... babatka sa vydarili... a maminky su tiez vydarene.. 😉
Ahojky aj ja som mala nugatovy kolacik a som rada,ze sme sa takto stretli vsetky ste velke sympatacky...
Zucanka dakujem velmi pekne za dudliky 🙂
Mami este raz za vsetko dakujem 🙂 Dufam, ze prides pokocikovat ked budes mat trosku viac casu alebo na kolacik 😉
lenica aj ty sa niekedy pridaj kocikovat ruzinov je tiez blizko 🙂 teda dufam,ze si z ruzinova,lebo som sa pytala,ktora je to z ruzinova a tusim aj janielah a ta neprisla
Zuci zajtra mu ho skusim dat a pokusim odfotit 😉 Viki je krasna a vobec nie je taka michelinka ako vyzera na fotkach 🙂
ja som fotila neskoro, uz tam niektore kocky neboli a niektore boli kojit, vsak Kati 🙂
Ano Mami kojit, kojit... no neva vsak mna netreba fotit ja nie som fotogenicka 🙂
joj, ja som z petrzky, myslim, ze aj janka... ale som mobilna, tak mozno niekedy ked sa pocko umudri... a aj moj synator... 😅 by som sa dovalila... 😉
Nabuduce dame stretko v prirode 🙂 A ja a Alex mame pre nase dvojicky klobuciky rovnake 😀

kocky, ja uz mam ten pluzgierik dost bolestivy a je cely biely, neviem, ci je v nom mlieko alebo co, ale cela bradavka ma boli, hlavne, ked papa. Myslite, ze si ten pluzgier mam prepichnut niecim?