icon

Mamičky. Február 2010

zusika
12. jún 2009

Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!

olifcek
9. jún 2010

@jaja32 moja v kociku nechce byt...chjo..bude kricat, kym ju nevezmem na ruky...

asi kupim vajicko, dam na kociar a uvidime....len by bolo fajn, keby som si to najprv mohla pujcit, nech nekupujem zbytocne...mame jednu vanicku ku kociaru, co je na balkone, ale nema sriesku, takze..

olifcek
9. jún 2010

@zucana mas tak uzasne pokojne babo...

blumka
9. jún 2010

zuci jaka pohoda 😀

jaja aj juli spi cez den len v kociku a nemienim to menit kym do neho vojde...a ked nevojde vojde do sportiaka a ked nevodje do sportiaka tak uz bude dost velka na to ze bude vediet ze sa spi v postielke..

blumka
9. jún 2010

olif, ja by som uz vajicko nekupovala...vydrz este mesiac, dva, potom uz olivka bude sediet a v kociku sa jej zapaci...a v manduce nechce byt? horuco jej? aj ked len opalovacky by mala?
taka bola presne Terezka, ona kocik neznasala, tak sme ho zacali pouzivat az ked sedela...

olifcek
9. jún 2010

@jaja32 tak oliv je stale malicka, takze sa boji...

@blumka tento mame http://www.bioderma.com/sk/nc/produkty/co-je-no...

vraj odraza sln. luce x;o) a je bez chemikalii

tiez planujem ist okolo 16tej, ked uz tto bude chodit normalne dom, budeme chodt spolu, to bude okolo 17.00-18.00 a pojdeme aspon na hodku

olifcek
9. jún 2010

@blumka opalovacky este nemam x;o(( ale uz zjednavam, snad budu rozmery ok...bo v manduce fakt teplo, moc by sa potila x;o(

rivatha
Autor odpoveď zmazal
blumka
9. jún 2010

@olifcek diky...
musim kupit, dnes som ich natrela len 15 to je malo

blumka
9. jún 2010

no uz ma Tete vyhadzuje z pc... 🙄 asi dostane na vianoce svoj laptop 😀 😀 😀

olifcek
9. jún 2010

@blumka tento je vhodny na citlivu aj alergicku pokozku, takze super x;o)

olifcek
9. jún 2010

@blumka 😀 😀

jaja32
9. jún 2010

@rivatha slnečník som tiež kúpila, ale skôr možno pomôže na športový kočík ako na hlboký. Vôbec ho nepoužívam.

garonka
9. jún 2010

aj my mame biodermu Olif super poradilaaaaaa 😉

jaja32
9. jún 2010

... stačí aj krém s faktorom 30?

garonka
9. jún 2010

košičanky zajtra čo obliekate na rande? ja neviem čo, lebo vo všetkom vyzeram ako sud 😠

olifcek
9. jún 2010

@garonka ja tehu tielko, tristvrtove rifle /snad si vyepilujem nohy, lebo tym, ze je mm nonstop v praci, vrtatane usleho vikendu, som to nemala kedy urobit/, kozene puma tenisky s dierkami na boku i zo spodu x;o)))

Ty vezmes nove adidy?

olifcek
9. jún 2010

@jaja32 asi jo x;o)

garonka
9. jún 2010

@olifcek jo ja by vzala nove adidasky su vzdušne alebo šľapky ale na seba neviem čo preboha ak nie dnes niečo kupim 😅

garonka
9. jún 2010

@jaja32 ja bych dala faktor 50 ja používam 30tku 😉

garonka
9. jún 2010

@olifcek sluchaj môže byť vyšší rodičovsky ako materska? kamoška nema narok na matersku ale ma narok na zvyšeny rodičovsky to jak?

olifcek
9. jún 2010

@garonka ja nic nekupujem...som hroch, co uz...hoc zoderiem tie rifle co mam, ale snad schudnem aspon do nohavic, ktore su vacsich cisel, len teraz neprevleciem cez stehna x;o(((

olifcek
9. jún 2010

@garonka zvyseny rodicovsky? to je tych 265eur...

garonka
9. jún 2010

@olifcek praveže ja som hroch, neoblečiem nič nič čo v skrini mam ja asi fakt pôjdem na liposukciu naj mi odsaju ten tuk 😠

garonka
9. jún 2010

@olifcek jo ale môže byť vyšší ako materska?

olifcek
9. jún 2010

@garonka pokial pracujes za dajme tomu 9100sk, MD je 55percent z denneho vymeriavacieho zakladu...tak v tomto pripade by asi aj vysiel vyssi, len neviem, ci ked vychadza MD nejak nizka, ci stat nedorovna na nejaku sumu...

olifcek
9. jún 2010

@garonka saq ja mam tristvrtaky tehu a aj tuniku tehu x;oDDDDDDDDDDdd

garonka
9. jún 2010

@olifcek jaaaaaaaaaaj už som doma chapem 😅

olifcek
9. jún 2010

@garonka 😀

jaja32
9. jún 2010

@blumka až teraz som si všimla že tvoja dcérka je staršia o 1 deň od tej mojej 🙂

olifcek
9. jún 2010

@garonka vies, rodicovsky je 165eur ci kolko, zvyseny je 265eur x;o))) my budeme dostavat ten vyssi, ale len do dvoch rkov veku dietata, ci dva roky a teda do 2.5roka veku dietata? v tomto nemam jasno..x;o) paq klesneme na tu almuznu totalnu