Mamičky. Február 2010
Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!
@zucana trebars http://www.sme.sk/pocasie/
len na dnes napriklad pisu ke do 31 a my mame 33...
ja mam inak v pc program, kory mi meria teplotu v ke na letisku...a potom mam este jeden, kde meria tiez udaje z letiska plus predpoved na dalsie tri dni
ja nelubim mokre vlasy na pokozke, bleee....ale mam rada, ked su mokre a chytim ich dohora stipcom 😵
mm uz siel z prace na mhd a paq vlacik
a potooom
AMSTERDAM OK 0619 X 16JUL 1930 XSKYSK 16JUL 16JUL 20K OK
PRAGUE ARRIVAL TIME: 2055
TERMINAL:2
PRAGUE OK 0978 X 16JUL 2150 XSKYSK 16JUL 16JUL 20K OK
TERMINAL:2
KOSICE ARRIVAL TIME: 2315
@olifcek robi obchodaka v jednej firme na elektroinstalacny material 😀 😀 nema suvis s meteo ale on ma asi tiez na pc kadejake programy a kazdy den pozera pocasie a na nete si to overuje..no asi ho to bavi, proste vzdy ked potrebujem vedeit, jemu volam 😀 ..dokonca ked on mi povie ze v zime nebude sneh, tak koniec, to je akoby on bol perinbaba, lebo jemu sa skoro kazda predpoved vydari 😀 ved on mi aj hovoril ze nas caka extremne teple leto a burky z pocasia a silne narazove dazde..
@zucana aspon mas kliiiiimu..juuuj...i ja chceeeeem....mm, ze nech si vyberiem, ci okna a ci klima...tak asi radsej okna...ci? nemozeme vsetko naraz...bo na konci roka chceme dat viac penazi na hypo aaaa treba i rezervu maaat
my budeme zajtra asi vo vani cely den
inak....joj, co som chcela???
fuuuuj ja si pamatam aka vlhost bola v NY...fuuuuj, tak clovek bol mokry nieze od potu ale od toho vzduchu..fuuuuj...
no zeny majte sa...vypinam pc, balim, krmim deti a padam...ozvem sa neviem kedy...vecer babska jazda, vikend chata bez signalu...paaa drzte sa mi tu, keby nieco piste do IP

baby mate nejaky link na pocasie na slovensku do 27 jula???