Mamičky. Február 2010
Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!
@blumka boli s nim na ct...ked ho prevazali, zrovna tam prisla segra, zrutila sa...vraj je siroky ako postel, zrejme je fakt dost dolamany x;o(( krv vraj bola vsade, sla mu z usi, nosa...ceky bol modry...pristroje, ktore zvyknu byt na posteli, mal na sebe, lebo vedla neho sa nic nezmesti 😢 obe pluca prepichnute, cize sam nedycha....okolo pol osmej ma mamka volat do nemocky, posielaju ich domov, ze vtedy im budu vediet povedat viac...no ale podla mna domov nesli, pockaju tam x;o( mozno ho budu moct aj vidiet...nevedeli vysleok CT, ci prisli na to, odkial krv ide von z tela a aj ziviny...
@rivatha su aj v 50 bodovej knizke tie kupony mne ide hlavne o ten 25% zlavu na jeden vyrobok (plienky) ja som tiez zbierala co najviac bodov ale teraz stale beriem 50 bodove pre ten kupon
baby, mam na vas otazku. chcela by som ist pozriet do nemocnice jednu znamu, ktora ma tyzdnove babenkom , ale babo ma zltacku, je pod tym modrym svetlom. chcem ist s Kajkou, nemoze to ona chytit, ak by ho nahodou dali kamoske na izbu prave v tom case ked tam budeme?
my určite nemáme reflux, to keď ju nadvihnem a vtedy jej zaskočí, alebo naopak, aj teraz keď som ju vybrala z vane, tak jej zabehlo 😕