Mamičky. Február 2010
Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!
som teraz z toho taka mimo az teraz mi doslo ze jej tam vravi ake to je hnusne a ma to vypluvat....teraz je nasraty ze akoze stale robi nieco zle...ale akoze sorry....
no nic ze ci mozme skusit dnes vecer ja ze ne....on ze preco ja ze lebo je na obed....
a on ze ci nemoze aj vecer lebo on zajtra ide na cely den na lod....ja ze nech si ide...
fasa sobota bude
co sme prisli z nemocnice Oliv neskutocne vela rozprava...a je fakt pokojnejsia...az sa nestiham cudovat...
uz mam i jednu nohu vyepilovanu, postelne prezlecene...ranajky si vzdy kludne urobim...a dalsie vecicky....mozno pre niekoho prkotiny, pre mna zazrak 😵
no oznamil to teraz...asi mu kamosi volali....sa pytal ci mi to nebude vadit super chvilu nasiel lebo mne to ked som nastvata veru nevadi....
teraz akoze udobruje....ale nebavi ma to uz...presne a este do toho svokra....bude supis vikend ....
najlepsie ze lod je nasa teda svokrova a nikto nema z tych chalanov malilinke dieta doma...min.2,5 rocne...alebo ziadne
takze asi tak
ale nech si ide...aspon mam nejaky hacik pre ine veci 😎
juchuuu i druha noha vyepilovanaaaaaa, i sprska zamnouuuuu....i periemeeeee...neviem, kedy vyvesame, ale periemeeeee....ale to sme uz parkrat prali i predtym nooo c;o)))
len este vyepilovat podpazusie a wow wow wow x;o)) akozeeeee....takto zvladneme i tyzden, co bude mm v holandsku, juchuuuu, nemusime cestovat same 5 hodiiiin 😵

jo, presne tie su to...i s tou dierkou na konci, hehe...len na obrazku dobre nevidiet, ze i prijemne drazky too ma , take gulickove x;o)