Mamičky. Február 2010
Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!
@blumka este sa dohodnem s mm, keby nas zaviezol mohli by sme sa po vas stavit. Tete by si drzala na rukach.
teraz mi napadlo, ze pojdem busom, lebo naspat chcem ist s mm a on vezme sedacky uz rano do auta...
@olifcek uz som posr. sorry za vyraz, uz som vsetky okna pozatvarala. Tma ako v noci
@olifcek ja zatvaram preto, lebo sa strasne bojim burok. Teraz mi ma von nikto nedostal, ani za milion
a moje starsie dzecko skace..ale uz ich babka nahnala dnu...jaka tma...uuuu...koniec svetaaaaaaaaaaaa 😀
svetlanka dve? akoze male vajicka? zeby som sa dala vami odviezt? hmmmm....
My ideme papat.
@blumka ked ma mm povezie ozvem sa ti a stavili by sme sa po teba, my mame dve sedacky. Kociare sa myslim tiez zmestia.
cafte opat... tolko toho stihnete napisat... 😕
my sme boli okolo obeda vonku a opat domov s nenormalnym revom... uz sa fakt asi niekedy budem musiet zlozit na deku a nakojit tak... ta petrzka so svojimi lavickami, ked uz su, tak na slnku... 😀 a som rada, ze sme boli, lebo teraz prsi...
potom sme sa hrali a trosku lezali a teraz opat spime, bo som na nom videla, ze je ko, ale nechcel mi zaspat v postielke... i ked struhol zopar razy usmev neskutocny, ale prebral sa... tak manducujem... a obedujem... polievku som mala uz predtym... 😉 aby ste nemysleli, ze hladujem... 😀

busom... z krasnej mi ide 13 priamo na stanicne namestie a stadial sa prejdem