Mamičky. Február 2010
Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!
...a možno budem musieť začať skôr, malá niekedy trucuje papať mliečko.... žeby ozaj tie zúbky? Môže byť, že ju to bolí keď papá z fľašky? asi áno.... juj
dnes mi jedna maďarka povedala, že maly je taky krasny ale teda, že nem moj Tobiašek bo podoba žadna 😠 krava šak viem, že sa podoba na ocka no a
@jaja32 mne hrozne tie vlasy vypadavaju a ja ich mam take jemne ako detske vlasky 😔 tak si vravim kym žijem a nechodim s trasucou paličkou tak nech ešte ako tak vyzeram
ale som vahala, že dam farbiť či nedam nakoniec nie
hrozne mi vypadavaju tie vlasy žeby zinok pomohol aby boli zdrave?
@jaja32 moze byt ze ked jej idu zubky ze nechce mliecko ale to nevyriesis prikrmami, pravdepodobne ani tie nebude chciet ak su to naozaj zuby...
akurat minule som citala o tom clanok..ze ak babo nechce pit z flasky pri boleni zubkov, treba skusit hrncek s naustkom, tam je iny sposob satia a deticky si tym aj dasna masiruju...ja som uz dala juli taky, dala som tam aj troska vodicky obcas si cucne ale hlavne to kuse poriadne asi jej to pomaha
@garonka JAKA SI KOCICAAAAAAAAAAAAA...velmi ti to pristane
ja som si zafarbila prvykrat vlasy pred 3ma mesiacmi, dala som si karamel farbu...o odtien tmavsia ako moja povodna a pekne mi to zjednotilo farbu...som spokojna 😉
@blumka 🙂 🙂 🙂 🙂 daki daki ale ja nem pekna 😅 a keď mi to maďarka povie tak verím 😎
a hrnček sme kupili Tobi z neho cucka vodičku jupi, si mi skvele poradila ale nejdem pisať čo pytal mm v obchode 😅
,, dobry deň, poprosim si čarovny hrnček,, a predavačka že akyyy? a on no čarovny 😀 😀 😀 taky nemame a on ako, že nie? manželka vravela, že je takej farby, take cucatko ma, bože ja som sa doma šuľala od smiechu z neho 😀
nakoniec kupil zeleny ale magicky nie čarovny 😀 😀 😀

@jaja32 i ja zacnem az 19.07., takze uz dovtedy nic...x;o) kedze sa rata i kuuusocek ako prikrm...