icon

Mamičky. Február 2010

zusika
12. jún 2009

Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!

olifcek
8. jún 2010

kokooooooos....vo stvrtok 31 stupnov, v piatok 33, v sobotu 32...v tieniiiiii, fuuuuuuuuuuuuuuuuuj

olifcek
8. jún 2010

@lenica81 nema v ke net??

blumka
8. jún 2010

:suzon, juli papa kazde 2 hodky 120ml akuray po kupani 150ml...za 24 hod spapa dokopy od 750 do 850 ml 😉
krasne ti mala papa...ona si sama povie kolko jejtreba 😉

olif kukas jojku? 😀 skapem 😝 😝

blumka
8. jún 2010

jo, uz vim co som cela...stretko plati? vo stvrtok o tretej a de? zas tam pri aide?

olifcek
8. jún 2010

@blumka jj, jojku x;o))) jasne, ze platiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aj lenica potvrdila ucast a jo, zase pri aide x;o)))

selyma
8. jún 2010

Ahojteeeeeee. Tak klbiky v poriadku. Klaudika si dnesny den potom vychutnala, len dvihala nozky. Pomaha jej to poprdkat. Ale to teda je vona. Naposledy kakala v piatok, tak to bude nadielka.

zucana
8. jún 2010

cafte baby tak sme doma....
@garon kupila som tie opalovacky 😉 ale dik za ochotu 😵
@suzon juuj tazke ale vsetko uz bude oki moc vam drzim palce a ked sa ti to unormalni tak pekne budeme pisat 😉 a si uzasna ze odsavas...
tu bolo hrozne teplo...viacmenej sme boli v nakupnom centre a navecer von ...zajtra nejdem k moru nech sa najprv ta kozicka da do poriadku....dnes po kupkani dame masticku 😒

selyma
8. jún 2010

Gati, tak aj ja ti este dnes blahozelam, ked som ti aj vcera predcasne.
A co to suson? Chuda male babo, ja ani neviem, co to sa porobilo. To ako na to prisli? Ale chvala panu, ze je uz ok.

zoska
8. jún 2010

caute,
mala ma reakciu ☹ teplota 38,2, cize ak odratam 37,7 😒 dala som panadol a uz spinka, ale este ju aj prdy trapia, juj asi mame pred sebou dlhu noc 😔

@zucana malá je zlatááá 🙂 ked sa stretnete v KE s garonkou mali by ste takto obliect Viki a Tobiho 😀

@suzon drzím ti palce velmi velmi, viem si predstavit aka si unavena, ked stale odsavas ☹
malinka je bojovnik 😉 ja neviem kolko nasa Nelka vypije lebo kojim, ale odhadom tipujem cca 130ml a papa kazde 3hodiny

@blumka diky, idem kuk ten mail

suzon78
8. jún 2010

sely na to prišli už na 3 deň po pôrode, najprv zaznamenali šelest a tak nás poslali ku kardiológovi pre istotu, no a ten diagnostikoval komorové a predsienové septá (dierky na srdiečku, kde sa miešala okysličená krv s neokysličenou a to sťažovalo dýchanie a dokrvenie tela) a mala len jednu chlopničku, ktorá bola anatomicky nešťastne vyvinutá. Dierky zalátali a chlopničku rozdelili na dve a jednu z nich naradili umelou. Tí chirurgovia majú zlaté ruky, obdivujem ich, operovať tak malé srdiečko...a dokázať ho znova naštartovať. Pri operácii totiž srdiečko zastavia a telo napoja na mimotelový obeh...ťažko sa spomína som šťastná, že máme za tým. Najbližšie ju to čaká keď bude mať cca 5 rokov.

suzon78
8. jún 2010

ďakujem zosi... 🙂 .....aj mi každé tri hodky papáme a aj vy papáte aj v noci?

blumka
8. jún 2010

suzon...si silna zena 😉 a Timka je bojovnicka..tie nase problemy su oproti tomu co si si ty prezila nic...

selyma
8. jún 2010

Moja malinka Timka, take babo a tolko si vytrpela. Dajte jej veeela prevela lasky, zasluzi si. A vy rodicia drzte sa a majte vela sily

olifcek
8. jún 2010

@suzon78 i oliv ma selest, dufam, ze to skontrolovali poriadne...ale teraz niekedy ideme na kontrolu selestu

blumka
8. jún 2010

ak scete este niekto tie prikrmy piste 😉
ja som si tu tabluku prefotila a mala som ju asi rok na chladnicke 😀

selyma
8. jún 2010

Blimka dakujem, prislo a pozeram, ze su to uzitocne stranky, lebo ja by som si asi na zaciatok tazko poradila

olifcek
8. jún 2010

@suzon78 veru, ja bych sa zosypala...

blumka
8. jún 2010

aj Terezka ma selest...ale ten neskodny...bola na kardiologii

olifcek
8. jún 2010

@zoska juj x;o((( i pri prvej mala teplotku?

selyma
8. jún 2010

blumka tam malo byt. A super napad prefotit si to uz aj zypinam tlaciaren.
Co aj olivka ma selest? Dufam, ze nic vazne

olifcek
8. jún 2010

@blumka nam este v nemocke diagnostikovali selest, ale vraj neskodny, ale ideme na kontrolu, bo i toto mohlo zmiznut x;o)

olifcek
8. jún 2010

@selyma vraj ten novorodenecky a neskodny

garonka
8. jún 2010

@zucana jeeeeeeeeeeeej mame rovnakeeeeee a ponožky nemali? tu v h&mku nemali

garonka
8. jún 2010

@olifcek ja len narychlo v tom maxe nebolo nič dnes mali akcie 30% na všetko jasne v tych bedňach boli len zvyšky ja som taka naštvana išla z predajne a predavačka taka mila mi vravela, že dnes doplňali asi 2x a doobeda bol tam frmol same maminy čo nemaju čo doma robiť ta nakupovali, kriste ale som nadavala
tak som kupila oproti Tobimu ponožky že dva pary za 4 € veľa dajak

garonka
8. jún 2010

@selyma ďakujeeeeeeeem za blahoželanie 😉 😉 😉

garonka
8. jún 2010

idem ja het mamka tu, tak sa jej povenujem
rano vas dočítam lebo i suzon tu prišla ale neviem o čom je reč tak dočítam rano
dobru nockuu 😵

selyma
8. jún 2010

To som rada olif

selyma
8. jún 2010

Gari ved sa patri, aj by som kupila nieco, co nie je po zaruke 😉

selyma
8. jún 2010

A ani vypit si nemozes, ked sa smiem opytat, je to trochu neslusne, ale ked nechces nepis a slusne ma posli niekam. Koko mas rokov?

garonka
8. jún 2010

@selyma sely moja to je normalna otazočka a ja som za každu srandu 😀
som už stara mam 28 🙄
joj a zajtra sa teším na čokoladu po zaruke a cvaknute ruže zo zahradky no možno som drza ale kebyže nemali peniaze tak som ticho no 😕