icon

Mamičky. Február 2010

zusika
12. jún 2009

Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!

laxity
16. jún 2010

@matesl detský samozrejme 😀

teuska
16. jún 2010

caute babulky 🙂

@andrea2603 gratulujem ty si dalsi blizenec 😅
Muz ide v pondelok do Zamkov, ale rano asi tak na 9, dame kavicku?

Gratulujem aj 4. mesiacikovym, my sme mali vcera 😅

andrea2603
16. jún 2010

@teuska jéééj, že stretko, super, aj dve kávičky dáme 😵

teuska
16. jún 2010

@andrea2603 kde sa stretneme? Ja som v Zamkoch bola iba raz, ale muz sa tam snad bude vediet. A prida sa aj niekto iny? 😅 Andrejka ak mozem byt zvedava, kolko mas rokov?

olifcek
16. jún 2010

@matesl jesisi to hello kitty sa rozopina zhora az doluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, take by som este jedny bralaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

laxity
16. jún 2010

baby ja som dala malej na hlavičku olej a ona zaspala a vyzerá to, že už má noc 😕 ...čo mám robiť? zobudiť ju?

matesl
16. jún 2010

@laxity a co hladas?

laxity
16. jún 2010

@matesl aj body aj opaľovačky... 🙂

matesl
16. jún 2010

@olifcek ok kupim ti ked tam pojdem, dojdemi zajtra sestra tak asi v piatok pobehame, tak ti ich vezmem 😉 mali tam ale iba 56 musim odmerat ten rozmer

matesl
16. jún 2010

@laxity jaj ja v eurovei sa moc nevyznam, ale ja som malemu kupila pekne opalovacky v C&A, a aj v H&M maju fajne veci a dokonca je aj detska terranova a myslim ze aj Kenvelo robi detske, isto je v poluse, ale nebola som kuknut

olifcek
16. jún 2010

@laxity ne ne, nechaj hajat

olifcek
16. jún 2010

@matesl asi budu dobre, ale jasneee, premeraj...take cez hlavu uz nechcem, ale take na rozopinanie aaanooooo

matesl
16. jún 2010

@laxity nechaj ju spinkat, ked tak papierovou vreckovkou trochu pootlacaj ten olej 😉

andrea2603
16. jún 2010

@teuska žiadna sláva - 31 rokov. Ja bývam za nemocnicou, do centra to mám pešo 5 minút, ale keď sa zdržíš dlhšie, môžme byť aj u nás.

matesl
16. jún 2010

maly sa mi uz dnes 4x pokakal, take vodnate to je, to je hnacka? nastastie na doma davam tie lacne plienky, lebo behom pol hodky 2x 😀

matesl
16. jún 2010

a vam teda babatka sa obcas neposkriabu na dasienkach? ja furt neviem co to ruzove mu z pusy tecie 😒

matesl
16. jún 2010

@laxity jo a ja som kupovala vela veci v TESCO na zlatych maju detske oddelenie a uplne ze dopohody, aj 2x opalovacky som tam, mali ale viac dievcenskych takze ty najdes aj vioac a maju tam aj disney vecixky, tie su kusok drahsie

teuska
16. jún 2010

@andrea2603 tak to si este mladsia ako ja 😅 Normalne som si na narodeniny pocitala podla roku narodenia, ze kolko to vlastne mam a vyslo mi strasne cislo, ze 34 🤐 Tak ja by som ti v pondelok zavolala, ked budeme v Zamkoch, staci to?

@laxity aj vy bojujete s tymi supinkami? Mne sa zdalo, ze sa malemu tvoria stale nove a nove, mal to az take cervene, tak mi doktorka poradila jeden sampon proti mliecnej chraste a je to ovela lepsie. Moj maly tiez prave zaspal, ale neviem ci az do rana, asi sa zobudi na hlad okolo 20.00. lebo jedol naposledy o 17.00

@matesl aj mne maly kaka take vodnate a tiez neviem, ci je to hnacka, ale ma to casto take.........

svetlankat
16. jún 2010

@laxity nechaj ju spinkat, olej na hlavicke jej vobec neublizi, aspon poriadne premasti kozicku. Koza si vezme iba tolko kolko potrebuje. Zvysok jej utries rano.

svetlankat
16. jún 2010

@andrea2603 vsetko naj naj na

laxity
16. jún 2010

tak ďakujem baby, ale malinká sa už zobudila hrozným plačom 😔 , ale už je okúpkaná aj hlavička už je vyčesaná, ale moc mi to nešlo...to asi na viac krát 😕

@teuska nám poradili salicylový olej, tak skúšame...my sme to mali až žlté ☹

@matesl oki díky moc....a v Eurovea je aj H&M alebo C&A? To by mi stačilo 🙂

teuska
16. jún 2010

Uz je hlados hore 🙂
Takze ideme sa kupkat a papat a spinkat

laxity
16. jún 2010

@andrea2603 tiež prajem všetko len to naj 😉

teuska
16. jún 2010

@laxity jaj zlte to bolo predtym ako mu to ocervenelo 😖 Ten olej nam nepomohol

laxity
16. jún 2010

@teuska fakt? no dúfam, že pomôže....keď nie tak prosím ťa ako sa volá ten šampón? 😉

svetlankat
16. jún 2010

@teuska my to mame stale zlte a pekne to ide von. Vyslovene to je ako sucha kozicka, taka trosku zhrubnuta. Ale ja davam ten olivovy

andrea2603
16. jún 2010

@teuska hlavne, že sa necítime na tie naše čísla 😀 . Budem čakať v pondelok na telefonát 🙂 😵

teuska
16. jún 2010

@svetlankat no aj nam to ide dole, dokonca take velke kusy, az sa bojim ☹ ale hovorila som doky, ze mam pocit, ze sa mu to stale tvori, tak povedala, ze to moze byt a po tom sampone sa to netvori, ale este som mu nedala vsetko dole
@laxity je to od firmy Babe a pytala som sampon proti mliecnej chraste, je na nom ze Milk crust shampoo

@andrea2603 no to je jasne, minule bola u mna jedna znama s nejakou vahou a tam mi ukazalo, ze metabolicky vek 19 rokov, tak som sa tesila 😀 😀 😀 a uz sa tesim na pondelok 😅
Babenky musim ist, lebo maly je nejaky nervoooooooozny, zeby hlad?

laxity
16. jún 2010

@teuska ďakujem 😉

zoska
16. jún 2010

@andrea2603 andy všetko najlepšie, veľa šťastíčk v živote a zdravíčko celej rodinke 🙂 Teda ty vobec nevyzeráš na 31, na fotkach posobíš akoby si prveho syna mala v 15tich 😅 😀

@matesl odkial je fotka tych opalovaciek? 🙂