icon

Mamičky. Február 2010

zusika
12. jún 2009

Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!

jaja32
10. júl 2010

@olifcek no, zatiaľ to nemám v chladničke, ale určite aj trošku zohrejem, ale len toľko čo spapká, ostatné šup do chladničky...tuším 48 hodín to môže byť otvorené...musím kuknúť

jaja32
10. júl 2010

@rivatha ... 🙂 šak ja mu dám mašinky 😀

olifcek
10. júl 2010

a stavy kedy zacnete davat?

jaja32
10. júl 2010

@olifcek ...šťavy? hmmm, počkáme na @blumka, určite poradí... 🙂 veď je to náš guru 🙂

olifcek
10. júl 2010

@jaja32 jo, len asi sl a na trampolinu

iste, @blumka ako navsteva z jueseej?

olifcek
10. júl 2010

@jaja32 ina tie chrumky mi vlastne @blumka poradila, ze mozem...ale, ze bacha, bo nutricne to nic nedA, takze urcite nenahradzat papu nimi

rivatha
Autor odpoveď zmazal
rivatha
Autor odpoveď zmazal
jaja32
10. júl 2010

@olifcek 🙂
@rivatha ešteže som ja od hame kúpila 🙂

rivatha
Autor odpoveď zmazal
olifcek
10. júl 2010

@jaja32 i ja od hipp kupim...od hame sme mali boruvkovu a mame jahodovu, ale tu zjem asi ja...mi pride skoro na jahody....ci?

@rivatha na dvore x;o)

jaja32
10. júl 2010

@rivatha ako dobre, ja by som si išla tiež k malej lahnúť, ale.......40 evri na hlave 😀 😀 ne,neee a ako poznám malú hneď by bola hore

rivatha
Autor odpoveď zmazal
rivatha
Autor odpoveď zmazal
jaja32
10. júl 2010

@olifcek mne je jedno aká značka to bude, veď je všetko rovnaké...no nie? Určite budem variť, ale pre prípad núdze budú všetky dobré

jaja32
10. júl 2010

@rivatha no čo ti je smiešne moja? 😀 😀

olifcek
10. júl 2010

@jaja32 i ja chcem varit, ale ako pises, pre pripad nudze je fajn mat i zalohu..nech sa nevynechava, ze? x;o) a ja som presvedcena, ze je to kontrolovane ;)

jaja32
10. júl 2010

@olifcek ja si to tiež myslím, že kontrolujú
@rivatha mala by si pridať foto, kde lepšie vidno tvoje háro...vždy som chcela dlhé vlasy...no, ale mám dvoch bratov, a keď som prišla na rad ja, asi si nevšimli, že to tam dievča sedí 😀 😀

olifcek
10. júl 2010

@jaja32 😀 😀

jaja32
10. júl 2010

@olifcek no je to tak, oblečená som chodila v modrom, vlasy na chlapca, autíčka to bolo moje. MM už teraz sa teší, že si konečne splní sen a Natálke kúpi autodráhu 😀 čakám, kedy tu malá začne so zbíjačkou chodiť

olifcek
10. júl 2010

@jaja32 ja som vraj pustila kociar zo schodov, lebosom chcela tatrovkuuuu a aj mi ju paq kupili....vzdy, ked mne i segre kupili babiku, segra mala dvojnasobok, lebo i moje samozrejme....tak mi potom kupovali auticka ako i bratom x;oDD

olifcek
10. júl 2010

dufam, ze smetiari raz dva odidu, nech oliv pospi

jaja32
10. júl 2010

..veď aj včera mm kúpil že Natálke k 5 mesiacom obraz 😀 😀 😀 on obraz...tak ja vlasy 😀 😀 nech sa malá poteší...ale aj ona dostala 🙂

tuším sa februárčatá vonku vetrajú

olifcek
10. júl 2010

a ja budem mat to tooooooooooooooo

https://www.youtube.com/watch?v=I_G6dwxXaMM
jaja32
10. júl 2010

@olifcek ako sa mala sestra dobre 🙂

olifcek
10. júl 2010

@jaja32 veru...my sme boli doobeda vramci nakupu...ale mozmo este i vecer zajdeme

olifcek
10. júl 2010

@jaja32 len vsetko polamala

jaja32
10. júl 2010

@olifcek mne sa tá žaba strašne páčila, ale som nemala odvahu poprosiť @zucana

jaja32
10. júl 2010

@olifcek my sme ešte neboli vonku, ja som skoro išla z domu, cestovala som do NR a teraz je teplo. Určite ešte večer aspoň na dvor pôjdeme

jaja32
10. júl 2010

@olifcek ...ja tu zas večer nebudem...aby som zbytočne mm neprovokovala a aj jemu sa trošičku povenovala