Mamičky. Február 2010
Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!
i do SP treba poslat take, ze potvrdenie o naroku na MD, oni to vyplnia a toto sa zanesie na UP spolu so ziadostou o rod. prispevok x;O)
ano, tak, len mam dotaz, kedy to mam zaniest... teraz poslem ziadost do zamestnania, ze pokracujem na rodicovsku, potom budem cerpat dovolenku, co mi na nu vznikol narok a az k tomu dalsiemu datumu, mi to vychadza az na august... 😕 alebo uz teraz to mam poslat... som z toho jelen... lebo 3 tyzdne v auguste nebudem v BA, tak aby sa im to niekde nezapotrosilo... 😔
babce mala mi spapa takych 10 lyziciek potom jej uz cez den nemam davat dojedat iba raz za den akoze na obed ze? alebo ? a neni to malo kolko zje?
@zucana ja by som zatial dala raz za den...a pokial sa ti zda ze je to malo, tak ju este nakoj 😉 tak to kdesi pisali..lebo vela babatiek spapa len 1-2 lyzicky, tak potom sa radilo mminkam nakojit este...ale 10lyziciek je aj dost 😉 dobru papkacku mas doma, dufam, ze aj Neli bude pekne papkať 🙂
už sa tu tuším rozoberalo čo je bezpečnejšie fb alebo modrý koník....mne práve včera mm povedal a mal aj tak trošku pravdu, že koľko úchylákov môže byť prihlásených na koníkovi (čo my vieme, či je to mamička, alebo nejaký ťulpas?) a veľmi rád si pozrie foto a videá čo tu dávame. Na fb si pridáme len priateľov...neviem, ale niečo na tom je. Radšej opatrne s foto, kde detičky nemajú ani plienočku....
baby moja mala mi nromalne dava pusinky...ked jej sepkam do uska ona sa tak otoci a prilepi mi otvorenu pusu.... 😵 natocim v blave....
baby nemate nejaky tip na nejake nenasilne cvicenie s babom, aby sa nam posilnil vrsok telicka, sa mu neda pretocit cez pliecko... 😕
a este som chcela ze som sa dnes zosmutnela...lebo som zistila ze jedina moja kamoska talianka je iba pretvarka a vola mi len ked musi a hra sa iba na to co nie je...a ziadna uprimnost tak mi to bolo luto a mm mi potvrdil ze tu su take zeny....ze len zahrabane doma medzi svojimi a nevazia si dobrych ludi a zavidia a su falosne 😔 a ja bych pre kamosky aj modre z neba....
ozik ked tak rozmyslam tak by sme mohli dat stretko v blave nie??? pridem 27.7. 😅

@olifcek iba kratke body a ponozky a ciapocku a krem... iba rano, okolo 9, do tej 10... inak je uz na skapanie... aj jemu urcite...
skriabe ten moj viliam... 😖