Mamičky. Február 2010
Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!
@andrea2603 ja hneď ráno tiež ako som sa zobudila, som šla zapnúť notebook či sú nejaké správy....a dobre si to napísala, nemôže to vzdať aj doma ho čakajú ženské 😉
@zoska kludne to mozu byt zubky, nie vzdy pri zubkoch je teplota, Terezka sli zuby tak ze sme ani nevedeli ze jej idu, len sme ich nasli...ale byvala v noci trosku nervnejsia ale to sme si az neskor spojili
a ak ti Nelka viac spinka ako inokedy, moze na nu nieco liezt..moje deti ked su chore, tak viac spia ako inokedy...ale to je dobre..vyspia sa z choroby 😉
@svetlankat ja to uz robievam dlho, mama pozerava jeho relacie a ked tu bola koncom februara, tak mi to spravila a odvtedy to robim min.2-3x mesacne 🙂 Len to treba odhadnut s tou solou, lebo prvykrat som to spravila dost slane, ale postupne som si to doladila..
@blumka super, dakujem, uz som poslala link segre, nech sa s nasimi zlozia a kupia 😎
@njonja ja na Sk nie som poistena a tu sme vsetci poisteni pod OSN. Takze my si vsetko platime a potom nam 85-90% preplacaju.
diky blum....no oli hroza...drzim palce, nech sa z toho chalan dostane... 😔
baby, co sa moze stat, ked som vypila dve cierne piva??? velke ?? 😖
@janielah podla mna nic, dobre na mliekotvorbu, ze vraj. Nevyznám sa, nie som pivar.
ahojte, mne kázali piť čierne pivo...samozrejme tak deci za deň, aby sa mi viac tvorilo mliečko. Pomáhalo to.
Všetko naj dnešným oslávencom 🙂
a svetle pivo môžeme nie? mne čierne nechutí a dala by som si fajne čapovane ale svetleeee
@garonka my uz tiez skusame, do pusy sa trafime ale len na par sekund, potom nam noha ujde. je to komicke. Tobi je sikovny velmi
@rivatha tha ne? ako vychodniarka mam rada šariš no
a minuly tyždeň sme boli s mm na pivku a čašníčka sa my pyta ake si dam pivo? a ja normalne čapovane ne? a ona no maju svetle , čierne a červene, som na ňu kukala že chcem normalne pivo a ona furt svoje tak mm ma zdrbal, že normalne pivo je len svetle? 😀

ahojte.
ja som uvarila zeleninovú polievku, presadila kvety a mám teraz voľno 😵 , len Livka nejak nie a nie spať 😒
@olifcek tiež moja prvá myšlienka ráno bola venovaná tvojmu bráškovi, ak budeš pri ňom, tak mu pošuškaj, že naňho myslí veľa ženských, tak nech to nevzdáva 🙂 😉