Mamičky. Február 2010
Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!
@blumka uvidis zmena prostreia tak aj ty si budes robit novy rezim a v tom uz bude zabudovany aj mm
cafte baby tak sme doma no malu som nakrmil a uspala uvidime kolko vydrzi v postielke..skusam novu strategiu klinovy vankus a zachutena ritka vankusom od disney lebo ked sa pretoci tak sa zlakne a zobudi a plac...
pridavam par foto z kupania mm sikovny dal vikine vela vody a ja ze to co a on ze sak jak pisali maximum...no a ona sa potopila a napila nosom a ustami naraz chudatko a zacala strasne kaslat a plakat a potom sa ukludnila a sla znovu do vody 😅 pak sme boli v meste na super zmrzke (lebo iba v nedelu mozem ;) a pak dom mm kuka fotbal
@zucana skvele foto, ale vam bolo fajn, ten zumancek je uzasny a malinka je taka krasna v nom. Aj vanicka prakticka
@blumka kurna, teraz hovorim mm, ze idete nakupko, ze jak by som sla, a on ze ved mas krami. Uplne som zabudla
@svetlankat no a? sak daj tampon...ved ja aj tak budem len v tom malom bazene kde je voda len po kolena
@blumka ja nerada tampon, potom ma boli brucho, neviem preco, a teraz po porode mam vsetko spadnute, tak to bude este asi horsie
do kelu v spisskej su spisske trhy a to mi ideme na svadbu tu v ke, na porazenie
cafte baby,
boli sme na preockovani na hexavakcinu vo stvrtok a od piatku vecera ma Dominik teplotu, chudacik, okolo 38 v tychto teplach, ako dlho mozu trvat take teploty ak su od ockovania? neviem, ci to nie je aj od zubov, lebo aj si stale pcha rucicku do pusy a place pri papani, tak neviem, co to moze byt? poradte 😨
oki, lebo na tom baleni pisu ze ked je to pockovani tak treba dat le 2 davky a ked to neprejde kontaktovat dr, my to mame uz treti den, tak neviem, citam tu na MK, ze to moze trvat aj 3dni, tak dufam, ze zajtra to bude fuc
@loginka tak snad zajtra to uz bude oki ...
tak tu su videa na pokracovanie

@hajdylca jaaaj baby nerieste...sak mama par mesiacov po porode...keby ste videli tie rite co boli dnes na kupku a bez deti 😉